lisko je napisal/-a:N1D je napisal/-a:če je bil pa gluh pol pa res nimam pojma kaj je delu na cesti!!kako je sploh naredu zdravniški?to je isto ko da si 88% slep pa ne vidš da je rdeča pa kr mim furaš ane.in to je kao opravičilo al kaj
Oprosti take zakone mamo..... tudi gluhi lahko nardijo izpit..... pogoj je edin da ne smejo delat za večjo kategorijo kot je B. Barvno slepi prav tako lahko nardijo izpit.
N1D je napisal/-a:lisko je napisal/-a:N1D je napisal/-a:če je bil pa gluh pol pa res nimam pojma kaj je delu na cesti!!kako je sploh naredu zdravniški?to je isto ko da si 88% slep pa ne vidš da je rdeča pa kr mim furaš ane.in to je kao opravičilo al kaj
Oprosti take zakone mamo..... tudi gluhi lahko nardijo izpit..... pogoj je edin da ne smejo delat za večjo kategorijo kot je B. Barvno slepi prav tako lahko nardijo izpit.
ja sej je mogoče zakon sam ta zakon ni u redu.če se človek ne zaveda prometa okol sebe nima kej vozt,ne samo da ogroža sebe,ampak tut druge!!!
SCH-MM je napisal/-a:N1D je napisal/-a:lisko je napisal/-a:N1D je napisal/-a:če je bil pa gluh pol pa res nimam pojma kaj je delu na cesti!!kako je sploh naredu zdravniški?to je isto ko da si 88% slep pa ne vidš da je rdeča pa kr mim furaš ane.in to je kao opravičilo al kaj
ja sej je mogoče zakon sam ta zakon ni u redu.če se človek ne zaveda prometa okol sebe nima kej vozt,ne samo da ogroža sebe,ampak tut druge!!!
Hja, to je pa pol kriza... Kolk pa je kazen?
Jaz bi gotovo napisal pritožbo, da sem želel brisalce vklopit, pa sem pomotoma poblendal
PureTNT je napisal/-a:Se v bistvu strinjam z vsemi odgovori v tej temu, razen s pilgrimom glede opozarjanja na radarje. Če nekomu blendaš ko kontrole ni je to sicer grdo, ampak razumljivo, morda bo res malce upočasnil, ampak da pa se nonšalantno pelješ mimo radarske kontrole in na to ne opozoriš ostalih voznikov je pa absolutno hinavsko. Mene so drugi šoferji že neštetokrat rešili pred radarjem in sam redno vračam uslugo. Reci mi, kako bi se počutil ko bi bil ob 20k zato ker si ob omejitvi 50, kjer vsaj 20 metrov naokoli ni ene bajte, ob enajstih zvečer vozil recimo 70? Jah po tvoji logiki si si zaslužil ker si divjak. Moraš tudi vedeti, da se nekaterim ljudem tudi resnično mudi in ne tiščijo za lastno zabavo. Kako veš, da ne gre za zdravnika, ki so ga ravnokar klicali iz bolnice, ker imajo nujen primer? Pa ta primer ti podajam zato, ker se je to že zgodilo (hvalabogu je bil policaj dovolj razumevajoč in ga je izpustil).
rok46 je napisal/-a:Omelo,za pržgane meglenke si kr mislm ker je,sm skor 100% da se gre za rumenega megana coupeja,not pa sedi,sj sam veš kdoon pa njemu podobni so itq frajerji,k sedijo pr vožnji 70% na sovoznikovem sedežu,tistih malih 30 % pa na svojem...kaj morš
![]()
LP
Avalon je napisal/-a:HMmmmmtole pa je ena močna tale zadnji post.
Avalon je napisal/-a: Upam, da bojo divjaki čimprej nabasal na patruljo in šli peš domov pa imeli prepoved delanja izpita za 2-3 leta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov