Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po dec 06, 2004 8:23 am

Voith je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Sprašuješ se kako da nimam policije na vratu - zato ker sem opazil, da če več pišuka*ij počneš in večje kot so, manj ti policaji težijo, kr poglej okol sebe. Včasih so mi skos težil, pol k so pa večje stvari prišle na dan so se pa umaknil. Pač smo v taki državi, kjer vlada prvo denar, nato pa zakon močnejšega, drugi odpadejo.

tle spodi se podpisem, cista resnica.

drgac pa tist cigo k je ustrelu unga na krki, je ze enkat prej men pa enmu kolegu pa hcerki od tega k je biu pol ustreljen teziu na muljavi z eno belo katro.

situacija je bla pa taka, js sm pustu na muljavi avto pa sm su z kolegom z kombijem naprej v krajno pit. pol tko neki popijeva tm, in pol uleti se ta picka, smo sli skp se en krog, pol pa mene do avta pelat, js sm meu pa ene 4 pere v riti, pa sm meu itak namen cez hribe dam. no in pol smo tm na muljavi se neki cajta stal pa js sm musko zgau u avtu pa smo se neki zajebaval, kr na lepem pa uleti bela katra pa ta cigo k je strelu not pa se en mali, z napolitankami. in pol un zacne neki gonjit vsem po vrsti da neki kva mislmo da smo pa kr neki, pol se je pa kr na kolega spravu pa mu tezu kao da je zato k ma beu kombi jumper k jih je se miljon, on enkrat sedu na policiji zarad njega.

in pol je kr tezu pa tezu, umes pa se men da nj mu prodam radio pa da nej mu prodam na vsak nacin. js tist ne ne prodam ker sm ga kupu in sm dau 30 k in ga ne dam ni sans. pol je tezu se nej mu prodam forda, pa digitalca, k ga itak nebi meu kj nucat, pa kr tezu pa tezu. pol pa tko js pa un mal bol resno dava vedt tipu da nej se usede v katro pa adijo, da je blo dost. pol je pa tip cis obolu su v avto po cz, pa ciz zagrozu kolegu, pa filing je biu cist tak kokr da bo vsak cajt pocl in to ciz za dzabe. kao da je biu on nekje z tem kombijem pa da je cigo sedu zarad njega ??? no pol nam je vsem pobrau telefone kao da nebomo klical policije, pol je se neki pizdu, pol je pa ze un tamau cigo vidu da gre to v ene cudne razseznosti, pa je unga mal umiru pol sta dala telefone nazaj pa sla. mi pa sam :shock: pol smo se itak sam pobral.

se dobr da sm meu radio not prsraufan z knipingi orng, ker sm pol vidu da ga je kr neki hotu vn vlect pa mu ni ratal, pol je pa sam pretipku vse tko da je biu ciz prestelan radio pol..

js mam zdj sekiro v avtu. bom si pa omislu se eno bol konkretno oborozitev. zihr

mors jim sam pokazat da ni zajebancije pol dajo pa mer, dokler pa vejo da te lahk v kej nafukajo bojo pa moril in moril.
pa tud ciganke k hodjo od vrat do vrat, pozvoni, pol pa ce ni nobenga proba ce se da it not. in tko js uletim dol pa 2 ciganke v predsobi sam KVA PRASICE MARS VN TAKOJ !!!
pol mi pa prbije :"sej ni treba da upijes gospod"
tkrt bi res bogu sam baseball kij pa udri j***m ti sunce bos uletavala not.
stavm da ce me nebi blo dol bi kr zginl ene par stvari na hitr....

Kter je bil to - mu lahko jst mal zamorim, pa ti ne bo nikol več težil. Jih poznam vse in se da vse zment na hitr.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov