Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

NUJNO POMOČ VOZNIKU!!! Kamion izsilil in naredil škodo!

Napisal/-a D.J. Sr dec 08, 2004 9:47 am

Torej, takole je: znanca je izsilil tovornjakar na Črnuškem rondoju. Hudič je, ker on trdi, da ga je znanec izsilil in poleg vsega je še našel kolega tovornjakarja, ki mu je to potrdil! Super, ne? Tko si je treba pomagat :roll:
V glavnem iščemo priče, če so bile v tistem trenutku tam in da lahko povejo kako je bilo. Njegov mail:

Zgodilo se je pred rondojem Tomačevo dne 6.12.2004 približno ob 15:40.
Kamijon Mercedes ( za prevoz peska itd.) bele barve z prikolico rdeče barve je prišel iz avtoceste.
Jaz sem se pripeljal iz smeri Tomačevo v modrem Peugeotu 307.
Ustavil sem se pred tovornjakom. Kar naenkrat je začel riniti vame. Ker sem se ustrašil sem začel trobiti.
Tovornjakar trdi, da sem ga izsilil jaz. Jaz pa sem stal (res da pred kamijonom) vendar pa sem stal in je on kar naenkrat speljal.
Očitno je hotel on izsiliti.
Približno tako je bilo.
Se pravi, da potrebujem pričo, ki je videla, da je moje vozilo mirovalo in, da nisem bil čez belo neprekinjeno široko črto na tleh. Bil sem s kolesi pred črto

Hvala za pomoč.

Če ima kdo kake informacije nej jih prosim napiše sem ali pa na ZS ali na mail: dejan@mini-imports.com

Hvala!
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR Sr dec 08, 2004 9:57 am

Samo eno pripombo bi dal..

Popravljeno by nebivedu - BIL JE PRED ČRTO.
Zadnjič spremenil NoFEAR, dne Sr dec 08, 2004 11:19 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. Sr dec 08, 2004 9:59 am

No, še kakšen nasveti, ki bi ga moral on vedt? :?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr dec 08, 2004 10:10 am

Če je treba pomagat - pol je bil pred črto.

No fear - sorry za popravek, ampak take elemente sem popravil. Da ne bo kdo kej reku.

DJ - mal sem popravil zapis od tvojga kolega - bil je pred črto.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr dec 08, 2004 10:46 am

Fak ej teli tovornjakarji... Sory to ne leti na ksne na tem forumu, ker vecina ni takih sam eni so pa res... Mojo mtko je edn enkrat stisnu ob en zid. Tko ona lepo parkira ob cesti al ne vem kje.. In tovornjakar lepo u rikvrc in se zabijo u njo in potisne u zid. Sicer ni mel nobenga ocividca-tovornjakarja-frenda, sam je fora k ma ksna firma dolocn folk sam za to, da jih vn iz takih problemov vlece... Na konc smo komi kej porihtal... :roll:

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR Sr dec 08, 2004 11:19 am

Ja nebivedu če je bil pred črto, pol je bil pač pred črto ;)

Pol je pa itak zadeva jasna... On je stal, kamionar pa v njega.. Dodatna razlaga mislim da ni več potrebna.. :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr dec 08, 2004 11:28 am

To pomeni samo eno - kamionar je kriv in ta kolega nej pritiska na zavarovalnico, vmes pa naj išče kako pričo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr dec 08, 2004 12:08 pm

W|zz je napisal/-a:Fak ej teli tovornjakarji...

No dejmo se vzdrzat telih debat. Ce bi bil pa motorist bi rekel pa " Fak teli motoristi" Ta je pac ocitno grdo izsilil in pustimo ostale tovornjakarje ki resijo marsikatero nesreco. Toliko kot jih je na cesti pa ga nekdo tudi userje. Nekateri zaspijo na AC in ti mislis da te zanalasc zapira. Kdor dela gresi. Tako kot so med tovornajkarji debili so med pesci, kolesarji, vozniki avtomobilov, itd.

Zelim pa, da kolegu resi uspesno tole zadevo.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr dec 08, 2004 3:19 pm

X-Hair je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:Fak ej teli tovornjakarji...

No dejmo se vzdrzat telih debat. Ce bi bil pa motorist bi rekel pa " Fak teli motoristi" Ta je pac ocitno grdo izsilil in pustimo ostale tovornjakarje ki resijo marsikatero nesreco. Toliko kot jih je na cesti pa ga nekdo tudi userje. Nekateri zaspijo na AC in ti mislis da te zanalasc zapira. Kdor dela gresi. Tako kot so med tovornajkarji debili so med pesci, kolesarji, vozniki avtomobilov, itd.

Zelim pa, da kolegu resi uspesno tole zadevo.

X-Hair, se pa čist strinjam s tabo, ravno zadnjič so tudi po Extra govorilil da se folk vse preveč pi*di na tovornjakarje, vsi se pa ne zavedajo kwa use morjo prenašat s tem poklicom, tud sam vem kako je to (špedicija v bližnjem sorodstvu), no so pa valda tud izjeme in v tem primeru je žal tud bla; upam da se bo še vse uredilo pa veliko sreče pri iskanju priče.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. Sr dec 08, 2004 3:51 pm

nebivedu je napisal/-a:To pomeni samo eno - kamionar je kriv in ta kolega nej pritiska na zavarovalnico, vmes pa naj išče kako pričo.

Hudič je, k je zarad "priče" - tovornjakarja on tisti, ki je izsiljeval :?

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr dec 08, 2004 8:48 pm

W|zz je napisal/-a:Fak ej teli tovornjakarji... Sory to ne leti na ksne na tem forumu, ker vecina ni takih sam eni so pa res...

No ubistvu sm tkole napisu! Res da sm se mal cudn izrazu sam useen.. Drug del je mislen ne sam za tovornjakarje na forumu ampak na splosno... Vecina kul, eni pa ne.
Nism mislu nc posplosit.
To sm pac napisu da nau ksne nepotrebne kregarije... ;)
lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov