Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

PIRELLI koledar 2005

Napisal/-a don CONSIGLIO So nov 20, 2004 1:12 pm

Nekaj slikic z najbolj legendarnega koledarja vseh koledarjev:

Slika

Slika

Slika

Slika

...in ja! Zadnja je Naomi.

Moram priznat, da mi je letošnja izdaja ena slabših. Kaj menite?

LP,
don CONSIGLIO
Slika

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 So nov 20, 2004 1:14 pm

Hmmmmm.......dobre ribe.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So nov 20, 2004 2:52 pm

jz neki ne razumem. zakaj folk plačuje za take koledarje, ko ga bojo pa naslednje leto vrgli v koš za smeti. jz ga dubim od kakega privatnika zastonj pa je lih tko dobr kt ta pirreliev al pa ferrariev. ne vem no. pa men se zdi, da sm nekje slišu, da se je ta koledarza leto 2004 na dražbi prodal za več kot 1000$. jz za koledar ne dam več kot 2 jurja. pa je zarad mene lah ferrari al pa pirreli. ni važno. koledar je koledar.

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n So nov 20, 2004 2:55 pm

Zakaj das pa za BMW-ja vec kot ta lado? Avto je pac avto? ;) (Sam tko fleshln mi je u glavo)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 So nov 20, 2004 3:13 pm

Ja ta koledar pač dobijo samo izbranci. In tisti ki se hočjo ven metet pa jih noben ne upošteva pač plačajo tistih 1000$ pa se lohk vn mečejo s koledarjem. WAW :o
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So nov 20, 2004 3:39 pm

jaz ne vem zakaj je ta koledar tako "supadupaextrafly" zadeva, ker bejbe na fotografijah niso glih....ne da so slabe (ali same fotografije zanič) samo kaj posebnega se mi pa spet ne zdi. videl sem tudi boljše bejbe in boljše fotke. pa še samo za izbrance? ...jah potem ti jih pa v center španu potalajo največjim lo***** zato, da bodo veseli. katastrofa :?

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Ne nov 21, 2004 11:34 am

Predzadnja je huda :twisted:

Naomi me je pa razocarala...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Ne nov 21, 2004 12:11 pm

S|icKeR je napisal/-a:jz neki ne razumem. zakaj folk plačuje za take koledarje, ko ga bojo pa naslednje leto vrgli v koš za smeti. jz ga dubim od kakega privatnika zastonj pa je lih tko dobr kt ta pirreliev al pa ferrariev. ne vem no. pa men se zdi, da sm nekje slišu, da se je ta koledarza leto 2004 na dražbi prodal za več kot 1000$. jz za koledar ne dam več kot 2 jurja. pa je zarad mene lah ferrari al pa pirreli. ni važno. koledar je koledar.

Zakaj je pa Rolex ura tako draga, pa isto kaže kot Casio za 10.000 sit? Prestiž pač.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne nov 21, 2004 12:58 pm

AIRbrush je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:jz neki ne razumem. zakaj folk plačuje za take koledarje, ko ga bojo pa naslednje leto vrgli v koš za smeti. jz ga dubim od kakega privatnika zastonj pa je lih tko dobr kt ta pirreliev al pa ferrariev. ne vem no. pa men se zdi, da sm nekje slišu, da se je ta koledarza leto 2004 na dražbi prodal za več kot 1000$. jz za koledar ne dam več kot 2 jurja. pa je zarad mene lah ferrari al pa pirreli. ni važno. koledar je koledar.

Zakaj je pa Rolex ura tako draga, pa isto kaže kot Casio za 10.000 sit? Prestiž pač.

uro imaš lahko 10let ali več, koledar pa je uporaben samo eno leto, pol ga pa vržeš stran.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne nov 21, 2004 1:21 pm

S|icKeR je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

uro imaš lahko 10let ali več, koledar pa je uporaben samo eno leto, pol ga pa vržeš stran.

No sej. Še tolko večji prestiž. To je tko kot bi reku zakaj je Ferrari dražji od Škode Octavie combi, če ma pa Škoda večji kufer? Ker je to pač Ferrari.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Ne nov 21, 2004 1:34 pm

nevem kaj vidite na teh puncah...
ok saj lušne so to priznam, samo kaj če pa ma tako rokico kot jaz mezinec na roki :S
saj jaz tudi nisem nevem kak razbasan pa nabit in vse to...
ampak to je pa že rahlo preveč
in ne si mislit da mam rad precej obilne...sam to pa je že res preveč suho...saj nimaš nikjer nič za prijet

Van
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Van Ne nov 21, 2004 3:00 pm

Zm3-D3n je napisal/-a:Zakaj das pa za BMW-ja vec kot ta lado? Avto je pac avto? ;) (Sam tko fleshln mi je u glavo)

To je pa res primerjava z koledarji.
Omejitve so stare kot človek.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov