Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Kraj: bogu izza nogu

srečal sem Maxa Mosleya

Napisal/-a Dugi7 Pe nov 19, 2004 5:51 pm

Uro nazaj sem se srečal oči v oči z predsednikom FIA g. Maxom Mosleyem. Si predstavljate to; jest sedim in mirno delam, ko vstopi naš direktor z še ene par ljudmi. Ok si mislim spet neki "pomembneži". Potem pa pogledam malo bolje in samo :shock: :shock: :shock: :shock:. Razkazali so mu naš center ,potem pa so odšli, ker ima ob 19.30 podelitev pokalov za CEZ in novinarsko konferenco v Domina Grand Media hotelu! :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo
SIMPLY CLEVER

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe nov 19, 2004 6:02 pm

kaj pa kje delas??

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Napisal/-a Dugi7 Pe nov 19, 2004 6:05 pm

AMZS! :D
SIMPLY CLEVER

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Pe nov 19, 2004 7:17 pm

hehehe ti bjačk :D :D

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Pe nov 19, 2004 7:32 pm

A je pršu na odprtje unga novga Maranelo centra al kaj je že zraven AMZS-ja, kjer prodajajo Ferrarije pa MAseratije? :-P

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Napisal/-a Dugi7 Pe nov 19, 2004 7:55 pm

Gemblr je napisal/-a:A je pršu na odprtje unga novga Maranelo centra al kaj je že zraven AMZS-ja, kjer prodajajo Ferrarije pa MAseratije? :-P

Ma ne! V Domina Grand Media hotelu imajo podelitev nagrad za CEZ pol je pa še tiskovka!
SIMPLY CLEVER

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe nov 19, 2004 7:59 pm

Dugi7 je napisal/-a:
Gemblr je napisal/-a:A je pršu na odprtje unga novga Maranelo centra al kaj je že zraven AMZS-ja, kjer prodajajo Ferrarije pa MAseratije? :-P

Ma ne! V Domina Grand Media hotelu imajo podelitev nagrad za CEZ pol je pa še tiskovka!

a zato je tolko policije tam. sam ne vem zakaj je še carinska policija tam.
matr jaz pa lepo iz obvoznice gor pa tm policaj spredaj zadaj hodi gor pa dol po cesti. en pred mano vn, en za mano vn jaz pa mimo (pomoje mu ni bilo jasno zakaj je avto tako visok :lol: :lol: :lol: ). jaz sam tisto ufff pa lepo takoj proti domu (500m naprej :lol: :lol: :lol: )
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Napisal/-a Dugi7 Pe nov 19, 2004 8:17 pm

maky je napisal/-a:
Dugi7 je napisal/-a:

matr jaz pa lepo iz obvoznice gor pa tm policaj spredaj zadaj hodi gor pa dol po cesti. en pred mano vn, en za mano vn jaz pa mimo (pomoje mu ni bilo jasno zakaj je avto tako visok :lol: :lol: :lol: ). jaz sam tisto ufff pa lepo takoj proti domu (500m naprej :lol: :lol: :lol: )

Zato zato! :D Zakaj so pa cariniki tam pa tud jest nimam pojma :? Mogoče policajev ni dost pa so prišli pomagat :D :D
SIMPLY CLEVER

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Pe nov 19, 2004 9:02 pm

maky je napisal/-a:
Dugi7 je napisal/-a:

Carinska policija ?? Misliš carina (cariniki navadni pajaci) ali ? (financjerji)
Slika

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Pe nov 19, 2004 9:42 pm

a ti je g. mossley kej reku kdaj bo F1 v Sloveniji? :wink: :con :wiihuu :vrum

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe nov 19, 2004 9:43 pm

kva pa vem keri.
bel kombi z zelenim napisom carina, zrav so stal 4 modeli v takih zelenih čudnih uniformah, vsak z svojim loparčkom.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Napisal/-a Dugi7 Pe nov 19, 2004 9:50 pm

