Pugi = @ je napisal/-a: legendarni avtocek kot je turbopetka za v drevo.
Čaki, čaki sej to pa ni res.
Drgač pa rjš kupš alpino turbo za tok dnara.

20v je napisal/-a:Kupi royce-a! Boš mel vedno dober avto za nedeljski cruising.
http://www.autoscout24.de/home/index/de ... 4t3jifjqxc
Miholl je napisal/-a:no sam te evergreeni se ne delajo več ane, tip k je temo načeu je pa mislu da bi ostalo vse isto-kot pri harleyu pa da ga še dons delajo. lep primer je Lada NIVA, to je zaenkrat harley davidson med avti :P . no ubistvu bl KTM med avti. oblika je že stara ene 30 let, pa čist minimalno spremenjena par let nazaj-zadnje luči, pa mal modifikacij na motorju 1.7mašina-jeah to je ta
{Grega} je napisal/-a:20v je napisal/-a:Kupi royce-a! Boš mel vedno dober avto za nedeljski cruising.
Uf, tale Royce bi bil to kar iščem ... če bi ga zrihtal.
Fantje, zdaj bi rabil pa kak nasvet kako naj se lotim vsega skupaj, saj sem na tem področju začetnik. Zanima me:
- kje najdem opisan postopek uvoza, al pa kar kak nasvet
- kolk na prvi uč košta restavriranje / popravilo takega avta (zanima me na splošno kaj menite)
- kolk je npr. tak oldie po vaše uporaben pol za dejansko vožnjo - naredim cc. 10 000 km letno. Ali se ljudje, če si zrihtajo take avtomobile potem z njimi vozijo, ali se zgolj v nedeljo zapeljejo en krog?
Ostali oglasi npr. rabljeni Nissani ali Impreze, to so ravno avti, ki jih ne maram.
Morgan bi pa tud bil idealka.
Res hvala za kak nasvet.
borut007 je napisal/-a:Evropskega in Japonskega avta res ni več nobenega, ki bi mu lahko rekli da je avtomobilski Harley. Vse je namreč le še odvisno od elektronike.
Med ameriškim avti se še najde kakšen, pa tudi Lada je še pre časom neke vrste Harley, pa tudi Jaguar, saj ni bila kaj dosti odvisna od najmodernejše elektronike.
Če pa misliš Harley, kot sinonim za motorizem, pa je to pri avtomobilizmu definitivno Ferrari (nemci bi morda rekli Porsche).
{Grega} je napisal/-a:20v je napisal/-a:Kupi royce-a! Boš mel vedno dober avto za nedeljski cruising.
Uf, tale Royce bi bil to kar iščem ... če bi ga zrihtal.
Fantje, zdaj bi rabil pa kak nasvet kako naj se lotim vsega skupaj, saj sem na tem področju začetnik. Zanima me:
- kje najdem opisan postopek uvoza, al pa kar kak nasvet
- kolk na prvi uč košta restavriranje / popravilo takega avta (zanima me na splošno kaj menite)
- kolk je npr. tak oldie po vaše uporaben pol za dejansko vožnjo - naredim cc. 10 000 km letno. Ali se ljudje, če si zrihtajo take avtomobile potem z njimi vozijo, ali se zgolj v nedeljo zapeljejo en krog?
Ostali oglasi npr. rabljeni Nissani ali Impreze, to so ravno avti, ki jih ne maram.
Morgan bi pa tud bil idealka.
Res hvala za kak nasvet.
Car is in Japn.
{Grega} je napisal/-a:- kje najdem opisan postopek uvoza, al pa kar kak nasvet
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov