Glede avta pa tak: naštel si ogromno znamk, z zelo različnim namenom uporabe in strukture samega avtomobila. Vsi so dobri za svoj razred in, če ti po pravici povem še si ga dolgo ne boš kupil, ker imaš seznam pre velik

No zdaj pa k stvari. Če kopuješ avtomobil, ki ti bi naj še dolgo služil, ki ga tudi nameravaš dolgo imeti in nekaj daš na to, da si prvi lastnik kupi novega, drugače pa rabljenega. Kar je novo je pač novo. Jaz bi se odločil absolutno za corso gsi. In, če bi bil zdaj spet pri tem kot sem bil pred letom in pol, ko sem kupil corso sport 1.4 (90km) bi ziher odločitev padla na isti avtomobil oz. gsi.Vozil sem cliota, peugeota 206, puntota, ibizo ampak, da mi zdaj pade amaturka iz corse ne grem dol z nje. Gdor je ni vozil ne ve kaj je filing.
Zanimiva je tudi Rjuharjeva ponudba gsi-jke in po moje nebi falil, če bi razmislil v tej smeri, če pa ne pa jo idi vsaj pogledat in še enkrat probaj kak gre menjalnik - po moje boš zelooo presenečen

Namreč fora je v tem, da je pri meni tudi bil od začetka trd, zatikal se je pri hitrih menjavak brzin ampak zdaj pa je slikica zelooo drugačna

Danes so avtomobili bol ali manj vsi izenačeni in odločitve so vedno težje....