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:a ti je g. mossley kej reku kdaj bo F1 v Sloveniji? :wink: :con :wiihuu :vrum

Ja je reku da kuj ko bo v logatcu vsaj ena izletna cona :cry :cry :cry
SIMPLY CLEVER

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe nov 19, 2004 10:46 pm

brez zamere, ampak pa kaj če se vidu Mosleya. mene to sploh ne gane. sm sreču že marsiktero znano osebnost, pa me sploh ne ganejo. zame so usi iz mesa in krvi in nimam nubenga večjega respecta do njih kot npr. do ostalih povprečnih ljudi (kar sm tut jz, da nau kdo kj narobe zastopu). tut če bi sreču g. Maxa, ga verjetn sploh ne bi prepoznal. mislm da je edina znana oseba, ki bi jo takoj prepoznal Michael Schumacher, pa Angelino Jolie :P

tko da to da si ti videl oz. če bi jaz videl maxa mosleya, me ne fascinira. je pa po mojem mnenju velik dosežek za našo državo, da je taka kao velepomembna oseba obiskala našo majhno državco.

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Pe nov 19, 2004 10:56 pm

maky je napisal/-a:kva pa vem keri.
bel kombi z zelenim napisom carina, zrav so stal 4 modeli v takih zelenih čudnih uniformah, vsak z svojim loparčkom.

Mogoče kurilc kontrola :D
TJUNING PA TO...

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe nov 19, 2004 10:58 pm

super98 je napisal/-a:
maky je napisal/-a:kva pa vem keri.

Mogoče kurilc kontrola :D

pol bi tud mene ustavl

bambambambam.press :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Re: srečal sem Maxa Mosleya

Napisal/-a jakaracman So nov 20, 2004 1:15 pm

Dugi7 je napisal/-a:Uro nazaj sem se srečal oči v oči z predsednikom FIA g. Maxom Mosleyem. Si predstavljate to; jest sedim in mirno delam, ko vstopi naš direktor z še ene par ljudmi. Ok si mislim spet neki "pomembneži". Potem pa pogledam malo bolje in samo :shock: :shock: :shock: :shock:. Razkazali so mu naš center ,potem pa so odšli, ker ima ob 19.30 podelitev pokalov za CEZ in novinarsko konferenco v Domina Grand Media hotelu! :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo

Pa kaj ga nisi bebota takoj na gobec (ali še kakj hujšega)??????
Slika

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Napisal/-a Dugi7 To nov 23, 2004 7:48 am

jakaracman je napisal/-a:
Dugi7 je napisal/-a:Uro nazaj sem se srečal oči v oči z predsednikom FIA g. Maxom Mosleyem. Si predstavljate to; jest sedim in mirno delam, ko vstopi naš direktor z še ene par ljudmi. Ok si mislim spet neki "pomembneži". Potem pa pogledam malo bolje in samo :shock: :shock: :shock: :shock:. Razkazali so mu naš center ,potem pa so odšli, ker ima ob 19.30 podelitev pokalov za CEZ in novinarsko konferenco v Domina Grand Media hotelu! :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo

Zakaj bi pa ga?
SIMPLY CLEVER

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To nov 23, 2004 7:58 am

kšno tako osebnost ne srečaš vsak dan ne.....zato če si normaln človk ne morš glih ostat ravnodušen....saj men se tko zdi no.....ne bi ga blo treba glih na gobec no.....če bi tko reagiral pr vsaki znani osebnosti k jo srečamo bi blo prov čudn ....pol bi mogu če bi sreču angelino jolie....hlače dol potegnt pa juhuhu....za no laufat
SlikaSlika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe nov 26, 2004 3:57 pm

Dugi7 je napisal/-a:
jakaracman je napisal/-a:

Zakaj bi pa ga?

jebiga morš razumet!je tud tak folk k ga nč nerazumeš :? 8)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov