Slide je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:
Tut jst sm že kr nekej terencev vozil in da bi ga čez robnik prtisnu tko, da bi te na streho postavl je skor nemogoče. Sam skačem čez robnike tut pri 60km/h, pa mi do sedaj še ni uspelo avto vsaj na 2 kolesi spravt, kaj da bi ga šele na bok postavil. Tut če bi mu gumo raznesl, bi ga težko postavl na streho - men je na avtocesti pri 110 km/h gumo raznesl k sm na neki zapelu - zraven sta bila Cheno in WildWRX iz tega foruma, pa se je avto začel samo trest pa mal ga je vlekl v eno stran - še vedno smo lahko 3km prevozili, do prvega varnega postanka, kjer smo zamenjali gumo. Tko da tuki je mogl bit neki druzga!!!
Zdej ne vem, a jo je tebi razneslo, ali je spustila...ker kolegu je na motorju na avtocesti guma spustila, pa ni blo hudga, ker je spustila(počasi---no ja, u bistvu hitro, ampak jo ni razneslo), dočim je pa drugemu kolegu na Roverju na avtocesti pri 110 razgnalo(eksplodirala) gumo, se je pa 2x prevrnil in obstal na strehi...hvala bogu nepoškodovan![]()
Tako da guma ki jo RAZNESE je LAHKO čist dovolj za kakšen salto mortale...čeprav se tu jasno vidi da so gume na Puchu cele(jz sm dal sam primer)...
Ampak še vedno ne ve nihče točno kaj je blo...jaz bi prej ugibal, da je že prej kej slalomiral pri veliki hitrosti, recimo da se je umaknu dvema avtomobiloma(levo-desno) pri veliki hitrosti, in je v ravno pravem trenutku zadel še robnik...in zagotovo gre tak puch okrog svoje vzdolžne osi potem...Hudiča, Mercedes A že pri losovem testu ni ostal na kolesih, Land Rover Freelander tudi prav lepo včasih dvigne kar obe kolesi na isti strani in ni hudič enkrat večji hitrosti (recimo blizu100 ) ne bi mogu kipnat Pucha...
Res pa je, da normalno se pa sigurno niso peljali(spet pa je vprašanje zakaj!!!)
Voith je napisal/-a:men se zdi pa tole vse skup ena velka svinjarija. ok ne recem 60% policajev je uredu, sam tistih ostalih 40% pa j**e direkt u glavo. f*** Off pac mam dolgo cupo in zdej mi bo pa kr zmer teziu z testom za travo, pa tud ce ne poham ze vec ko en let.
pa pol ene akcije na lastno roko pa pijn k axa bo men daju alkotest halooo, nismo v texasu.
pol se pa cudjo zakva jih kdo pred bajto pocaka pa jim vse kosti polom. tocn to se bo tud enmu tle okol zgodil, k sicer js se nism meu opravka z njim, sam word arround the campfire je da je tip zaj**** k p*****a str je pa 23, in misl da je svet njegov.
pac ok se strinjam policija je za red in mir, pohvalno.
sam da se bo pa en k****n tm preseravu pa zlorablu to moc ki smo mu jo dal mi, to si pa zasluz najvecjo kazen mozno, ne pa tkole da je kr en lep cover-up pa nikomu nista.
mislm js sm prvi za, da se poiciste ki zlorabljajo svojo moc javno linca.
eno je da si policaj pa da mas slab dan, sam neki cis druzga je pa da se gres eno osebno vendetto brez razloga, pac po sistemu ko je jaci.
pa sori vsem tistim k ste kul, to leti na une k so/ste prasci.
s_mande je napisal/-a:Konec koncev obstajajo tudi dobri ljudje-policisti,ki ti lahko pomagajo ali kako drugace koristijo!Sam sicer nimam nikakrsnih problemov,vcasih imel ko sem bil se mladoleten in smo pac delali tumarije!!!
s_mande je napisal/-a:KRVNA PREIZKAVA???Cesa se pa boji,konec koncev ce nisi pijan,ali nisi uzival kaksnih drugih substanc se nimas nicesar bati!Jaz osebno se ne,ker trave nisem nikoli kadil,nerecem da je to slabo,kdor jo kadi naj jo!!!Jaz nevidim nicesar v tem!!!Pijem pa tudi ne ko sem z avtom!!!Se drzim tega!!!Tako je ce si sam placas izpit,no nekaj so dodali starsi(verjemi da mi ga nebodo vzelii zaradi alkohola)!!!C,E kategorije velik stanejo!!!![]()
Je pa res da se ti mogoc godi krivica ker pac imas daljse lase!!!Zal zastopim te,imel prijatelj podobne probleme!!!
MOJ PREDLOG: Imej vedno lepo negovane,imej spete v cop iin to z roza gumico pa nebos imel problemov!!!Vsaj kar se tice tega ne!!!SALIM SE!BREZ ZAMERE!![]()
![]()
![]()
Da bi pa koga pretepel ti pa toplo odsvetujem!!!Pa naj bo to v mraku ali ne!Konec koncev za vsakega obstaja siba in vse se ti vrne!Moj prijatelj oz.znanec je udaril policista v civilu(bil vinjen...)nasploh znan po tepeskah...in mu je zlomil nos!Ves kaj se je zgodilo 12 mesecev zapora RAGOZA!!!
Tako da s tem nebos kaj dosegel!!!V nasih krajim imamo policistko zvano POLOZNICA,od kje vzdevek,ker ce te ona vstavi imas poloznico zagotovljeno!!!Njo naprimer so neznanci v maskah pretepl pred hisko,mislis da se je kar spremenilo!NIC!!!
Se opravicujem ce sem bil nesramen!!!Lep dan zelim se naprej in srecno pot!!!s_mande
Avalon je napisal/-a:Drugače pa kar se Policije tiče me še nekaj teži, a ni obveza, da je na PP vedno pristona ena patrulja??? Ker ko se je zgodila nesreča nekaj časa nazaj kjer sem pomagal oskrbeti poškodovane je zdravnik potreboval 10min da je prišel na kraj nasreče Policija pa 45min, pa so isto oddaljeni. Ljudje mamo un oblutek, da ko jih rabiš jih ni k jih ne rabiš so pa na vsake 5m.
preiskavo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov