Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune So nov 06, 2004 11:07 am

Prvo kot prvo; vsak, ki gre na sejem prodajat ali kupovat avto MORA vedet, da je tam 99,9% švercarjev. Tja grem jaz v nedeljo mal na sprehod in kavico s frendi. Avto sem prodaju 2 mesca na sejmu in ni šlo, pol sem ga dal v oglasnik in čaku doma. Avto je šou v 1 tednu. Tko da ne hodit tja prodajat avto.
Druga stvar; ne vem koji k***c ma tukaj veze nacionalnost. Kokr jaz poznam čefurjev jih 99% pridno dela (gara) za tistih 100k in ne prinaša okol nobenga z mano vred. Če si ti k***ev nacinalist in te moti, da te je nategnu en južnjak potem je to tvoj osebni problem. Na sejmu sem bil zadnje pol leta vsako nedeljo in tam so švercerji štajerci, dolenjci, srbi , bosanci, cigani,... JA VELIK TAKIH JE SLOVENCEV. Maš v glavnem vsega boga.
Kar se tiče laganja; laže 90% trgovcev. Pejd pogledat mal avte v razne avto prodaje. 90% avtov ima previte kilometre, so bli zbiti, uvoženi itd. A misliš, da ti trgovec reče ja avto ma 300k km ampak smo jih previl na 150k. To je biznis in nima nobene veze z nacionalnostjo. V teh časih te hočjo nategnit na vsakem vogalu one way or another.
Sploh se mi pa zdi ta debata nekonstruktivna in tudi ne vidim pointa. Pa mderatorji tega nacionalističnega sranja je po tem forumu ogromno. Mislim, da to ni v redu in tud mislim, da večini ne bi bilo po godu, če bi jaz v vsakem tretjem postu pisu slovenčki, janezki, hlapci,... Hvala bogu sem malo bolj razgledan in se ne spuščam na take low komentarje, ker to ne spada sem.

Pa še to če je nekdo naiven, ne sme zato obtoževat tistega, ki ga je nategnu (seveda, če je to legalno in če nista npr. prijatelja). Kriv si ti sam in ne on ker mu je to pač biznis.
SlikaSlikaSlika

plazydor
Nov uporabnik

Napisal/-a plazydor So nov 06, 2004 9:23 pm

Kot prvo. Strinjam se z nekom, ki je rekel, da je na sejmih 99% prekupčevalcev. OK, naj bodo da naivneže privabljajo in jih obirajo. Vendar me pa jezi, da na vse načine obirajo državo, podrugi strani pa jo goljufajo.
Pa povejte tiste, ki pošteno plačujete davke ali je to prav.

Kot drugo. Mogoče sem izpadel ko nacionalist. Imam prijatelje med južnimi brati, med romi in celo z drugimi, ki niso naše gore list. Vsi ti so se ali pa se trudijo vključiti v našo družbo.
Najbolj me jezi, da mnogi izmed tistih, ki so prišleki, se nam posmehujejo in nas imajo za norce.

Prizman pa, da je mnogo tudi slovencev, ki na sejmih goljufajo.

Opazil pa sem, da nekaterih na tem forumu to splo ne moti. Tudi prav, mogoče pa niso nikoli niso bili oguljofani.
Samo Bog mi lahko ukazuje, ostali me pa morajo poslušat

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So nov 06, 2004 11:02 pm

WTF ? Če ne zna avta po normalni ceni prodat in ga da pod ceno je njegov problem. Da mu je kupec lagal in mu je nasedel je tut njegov problem saj bi lahko rekel ne prodam !! Sploh če je na začetku pustil gor tablice in nalepko, pogodba pa ni bila overjena pri notarju. In kaj je lahko drugega pričakoval na avtosejmu, kot pa to, da ga lahko nekdo na suho nategne - kot ga je. Un po t.i. etičnih pravilih ....ne ga srat.... ne bi smel lagat. Prodajalec pa tut ne sme za svojo naivnost kriviti vse ostale, samo sebe ne.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov