Debate, ki niso vezane na ostala področja...

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Če dec 09, 2004 12:06 pm

Lep pozdrav!!!
Nekdo je ze zgoraj lepo napisal,da jih nesmemo obsojati kljubtemu da nekateri to res izkoriscajo,saj to pa je za moje pojme kriva drzava(politika v RS)!!!Da to dovoljuje in podpira!!!

CE JE ZAKON NAJ VELJA ZA VSE-AMPAK VEDNO SE BODO NASLE IZJEME IN TISTI KI PAC IMAJO PRIVILEGIJE;KONEC KONCEV BI TUDI TI NPR:LAHKO BIL G.POLICAJ!!!

Konec koncev obstajajo tudi dobri ljudje-policisti,ki ti lahko pomagajo ali kako drugace koristijo!Sam sicer nimam nikakrsnih problemov,vcasih imel ko sem bil se mladoleten in smo pac delali tumarije!!!

Drugace pa sam nimam slabih izkusenj!Verjemite da se laho to zgodi (imeti prometno nesreco)vsakemu od nas,lahko tudi meni,tebi...in to se danes,zato probaj neke stvari zastopiti!!!Sam sem naredil v treh letih kar nekaj km-takih in drugacnih in hvala bogu se nisem bil udelezen v prometno nesreco!!!Obcasno tudi vozim tovarnjak po Evropi,res pa je da so v ostalih drzavah EU in ljudje in policija drugacnega bontona-kulture!!!TO JE RES OCITNO!!!

Ljudje dajte se mal zamislit!!!Da se bomo mi pripirali zaradi...kam to pelje!!!Lep pozdrav!s_mande

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če dec 09, 2004 12:09 pm

Slide je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:
Tut jst sm že kr nekej terencev vozil in da bi ga čez robnik prtisnu tko, da bi te na streho postavl je skor nemogoče. Sam skačem čez robnike tut pri 60km/h, pa mi do sedaj še ni uspelo avto vsaj na 2 kolesi spravt, kaj da bi ga šele na bok postavil. Tut če bi mu gumo raznesl, bi ga težko postavl na streho - men je na avtocesti pri 110 km/h gumo raznesl k sm na neki zapelu - zraven sta bila Cheno in WildWRX iz tega foruma, pa se je avto začel samo trest pa mal ga je vlekl v eno stran - še vedno smo lahko 3km prevozili, do prvega varnega postanka, kjer smo zamenjali gumo. Tko da tuki je mogl bit neki druzga!!!

Zdej ne vem, a jo je tebi razneslo, ali je spustila...ker kolegu je na motorju na avtocesti guma spustila, pa ni blo hudga, ker je spustila(počasi---no ja, u bistvu hitro, ampak jo ni razneslo), dočim je pa drugemu kolegu na Roverju na avtocesti pri 110 razgnalo(eksplodirala) gumo, se je pa 2x prevrnil in obstal na strehi...hvala bogu nepoškodovan ;)
Tako da guma ki jo RAZNESE je LAHKO čist dovolj za kakšen salto mortale...čeprav se tu jasno vidi da so gume na Puchu cele(jz sm dal sam primer)...
Ampak še vedno ne ve nihče točno kaj je blo...jaz bi prej ugibal, da je že prej kej slalomiral pri veliki hitrosti, recimo da se je umaknu dvema avtomobiloma(levo-desno) pri veliki hitrosti, in je v ravno pravem trenutku zadel še robnik...in zagotovo gre tak puch okrog svoje vzdolžne osi potem...Hudiča, Mercedes A že pri losovem testu ni ostal na kolesih, Land Rover Freelander tudi prav lepo včasih dvigne kar obe kolesi na isti strani in ni hudič enkrat večji hitrosti (recimo blizu100 ) ne bi mogu kipnat Pucha...
Res pa je, da normalno se pa sigurno niso peljali(spet pa je vprašanje zakaj!!!)

No pr nas je sam počl, pa avto je začel trest in vlečt v smeri počene gume.
Kar se tiče losovega testa, so pa tile puchi veliko bolj stabilni od mercedesa A. Mal poglej kaj delajo na rally-ju pariz-dakar ali pa na kakem drugem rally-ju.
Mišo je letos na El chott-u(rally v puščavi) priletel s 120km/h iz ceste v suho rečno kotanjo med skale in jih par 50 kilogramskih tudi odbil, pa ga ni prevrnil (vir:http://www.goriup.com/potopisi/El_Chott_04/El_Chott_04.htm. Pa še slikci poškodb na avtu za nameček
Slika
Slika

No tkole pa zgleda puch z kletko(rollbarom) ko se prevrne in kotali po puščavi pri 120km/h. Poškodbe glave in hrbtenice za voznika in sovoznika - takoj so ju iz puščave odpeljali v nemčijo s helikopterjem - tok hude poškodbe.
Avto je približno 2.4 tone težak.
Slika
Slika
Slika
Old subarus never die, they just get faster!

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Če dec 09, 2004 12:23 pm

Voith je napisal/-a:men se zdi pa tole vse skup ena velka svinjarija. ok ne recem 60% policajev je uredu, sam tistih ostalih 40% pa j**e direkt u glavo. f*** Off pac mam dolgo cupo in zdej mi bo pa kr zmer teziu z testom za travo, pa tud ce ne poham ze vec ko en let.

pa pol ene akcije na lastno roko pa pijn k axa bo men daju alkotest halooo, nismo v texasu.

pol se pa cudjo zakva jih kdo pred bajto pocaka pa jim vse kosti polom. tocn to se bo tud enmu tle okol zgodil, k sicer js se nism meu opravka z njim, sam word arround the campfire je da je tip zaj**** k p*****a str je pa 23, in misl da je svet njegov.

pac ok se strinjam policija je za red in mir, pohvalno.
sam da se bo pa en k****n tm preseravu pa zlorablu to moc ki smo mu jo dal mi, to si pa zasluz najvecjo kazen mozno, ne pa tkole da je kr en lep cover-up pa nikomu nista.

mislm js sm prvi za, da se poiciste ki zlorabljajo svojo moc javno linca.
eno je da si policaj pa da mas slab dan, sam neki cis druzga je pa da se gres eno osebno vendetto brez razloga, pac po sistemu ko je jaci.

pa sori vsem tistim k ste kul, to leti na une k so/ste prasci.

KRVNA PREIZKAVA???Cesa se pa boji,konec koncev ce nisi pijan,ali nisi uzival kaksnih drugih substanc se nimas nicesar bati!Jaz osebno se ne,ker trave nisem nikoli kadil,nerecem da je to slabo,kdor jo kadi naj jo!!!Jaz nevidim nicesar v tem!!!Pijem pa tudi ne ko sem z avtom!!!Se drzim tega!!!Tako je ce si sam placas izpit,no nekaj so dodali starsi(verjemi da mi ga nebodo vzelii zaradi alkohola)!!!C,E kategorije velik stanejo!!! :lol:

Je pa res da se ti mogoc godi krivica ker pac imas daljse lase!!!Zal zastopim te,imel prijatelj podobne probleme!!!
MOJ PREDLOG: Imej vedno lepo negovane,imej spete v cop iin to z roza gumico pa nebos imel problemov!!!Vsaj kar se tice tega ne!!!SALIM SE!BREZ ZAMERE! :rofl :rofl :rofl

Da bi pa koga pretepel ti pa toplo odsvetujem!!!Pa naj bo to v mraku ali ne!Konec koncev za vsakega obstaja siba in vse se ti vrne!Moj prijatelj oz.znanec je udaril policista v civilu(bil vinjen...)nasploh znan po tepeskah...in mu je zlomil nos!Ves kaj se je zgodilo 12 mesecev zapora RAGOZA!!!

Tako da s tem nebos kaj dosegel!!!V nasih krajim imamo policistko zvano POLOZNICA,od kje vzdevek,ker ce te ona vstavi imas poloznico zagotovljeno!!!Njo naprimer so neznanci v maskah pretepl pred hisko,mislis da se je kar spremenilo!NIC!!!

Se opravicujem ce sem bil nesramen!!!Lep dan zelim se naprej in srecno pot!!!s_mande

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če dec 09, 2004 1:10 pm

s_mande je napisal/-a:Konec koncev obstajajo tudi dobri ljudje-policisti,ki ti lahko pomagajo ali kako drugace koristijo!Sam sicer nimam nikakrsnih problemov,vcasih imel ko sem bil se mladoleten in smo pac delali tumarije!!!

Se to mi ze skoz trobmo, da je tako. Ampak na forum se da samo slabe stvari in potem je to tezko brat, ce si ze ravno v tej sluzbi in si korekten. To je vsa finta.

So me tudi ze vstavili ko sem naredil samo 1km pa se res nisem pripel. In kaj sem hotel. Pizdit tam brezveze, ceprav se mi je zdel neumno ker bom fasal poloznico. Sem samo rekel " Jah kaj cemo pac se nisem pripel sem se samo pripeljal 1km. Napiste poloznico pa je, kaj naj druzga recem" No in gospod mi je ni napisal. Samo rekel naj se le pripnem dal dokumente in sem sel. No da ne bomo samo mlatil cezenj. :D In fantje drugic ko vas bodo ponovno ustavili, aja pa dekletu tut ( ups :D ), imejte v glavi da on samo izvaja zakon. Tako da pejte vi drgam pizdit glede tega. Kdo pa se zmisljuje vse to neumnost pa vemo. Sploh sedaj, ko pride nov zakon. Eni moroni so se ga spomnil ampak bedaki bodo pa policajo, ko vas bodo ustavl, ker ga bodo izvajal.

Ponavljam se enkrat obstajajo tudi izjeme in zlorabljajo polozaj, RES je. A mogoce drugje ni tako, pa ne da bi sedaj koga zagovarjal.

No od andreja777 je lep primer. Ampak se je moral mulc se mal pokazat, ko je blo ocitno da so ga ze popisal in to so taki primeri, ko se ti res zdijo neumni.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če dec 09, 2004 1:19 pm

Jst zadne čase opažam, da se večina policajev proba normalno pogovarjat z ljudmi in da sedaj večinoma ustavljajo samo tiste, ki si to res zaslužijo - vsaj na našem koncu ni več kakih provokacij, ampak so samo redne kontrole prometa in pri nesrečah pridejo zelo hitro. To mislim na zadnji mesec. Prej so bili skoraj vsak dan na enem in istem mestu, pa so ustavili vsakega, zdej jih pa vidim vsake par dni in vsakič na drugem koncu. Sam jst mam itak (zadnje čase) mir pred njimi, ponavad k se mim peljejo še lepo pozdravjo. Očitno sm se full umiril in ne povzročam več problemov.

Kar se pa nesreč tiče - vsakdo na cesti je lahko potencialna žrtev nesreče, najsibodi zarad svoje neumnosti, zaradi poškodbe cestišča(na našem koncu je to pogosto), zaradi nepravilnosti na avtu, ali pa naj bo neznan razlog.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Če dec 09, 2004 3:08 pm

S|icKeR je napisal/-a:bedaki. to se lah pa sam policajem nardi, da se na ravnem prevrnejo. ma sigurn rabjo kašn nou džip, pa so tkole nardil, da bo zgledal kot nesreča.

kaka izjava.... :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Če dec 09, 2004 3:12 pm

Mene je pa vedno nekaj fasciniralo pri prometnih kontrolah in sicer... vedno sem opazil da so ustavili najbolj zbit, zjeban, zjajcan avto kar je možno ok jih razumem če ma folk tak avto sigurno neki fali, sam zakaj za vraga nikol ne ustavjo ene BMW5 al pa Audi A6, Merce E in podobno ????
Drugače pa kar se Policije tiče me še nekaj teži, a ni obveza, da je na PP vedno pristona ena patrulja??? Ker ko se je zgodila nesreča nekaj časa nazaj kjer sem pomagal oskrbeti poškodovane je zdravnik potreboval 10min da je prišel na kraj nasreče Policija pa 45min, pa so isto oddaljeni. Ljudje mamo un oblutek, da ko jih rabiš jih ni k jih ne rabiš so pa na vsake 5m.
Sicer pa moje izkušnje so take, če so policisti korektni sem jaz bil korekten, če so pa oni se delal kavboje sem se tudi jaz (primer: policist me je tikal, od kje njemu pravica, da ON mene tika???) semga vprašal če bi se on rad srečal z mojo odvetnico, je začel, da kaj sem pameten (očitno mu ni potegnilo, da me tika) in sem ga opozoril na to, je nadaljeval z svojim neprijetnim odnosom jaz sem pa zavrtel telefon.. aja un k je reku, da ne sme jest ker je med policijsko preiskavo... :cry :cry :cry :cry :cry
Policisti so kot vino in sir.. starejši so boljši so. Sem pa že doživel ko je starejši mlajšega opozoril kako se obnaša v pričo mene pa je un sam gledu ko tele v nova vrata. Torej če so korektni bomo tudi mi korektni, če bojo kavboji.. za take mamo pa odvetnike pa se bojo oni z njimi pogovarjal.. mojih živcev je škoda za take primerke.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če dec 09, 2004 3:29 pm

s_mande je napisal/-a:KRVNA PREIZKAVA???Cesa se pa boji,konec koncev ce nisi pijan,ali nisi uzival kaksnih drugih substanc se nimas nicesar bati!Jaz osebno se ne,ker trave nisem nikoli kadil,nerecem da je to slabo,kdor jo kadi naj jo!!!Jaz nevidim nicesar v tem!!!Pijem pa tudi ne ko sem z avtom!!!Se drzim tega!!!Tako je ce si sam placas izpit,no nekaj so dodali starsi(verjemi da mi ga nebodo vzelii zaradi alkohola)!!!C,E kategorije velik stanejo!!! :lol:

Je pa res da se ti mogoc godi krivica ker pac imas daljse lase!!!Zal zastopim te,imel prijatelj podobne probleme!!!
MOJ PREDLOG: Imej vedno lepo negovane,imej spete v cop iin to z roza gumico pa nebos imel problemov!!!Vsaj kar se tice tega ne!!!SALIM SE!BREZ ZAMERE! :rofl :rofl :rofl

Da bi pa koga pretepel ti pa toplo odsvetujem!!!Pa naj bo to v mraku ali ne!Konec koncev za vsakega obstaja siba in vse se ti vrne!Moj prijatelj oz.znanec je udaril policista v civilu(bil vinjen...)nasploh znan po tepeskah...in mu je zlomil nos!Ves kaj se je zgodilo 12 mesecev zapora RAGOZA!!!

Tako da s tem nebos kaj dosegel!!!V nasih krajim imamo policistko zvano POLOZNICA,od kje vzdevek,ker ce te ona vstavi imas poloznico zagotovljeno!!!Njo naprimer so neznanci v maskah pretepl pred hisko,mislis da se je kar spremenilo!NIC!!!

Se opravicujem ce sem bil nesramen!!!Lep dan zelim se naprej in srecno pot!!!s_mande

lej mene strasn jezi da se mi zapikuje, za brezveze, in mi dela sranje k ga ne rabm ne jz ne on, in sluzi samo sadisticnemu prikazovanju premoci.

moji lasje so negovani cis zadost nc bat ;)

drgac pa ko sm govoru o tem da je treba tazga prasca pretepst nism mislu tko mal pobozat, ampak brutalno izbit iz njega vsako trohico policijskega ponosa in samovsecnosti. kot slism se je to enmu k je biu fajn pametn v relativno blizni okolici ze naredl, in zdj se niti prblizn ne zapikuje v stvari k niso njegova stvar. pravilno.
baje je pa zdj spet en nov, k ga pa tak tretman se caka.

sicer ce sm cis odkrit zadnjih par let nimam nobenih opravkov z policijo, in prav je tko, sam sm pa en izmed glavnih piscev pritozb tle okol, tko da vem prblizn kva se dogaja, in to kar se, je svinjsko nesramno od dolocenih uniformiranih smrtnikov, ki izzivajo usodo, in misljo da so s to plavo uniformo ratal "the untouchable"..

drgac pa mas res, what goes arround comes arround. :twisted:
Zadnjič spremenil Voith, dne Če dec 09, 2004 3:33 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če dec 09, 2004 3:30 pm

Avalon je napisal/-a:Drugače pa kar se Policije tiče me še nekaj teži, a ni obveza, da je na PP vedno pristona ena patrulja??? Ker ko se je zgodila nesreča nekaj časa nazaj kjer sem pomagal oskrbeti poškodovane je zdravnik potreboval 10min da je prišel na kraj nasreče Policija pa 45min, pa so isto oddaljeni. Ljudje mamo un oblutek, da ko jih rabiš jih ni k jih ne rabiš so pa na vsake 5m.
preiskavo... :cry :cry :cry :cry :cry

I don't get it...
Sej je vedno vsaj ena patrulja...lahko jih je 10, ampak če se zgodi takrat 11 nesreč, bo ena pač počakala! :? Kaj ti ni točno jasno?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Če dec 09, 2004 3:57 pm

@Slide
ni mi jasno, da vedno!!!! ko jih kličeš na pomoč rabijo tako zelo dolgo ko pa slučajno prečkaš cesto na hitrco pa kr iz zemlje ven skočjo. Sicer kolega je varnostnik in majo redno pizdarije v njihovi garažni hiši z pijanimi mulci, narkomani itd. Reakcijski čas PP Center ki je stran 300m je povprečno 30min. To mi ni jasno pa nikol mi ne bo.
Varno vožnjo vam želi Avalon.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov