lublancan je napisal/-a:v interšparu na viču so se odločil in po novem sistematično kličejo pajka, za vsak auto k parkira na parkplacih za invalide, ker je folk res brezobrazen
pol k pa plača 30 000 in more it po auto na barje, pa upam da se mau zamisl....
steva cenejac je napisal/-a:Invalidi so vsi, ki parkirajo na teh placih - tisti pravi in tisti, hujši pripmerki, ki so fuknjeni v glavo.
Jst sem sam enkrat moral pomagati enemu, ki ga je sred noči en zaparkiral (parkiral je ob parkirplacu na rumeni šrafirani površini) in invalid z vozičkom seveda ni mogel v avto. Še sam sem se komaj noter prebil, tako da sem mu ga lahko ven porinil, da se je revež lahko vsedel in odpeljal - menda je na pomoč čakal 20 minut.
Takim bi dajal denarno kazen, za pnovitev pa vzgojno delo in pa razbitje avtomobila pred njegovimi očmi.
N1D je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:Nevem če bi bil jest invalid se nebii sam seb tko smilu in da bi se skos pizdiv če bi mi en zaparkiral invalidski plac. Sej so isto ljudje kot mi, nič več.
Kaj ko dobim invalida ko ni parkiral na invalidskem placu, ko je prkiral na normalnmu nej ga prefukam. (ker je zasedel plac enmu, ko bi lahko prkiral na invalidno mesto)
Jest skoraj nikoli ne parkiram na invalidskem mestu, ze zaradi samega sebe ne, ampak sm ga pa okoli 1h zvecer naprimer, ko je vse polno, pa še takrat sem koj šel ze zaradi gnilega filinga, takih tipov ko vi, ker je BMW na invalidskem mestu gremu ga z ključem potegnit.
Vse se vrti v krogu, če je en z Cl-amgjem parkiral na invalidskem mestu me sploh ne čudi, ker če bi vi vedeli koliko vašega denarja gre k njim. (ok eni ga res rabijo, samo nekateri si pa z njim kupujejo avte...)
pa kaj je s tabo človek?a ti se ne bi pizdiu če ne bi mogu hodt pa bi mogu avto u pizdi matrni pustit sam zato k je en pedr parkiru na placu za invalide?
Bel-Tirid je napisal/-a:Nevem če bi bil jest invalid se nebii sam seb tko smilu in da bi se skos pizdiv če bi mi en zaparkiral invalidski plac. Sej so isto ljudje kot mi, nič več.
Kaj ko dobim invalida ko ni parkiral na invalidskem placu, ko je prkiral na normalnmu nej ga prefukam. (ker je zasedel plac enmu, ko bi lahko prkiral na invalidno mesto)
Jest skoraj nikoli ne parkiram na invalidskem mestu, ze zaradi samega sebe ne, ampak sm ga pa okoli 1h zvecer naprimer, ko je vse polno, pa še takrat sem koj šel ze zaradi gnilega filinga, takih tipov ko vi, ker je BMW na invalidskem mestu gremu ga z ključem potegnit.
CM je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:Nevem če bi bil jest invalid se nebii sam seb tko smilu in da bi se skos pizdiv če bi mi en zaparkiral invalidski plac. Sej so isto ljudje kot mi, nič več.
pa a si ti normaln? a se teb zdi da je na normalnem parkingu dovolj prostora da tam sestaviš voziček in se poj presedeš? pa invalida bi prefukovenga človeka ki ima omejene gibalne sposobnosti in se ne more kej prevec brant? a poj če bi en parkirov na prostor za invalide in bi potem pač moral parkirat drugje bi ga blo za to treba prefukat?? za moje pojme je to mentalna invalidnost
![]()
![]()
![]()
je res da so isto ljudje, da niso zaradi invalidnosti nič drugačna osebnost. Sam morjo pa met določene privilegijestvari ki so za nas samoumnevne in brez pomena njim veliko pomenijo. Sprav se mal k pamet
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov