Debate, ki niso vezane na ostala področja...

MiS
Nov uporabnik

Vgradnja Xenon žarometov ? (cena?)

Napisal/-a MiS Po nov 08, 2004 6:55 pm

Zadeva sem mal prebrsku po spletu in se giblje tam od 140.000 pa tam do 190.000 sit, gre seveda za montazo iz H1, ali H4 ali pa H7 na xenon.

Zanima me, ce je se kje kdo ki zadevo zmontira tam okol 100k al je se vedno ta zadeva tako peklensko draga ?

Pa se nekaj me zanima, so xenon zaromeni samo namesto kratkih (H1), pa ti dolge potem se ostanejo stare (H7) al je tud varianta obojnih ?

Mogoce se kaksen komentar tistega, ki je primerjal vidljivost z pravimi xenonskimi zarometi in z navadnimi H1 zarnicami ?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po nov 08, 2004 10:12 pm

O tem je bla ena fuuul dolga tema napisana, malo uporabi iskanje...

Xenonke svetijo definitivno bolje kot kaj drugega, mislim pa da jih homologirat neboš mogo, če neboš mel avtomatske uravnane snopa in pranja žarometov...

Maš pa te zadeve na ebaye že za cca 500 € naprej...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Enporio
Nov uporabnik

Kraj: SLOVENIJA

Napisal/-a Enporio Po nov 08, 2004 10:58 pm

Jaz jih prodajam!
H1 H4 H7 vse imam!
Cena je 430 eur 100.000sit
Pride pa cel komlet zapakiran in nov!
Pošlji mi pm z mail-om pa ti pošljem slike kompleta in ponudbo!
Lp Miha
Let the sun shine in your life!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To nov 09, 2004 9:24 am

HiS: za kater avto?

Drgač ti ene sigurno ostanejo (dolge) stare, ker rabš blendat, s xenonkam pa to ne gre, ker se ne pržgejo dovolj hitro.
Pa kaj bi vsi mel xenonke, pol pa šparate pr vgradnji. Kot je že eden povedal, rabš avtomatsko uravnavanje višine snopa in pa pranje. A si ti lohk mislš kolk zaslepljujoče bo to za tiste ki bodo tebi nasproti vozili, če boš mel naložen avto. Ker skor sigurn boš pozabu preštelat luči. Pazi se če bom to jest nasprot pa da se mi kej zgodi zarad tega. :evil:
Slika

blink
Novinec

Napisal/-a blink Sr nov 10, 2004 3:18 pm

Ja, pejt na iskanje se je dost o tem govoril. Drgač dobiš pa iz USA celoten komplet z projektorskimi lečami Valeo (te dajo zlo hudo modro svetlobo) že za 410 dolarjev..pol pa še naša carina in DDV, pa si nekje pri 95000sit.

www.hidplanet.com - teli majo cel komplet, pa mal si forum preber ki ga majo gor..svašta :)
www.xenondepot.com -teli majo zlo kvalitetne H1,H3,H4..itd. xenon-kite.

Ubistvu folk dela ful nore stvari, v običajne reflektorske žaromete vgrajujejo projektorje in celotno napeljavo in majo pol OEM xenon :) www.hidretro.com

Mal si poglej pol se pa odloč kaj ti najbolj ustreza. če hočeš met pa dolge in kratke xenon, poglej pa za bi-xenon projektorje, pri teh se ščit ki skrbi za cutoff pomakne navzdol preko elektronike. Se da zadeve dobit dost poceni.

Šena stran, ki jo mora pa vsak pogledat ki ga zanima HID (xenon), Halogen, LED:
http://faq.auto.light.tripod.com - Vse razloženo na enem mestu!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov