Napisal/-a Žune So nov 06, 2004 11:07 am
Prvo kot prvo; vsak, ki gre na sejem prodajat ali kupovat avto MORA vedet, da je tam 99,9% švercarjev. Tja grem jaz v nedeljo mal na sprehod in kavico s frendi. Avto sem prodaju 2 mesca na sejmu in ni šlo, pol sem ga dal v oglasnik in čaku doma. Avto je šou v 1 tednu. Tko da ne hodit tja prodajat avto.
Druga stvar; ne vem koji k***c ma tukaj veze nacionalnost. Kokr jaz poznam čefurjev jih 99% pridno dela (gara) za tistih 100k in ne prinaša okol nobenga z mano vred. Če si ti k***ev nacinalist in te moti, da te je nategnu en južnjak potem je to tvoj osebni problem. Na sejmu sem bil zadnje pol leta vsako nedeljo in tam so švercerji štajerci, dolenjci, srbi , bosanci, cigani,... JA VELIK TAKIH JE SLOVENCEV. Maš v glavnem vsega boga.
Kar se tiče laganja; laže 90% trgovcev. Pejd pogledat mal avte v razne avto prodaje. 90% avtov ima previte kilometre, so bli zbiti, uvoženi itd. A misliš, da ti trgovec reče ja avto ma 300k km ampak smo jih previl na 150k. To je biznis in nima nobene veze z nacionalnostjo. V teh časih te hočjo nategnit na vsakem vogalu one way or another.
Sploh se mi pa zdi ta debata nekonstruktivna in tudi ne vidim pointa. Pa mderatorji tega nacionalističnega sranja je po tem forumu ogromno. Mislim, da to ni v redu in tud mislim, da večini ne bi bilo po godu, če bi jaz v vsakem tretjem postu pisu slovenčki, janezki, hlapci,... Hvala bogu sem malo bolj razgledan in se ne spuščam na take low komentarje, ker to ne spada sem.
Pa še to če je nekdo naiven, ne sme zato obtoževat tistega, ki ga je nategnu (seveda, če je to legalno in če nista npr. prijatelja). Kriv si ti sam in ne on ker mu je to pač biznis.