Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne nov 21, 2004 2:43 pm

Neo32 je napisal/-a:
Gricko je napisal/-a:
Neo32 je napisal/-a:drgac pa kr se tice el. komponent pejte raj v hte-ja kupt al pa v ic-ja, majo velik vec izbire za bl pametn dnar (od ledic, lcd-jev in ostale navlake...)

jp se strinjam!!!Ceneje in več izbire!!Pa prodajalci dejansko vedo kjaj prodajajo, medtem ko v conradu ti znajo povedat samo to kar ti piše na listku :? Mam verjetno več pojma o stvareh kot 3/4 prodajalcev v Conradu :? (pa ne poznam prov velik :? )

jah no eni tm majo sam trgovsko solo pa ne kej velik izkusenj z robo ki jo prodajajo. kva jest vem v takih stacunah bi mogl delat mal bl usposobljeni ljudje, ljudje ki se spoznajo in vejo kaj prodajajo, sej ni nobenga problema da pogledajo na listek ki je prilozen zravn izdelka, j+bi ga ne mors vsega vedt, jest sm tud vcasih delov v podobni stacuni (avtoakustika) in pac k je prsla roba si mogu pogledat prestudirat in vedt kaj prodajas, ce pa za kaksno stvar nism vedu sm pac odpru skatlo pregledal specifikacije in jih povedov stranki... simpl k pasulj, sam mors pa vedt kaj prodajas

ja dobr za kšne exstra specialne pa nove stvari ne morš vedt (izkušnje), za tist k pa tm prodajajo od odprtja trgovine bi pa mogl vedt

pa u takih štacunah bi mogl delat štromarji in ne trgovci
podpis

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Ne nov 21, 2004 11:18 pm

konrad se mi že izaq ime ne dopade, pa še ene slabe izkušne mam z njimi, tko, da ...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po nov 22, 2004 9:45 am

lublancan je napisal/-a:
Neo32 je napisal/-a:
Gricko je napisal/-a:
Neo32 je napisal/-a:drgac pa kr se tice el. komponent pejte raj v hte-ja kupt al pa v ic-ja, majo velik vec izbire za bl pametn dnar (od ledic, lcd-jev in ostale navlake...)

jp se strinjam!!!Ceneje in več izbire!!Pa prodajalci dejansko vedo kjaj prodajajo, medtem ko v conradu ti znajo povedat samo to kar ti piše na listku :? Mam verjetno več pojma o stvareh kot 3/4 prodajalcev v Conradu :? (pa ne poznam prov velik :? )

jah no eni tm majo sam trgovsko solo pa ne kej velik izkusenj z robo ki jo prodajajo. kva jest vem v takih stacunah bi mogl delat mal bl usposobljeni ljudje, ljudje ki se spoznajo in vejo kaj prodajajo, sej ni nobenga problema da pogledajo na listek ki je prilozen zravn izdelka, j+bi ga ne mors vsega vedt, jest sm tud vcasih delov v podobni stacuni (avtoakustika) in pac k je prsla roba si mogu pogledat prestudirat in vedt kaj prodajas, ce pa za kaksno stvar nism vedu sm pac odpru skatlo pregledal specifikacije in jih povedov stranki... simpl k pasulj, sam mors pa vedt kaj prodajas

ja dobr za kšne exstra specialne pa nove stvari ne morš vedt (izkušnje), za tist k pa tm prodajajo od odprtja trgovine bi pa mogl vedt

pa u takih štacunah bi mogl delat štromarji in ne trgovci

nam je to prfoks na štornarski šoli reku. LAŽJE JE ŠTROMARJE ZA TRGOVCE NAUČI KOT PA TGOVCE ZA ŠTROMARJE. :lol: :lol: :lol:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po nov 22, 2004 10:59 am

temn pes štirinpedeset :D dej če nucaš take stvari me poklič pa bom jst povohu okol. Za voltmeter itak veš kak se da dobit pa da sveti ko sto mater, za druge zadeve pa tud vem, med drugim tudi za digitalni obratomer (na dvomestno številko) dela ful hitr, je mel pa to moj stari v avtu (morm povohat kje se da to dobit).

če maš pa preveč dnarja pa eksperimentiri naprej ane :D
the brand with the three stripes :)

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po nov 22, 2004 12:34 pm

croma_man je napisal/-a:če maš pa preveč dnarja pa

.... ga kr na moj račun nakaži :lol:
hec :P

mogoče kdo ve kje bi dobu uro da sveti v zeleni barvi pa da paše u puntota?

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po nov 22, 2004 2:45 pm

Jst sm jim poslal ponudbo za delo, ker sem po ovinkih slišov da neki rabjo. Sm lepo napisal da mam trgovsko šolo pa da končujem triletno elektro. Pa sm pol zvedu da so pol enga 'samo' trgovca vzel, ker je bil pač iz LJ jst pa ne. Sej ne da bi mi uradno odgovor poslal, da me ne rabjo.

Sm pa prek neta pri njih naročil tisto vrečo za na sedež. Ko sem dobil obvestilo o pošti je bla gor cena čez pet tisoč sit. Dejansko je bla okol 2500. No to sm klicov direkt v Idrijo pa se zmenu. Pol sm prevzel na pošti to vrečo in doma ugotovil, da je neki strgan. Spet kličem v Idrijo se zmenm podrobnosti. Naslednji dan sm na njihove stroške nazaj poslal tko kot sem dobil, in čez en teden sem dobil drugo brezhibno vrečo.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Kraj: Šmartno ob Paki

Napisal/-a urosr Po nov 22, 2004 2:49 pm

croma_man je napisal/-a:digitalni obratomer (na dvomestno številko) dela ful hitr, je mel pa to moj stari v avtu (morm povohat kje se da to dobit).

A lahk zrihtas kakega, pa kk to zgleda, pa kaka cena...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To nov 23, 2004 12:01 am

Kupiš digitalno Tempro pa maš vse digitalno :-P
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov