Festngar je napisal/-a:Jaz sem se enkrat vozu skoro en mesec z YUGOslavijo ker mi je oba odbijača en klinac ukradu,pa me ni nihče je*bal pet-posto...
darwin je napisal/-a:Festngar je napisal/-a:Jaz sem se enkrat vozu skoro en mesec z YUGOslavijo ker mi je oba odbijača en klinac ukradu,pa me ni nihče je*bal pet-posto...
Ja sam pr đurotu je bolo drugač. Tm odbijači vn štrlijo, pr današnjih avtekih je pa "luknja", če je brez odbijačev.
-------
@lenivec: lohk se pa neumnga nardiš, pa k ti kaps reče, zakaj si brez odbijačev, sam, pa rečeš, da to pa ne more bit res. Kako naj bi pa sploh bil brez odbijačev, to pa ni mogoče. Greš pogledat, še bolj
in ga na kasneje vprašaš, če krajo lahko kr njemu prjavš.
Mogoči bi pa ratal
lenivec je napisal/-a:ali je dovoljeno vozit brez odbijačev al lahko dobim kako kazn?
uglavnem treba bi blo jih pač pripravit za barvanje. pa bi jih dol vzel porihtal v parih dneh pa pelal na barvanje v tem času bi pa bil brez odbijačev. me lahko policaji J***jo zaradi tega?
accent lover je napisal/-a:darwin je napisal/-a:@lenivec: lohk se pa neumnga nardiš, pa k ti kaps reče, zakaj si brez odbijačev, sam, pa rečeš, da to pa ne more bit res. Kako naj bi pa sploh bil brez odbijačev, to pa ni mogoče. Greš pogledat, še bolj
Mogoči bi pa ratal
Mogoce pa ne pa bo kazen se veja kr ga zajeb*vas :P :P
Lp VSEM
darwin je napisal/-a:accent lover je napisal/-a:darwin je napisal/-a:@lenivec: lohk se pa neumnga nardiš, pa k ti kaps reče, zakaj si brez odbijačev, sam, pa rečeš, da to pa ne more bit res. Kako naj bi pa sploh bil brez odbijačev, to pa ni mogoče. Greš pogledat, še bolj
Mogoči bi pa ratal
Mogoce pa ne pa bo kazen se veja kr ga zajeb*vas :P :P
Lp VSEM
Sej zato sm pa smajlota dau zravn, k vem, da ne bi šlo. Po moje bi te tok zašumaru, da se dva dni neb pobrau.
Sam če bi pa kkšna blonđa to nardila, pol pa še tipa klicala, če kej ve, kako to, da so ji "tiste stvari, k so pr avtu čist spredej, pa zadej" dol padle, bi pa po moje kr šlo.![]()
![]()
![]()
-------------------
Zdej pa resno: če boš kkšn tedn brez, mu lohk lepo poveš, da jih maš na barvanju in da jih jutri dobiš nazaj. Po moje nau komplicirou, če boš to na lep, vljuden način povedu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov