Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po dec 06, 2004 10:38 am

Ne. Poznam pa modela k je to naredu.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
-tomi-
Novinec

Napisal/-a -tomi- Po dec 06, 2004 2:24 pm

Na stranici (od kolesa do kolesa), havbo in med zadnji luči mu z sprejem napišeš "SEX PATROL"
:)

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Po dec 06, 2004 8:24 pm

No, ce pa jaz kaksnega po nesreci zaparkiram potem po navadi naredim sledece:
na armaturko dam listek z opravicilom in pa mojo telefonsko... Tako, ko pride lastnik avtomobila, katerega sem zaparkiral poklice in pridem odmaknit avto... Cist simpl... Skode na avtih delat zaradi tega: ne hvala ...
Enkrat sem lepo parkiral ( vsi so imeli dovolj prostora za vn in not) in mi je en model po desnih vratih drajso naredu... ( avto sem imel ravno dva dni postrihan) Ja ce bi tega najdu - bi ga prebutov k prasca...

Vsak konflikt se da lepo resit- brez unicevanja tuje lastnine...

Lp
Slika

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Po dec 06, 2004 9:19 pm

Jaz sem do sedaj samo 2× zaparkiral kolga, ampak takrat je bil kolega zraven, ki je v avtu čakal in umaknil avto, če je zaparkirani prišel.

Drugače pa jaz nikoli nočem nikogar zaparkirat (razen tako kot piše zgoraj, ali pa da koga čakam v avtu).

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

Napisal/-a bridgestone Po dec 06, 2004 9:33 pm

Pug! je napisal/-a:Poklič par prijatlov, pa ga ročno odstrante, resno ti rečem. Bi mogu vidt, kaj 6 hokejistov dela prot škodi favorit, k zaparkira ekipni avtobus :D če bi hotl, bi jo v reko fuknl :D

Na en dva tri!

pa še tebe zraven :twisted:

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

Re: KAJ NAREDITE ČE VAS KDO ZAPARKIRA??

Napisal/-a bridgestone Po dec 06, 2004 9:37 pm

imilet1 je napisal/-a:ena budala me je zaparkirala(z balkona dol vidm in nevem še kaj naj mu nardim, k bom šou pol v center)...
Kaj predlagate??

vzameš kij, razbiješ sprednje stransko steklo, daš avto z brzine, ga ročno premakneš, pol pa na listek napišeš svojo številko zavarolvalne police da ti izstavi račun za nastalo škodo. TKO SE TO DELA V RAZVITEM SVETU!
kakršno kol namerno poškodovanje avta, je pri nas kaznivo.

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To dec 07, 2004 7:10 am

Pred študentom se zaparkira vse živo preprosto zato, ker nimamo placa za parkiranje... Pol pa lepo zaparkiraš, putiš listek s telefonsko oz. kje te lahko najdejo in ko te pokličejo pač umakneš avto... problem je sam ta, da se je dozdej to že tok razpaslo, da moraš včasih če si na začetku parkplaca poklicat kake deset ljudi...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
LUDACRIST
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a LUDACRIST To dec 07, 2004 7:11 am

POnavadi ostane brez brisalcev, to je minimalno od minimalnega. :x
Moje fokice so modre...

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy To dec 07, 2004 12:40 pm

jst pa nimam lih navade koga zaparkirat, rajš grem drug plac najdit.

ene 2x je blo tko pred trgovino, da je en u avtu ostal, pa premaknu če je blo treba. Pa enkat se mi je ful mudil malco it kupt pa sm kr enmu sovaščanu vrgla kluče, pa rekla da nej premakne če bo treba.

aja, pa enkat se mi je film fajn nacufu, k je pred diskačem ena katrca, recmo pod kotom 80°, parkirala v fotrovga megana. K sreč je lih s tisto rinkico (tisto dvoje železje k vn štrli pr katrc na odbijaču?), direkt u gumo, tko da se je sm gume dotikala, sm spelat pa nism mogla, k pol bi pleh šu.

Tkt sm bla pa tojk jezna ej...! smo hotl prevrnt katrco(sj varetn nam je neb ratal), ...pol je pa kr začela piskat. :shock: ..je mela pa alarm not. Pol smo jo pa sam zguncal da sm lhk spelala..pol pa za foro še guncal pa ene 3x alarm vklučil :EE ....pol sm bla pa kuj dobre volje.

lp soncy
Honda sedan- 6.gen.

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To dec 07, 2004 11:58 pm

Mene so enkrat zaparkirali na parkirišču no v bistvu je en tako poleg parkiraral da nisem mogel odpreti vrat pa študiram kaj naj nardim pa grem jaz na policijo pa razložim situaciji in mi mirno rečejo da ne morejo ukrepat ker je tam dovoljeno parkirat...
Zgleda da je to legalno zaparkiranje :roll:

Ja ni mi preostalo drugega kot da se poskusim not spravit pri sovoznikovih vratih kar mi je celo uspelo.
Pa da nebi o drugih ki parkirajo kjer se avto pač ustavi in zaparkirajo cele dovoze ti se pa pol je...
50m vstran pa ponavadi veko parkirišče ampak kje se da gospodi it 50m rajši zaparkirajo cel dovoz in vse kaj obstaja tam okoli. Lenuhi da ni večjih :S
Slika

Uporabniški avatar
N1D
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a N1D Sr dec 08, 2004 12:05 am

najhuj je k kšn parkira avto takoj zravn tvojga pol pa z vrati udarja v tvoj avto.tko se je men zgodil pa sm u avtu sedel pa čaku fotra.k je pa tip šu sm šu vn iz avta in mu s ključemm poprasku avto sej je on tut mojga tolku...k bi se usaj opraviču bi blo ql.pol sm pa sam drugam preparkiru pa je blo :twisted:
Life is complicated only what you make it to be

DJ Dry Visage
Novinec

Napisal/-a DJ Dry Visage Če dec 09, 2004 2:24 pm

mene je enkrat pred eno firmo en zaparkiral. Sm poklicu policijo pa pride čez 5min ena ženska pa parav:"So me klical policaji da bi blo fajn če bi avto umaknla." Jst sam :shock: Takrat so me ta plavi prvič prijetno presenetl

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek Če dec 09, 2004 2:59 pm

nas pa doma dostikrat zaparkirajo, ker nimamo položnega robnika pa ne vidijo, potem pa grejo večinoma v gostilno (pri reziki v mb na studencih če ve kdo)
najhujše pa je, ko se moji mami kam mudi, potem pa pride cela histerična v gostilno spraševat od koga je avto :( :D

enkrat nas je zaparkirala petka, pa je foter šo pritlažnik odpret, dal iz prestave pa potisno malo naprej ;)
fjuuuunnnnffff pa me ni več

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če dec 09, 2004 3:17 pm

Don`t f*** with another man`s wehicle. It`s just against the rules.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov