Debate, ki niso vezane na ostala področja...

SIPI
Nov uporabnik

Avtopralnica Parks1

Napisal/-a SIPI Če nov 18, 2004 11:43 am

Lep pozdrav!Včeraj sem peljal avto v omenjeno pralnico.Po končanem pranju sem zasledil kar malo podobne rajse na prednjem delu pokrova :? .Grem do šefa in mu pokažem zadevo."Gospod Šef poglejte, kaj so naredile vaše kartače!Lahko bi se zmenili za kakšno poliranje!"On pa:"Ne to ne bo držalo!Krtače se vrtijo v kontra smeri kot so vaše rajse!Bla bla bla...!No ker sem videl,da stvar nikamor ne pelje sem zahteval sodnega cenilca.Ker jaz ne poznam nobenega ,on pokliče svojega.Priletel je kar iz iste stavbe :shock: .Cenilec trdi isto.te rajse niso bla. bla.Na koncu odidem z dolgo surlo in poškodovanim avtom.Ja mene avtomatske pralnice ne bodo več videle :roll: !Bemti :( !

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Če nov 18, 2004 11:48 am

Pa sej to je že nasplošno znano da ti krtače auto porajsajo. Sploh pa če je on klicu svojga cenilca, kaj si pa mislu da se bo s tabo strinju al kaj?? Tko da lepo prpravt par prešernov za poliranje pa je. Priporočam ti pa avtopralnico Stropnik na dunajski tm bliz wtc-ja ;) Tm nou nubenih problemov pa še auto boš meu popedenan u nulo :)
LP

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če nov 18, 2004 9:54 pm

@Suljo: A res? Men ga niso ravno v nulo spedenal, bi bolj rekel da v tričetrt! So se drugje velik bolje potrudili... pa zdej ne vem, al so mel sam slab dan al sem jim bil pa jst antipaticen :P :mrgreen:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Če nov 18, 2004 10:55 pm

Ja Daco moj zgleda da delavci spet niso dobil plačila in pol sej veš kuko se dela če nisi dubu plače! K sm jst tm delu smo se zmer potrudil da je bla stranka najbl zadovolna :) Zdj pa nevem če je še tko :?
LP

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Če nov 18, 2004 11:11 pm

Suljo je napisal/-a:Pa sej to je že nasplošno znano da ti krtače auto porajsajo. Sploh pa če je on klicu svojga cenilca, kaj si pa mislu da se bo s tabo strinju al kaj?? Tko da lepo prpravt par prešernov za poliranje pa je. Priporočam ti pa avtopralnico Stropnik na dunajski tm bliz wtc-ja ;) Tm nou nubenih problemov pa še auto boš meu popedenan u nulo :)
LP

ne deli reklame ;)
sploh bo šla pa pralnica v kratkem v ***** :P

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Če nov 18, 2004 11:11 pm

Si ga rajsi sam ročno lepo doma operem pa je, ja sej te krtače ti lahko nardijo vlko sranje. :evil:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov