Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Sr dec 01, 2004 8:46 am

pol pa avto na drug ime pisat....

peters
Stalni uporabnik

Kraj: PTUJ

Napisal/-a peters Sr dec 01, 2004 9:04 am

Če bo avtu potekla registracija bo potem baš vseeno, kje bo plačala naslednje zavarovanje, ker bo itak začela z 0 %.
Saj to ni noben trik. Bonusi, ki jih dobivamo pri zav. so v bistvu nagrada, da nismo koristili zavarovanja. Če me za to, da sem koristil zavarovanje, zavarovalnica hoče kaznovati z malusom, bom pač šel k drugi.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Sr dec 01, 2004 9:13 am

Ti imaš en mesec časa, da spet zavaruješ avto, da obdržiš bonus, potem ti zapade in si na nuli. Z ,alusom MORA bit isto, drugače ni pošteno od zavarovalnice.
Če trik ne uspe, čez en mesec sigurno deluje.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

YAKUZA
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a YAKUZA Sr dec 01, 2004 9:18 am

ma tip hoče dobit sam keš za novo ogledalo pa starga popravit nič drugega, lahke zaslužek. Jst sm tud tak naerud ko mi je kamenček nafptrpvem autu razbiu šipo. Zavarovalnici zaračunana nova original šajba, a šajba me ni pršla več kod 30k vse skupi

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ Sr dec 01, 2004 10:13 am

Odjav avto iz prometa,pa pčonovno prjav pr drugi zavarovalnci in to je to kljub temu da boš dala kupon boš plačala normalno zavarovalnino oziroma boš na nuli ne pa v minusu,folk ne pametovat o povezanosti zavarovalnic k tud če bi ble ti v tem primeru pravno nč ne morjo moja soseda je zavarovalna agentka sm se z njo o tm pogovoru pa btw včer sm pr njej registriru avto na novo brez dveh kuponov in plačo normalno ceno,če men ne verjamete se sprehodte do zavarovalnice ki ni vaša in pr ašite agenta če vam smejo kj uzet pa boste vidl.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov