Caterham je napisal/-a:tkole nekak zgleda RWD od murcija......
http://www.mobisux.com/album/data/500/29474Murcie.avi
Slide je napisal/-a:Caterham je napisal/-a:tkole nekak zgleda RWD od murcija......
http://www.mobisux.com/album/data/500/29474Murcie.avi
Hočeš rečt AWD"Murci" ima AllWheelDrive
iKst je napisal/-a:Aja, poleg tega tisti Quatro v Audiju ni tapravi 4 pogon. To je ubistvu FWD avto, ki je sposoben prenesti nekaj moči tudi na zadnja kolesa, če postane podlaga spolzka. Na suhi cesti je to spet najslabša možna kombinacija, pomoje. Avto je praktično FWD ampak vseeno more zraven nosit dodatno težko, ki pride s 4WD. Mogoče se motim, tega audija še nesem peljal in nevem kako je v resnici. Tole sklepam tko iz teorije
Slide je napisal/-a:Sem se še nečesa spomnil
V Japanese performance je bil en tip, ki je Micko EVO VII predelal--->precej, vgradil je tudi dirkaško sklopko ki pa ni zdržala več kot 5000milj(8000km) ampak ga to pač ni motilo![]()
Nauk...money makes the world go around, world go around...
Avalon je napisal/-a:iKst je napisal/-a:Aja, poleg tega tisti Quatro v Audiju ni tapravi 4 pogon. To je ubistvu FWD avto, ki je sposoben prenesti nekaj moči tudi na zadnja kolesa, če postane podlaga spolzka. Na suhi cesti je to spet najslabša možna kombinacija, pomoje. Avto je praktično FWD ampak vseeno more zraven nosit dodatno težko, ki pride s 4WD. Mogoče se motim, tega audija še nesem peljal in nevem kako je v resnici. Tole sklepam tko iz teorije
Pogon pri novih Vozilih Audi in pa prejšnjem Allroad je stalen 4 kolesni pogon.
Avalon je napisal/-a:@Slide, hvala za bolj natačno povedano zadevo glede 4kolesnega pogona in Audija, sem imel to v mislih toda, hvala. KAr se brata tiče sva šla na testno vožnjo z BMWje 320d (vozil sem jaz) in se kar ornk poigral, da vidim to čudo katerega vi tako hvalite.. zdrsavanje namreč. Je zabavno samo je izredno zahtevno, da ti uspe dobr zdrs in pa seveda kontroliran!!! Zato je ves zagret za RWD.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov