Debate, ki niso vezane na ostala področja...

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT So dec 11, 2004 4:12 pm

Zajebavajo te definitivno lahko, ker avto ni tehnično popoln, je pa tudi res, da sem po LJ dalj časa videval nekega starega japonca brez sprednjega odbijača (mislim dobesedno brez štange), pa se je kar lepo vozakal naokoli ne da bi ga kdorkoli zmotil. Sam sicer tega ne bi izvajal, ampak če avto nujno rabiš bi pomojem šlo.

Uporabniški avatar
Festngar
Nov uporabnik

Napisal/-a Festngar So dec 11, 2004 5:37 pm

Jaz sem se enkrat vozu skoro en mesec z YUGOslavijo ker mi je oba odbijača en klinac ukradu,pa me ni nihče je*bal pet-posto..
Vrjamem pa da ni zdravo za pešce če kerga nabiješ :?
Born to be wild

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So dec 11, 2004 11:15 pm

Festngar je napisal/-a:Jaz sem se enkrat vozu skoro en mesec z YUGOslavijo ker mi je oba odbijača en klinac ukradu,pa me ni nihče je*bal pet-posto...

Ja sam pr đurotu je bolo drugač. Tm odbijači vn štrlijo, pr današnjih avtekih je pa "luknja", če je brez odbijačev.
-------
@lenivec: lohk se pa neumnga nardiš, pa k ti kaps reče, zakaj si brez odbijačev, sam :shock:, pa rečeš, da to pa ne more bit res. Kako naj bi pa sploh bil brez odbijačev, to pa ni mogoče. Greš pogledat, še bolj :shock: in ga na kasneje vprašaš, če krajo lahko kr njemu prjavš. :lol: Mogoči bi pa ratal :twisted:
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Ne dec 12, 2004 6:54 pm

Mam eno vprašnje ki je mal off-topic se pa mal nanaša na to temo:
Zanima me kako policaji reagirajo če nimaš notranjosti avtomobila,
recimo stropa ali tapet na vratih?

LP!

Marko

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Ne dec 12, 2004 7:00 pm

darwin je napisal/-a:
Festngar je napisal/-a:Jaz sem se enkrat vozu skoro en mesec z YUGOslavijo ker mi je oba odbijača en klinac ukradu,pa me ni nihče je*bal pet-posto...

Ja sam pr đurotu je bolo drugač. Tm odbijači vn štrlijo, pr današnjih avtekih je pa "luknja", če je brez odbijačev.
-------
@lenivec: lohk se pa neumnga nardiš, pa k ti kaps reče, zakaj si brez odbijačev, sam :shock:, pa rečeš, da to pa ne more bit res. Kako naj bi pa sploh bil brez odbijačev, to pa ni mogoče. Greš pogledat, še bolj :shock: in ga na kasneje vprašaš, če krajo lahko kr njemu prjavš. :lol: Mogoči bi pa ratal :twisted:

Mogoce pa ne pa bo kazen se veja kr ga zajeb*vas :P :P

Lp VSEM :D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne dec 12, 2004 7:12 pm

js sm se zadnic prpelu z bleda s sesutim avtom spredi + zadi, havba za ene 15cm visja kot bi mogla bit, pa zadn desn konc ciz zabit not, pa sm se 2x mim polcajev pelu pa niso smerglal 5%.

drgac pa verjamem da ce bi me ustavl bi sle tablce.

to je cis odvisn od policaja, kaj ti bo naredu, sam po zakonu je da ce nimas odbijacev, al pa ce je sesut, al pa karkol, ce je mal sesut mislm da 20k kazni ce je orng, uplenjo tablce.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: vožnja brez odbijačev

Napisal/-a Serđo™ Ne dec 12, 2004 7:15 pm

lenivec je napisal/-a:ali je dovoljeno vozit brez odbijačev al lahko dobim kako kazn?
uglavnem treba bi blo jih pač pripravit za barvanje. pa bi jih dol vzel porihtal v parih dneh pa pelal na barvanje v tem času bi pa bil brez odbijačev. me lahko policaji J***jo zaradi tega?

ja.

kazen je (vsaj za sprednjega, ce ga nimas), po mojih informacijah, 40.000 sit.

sem se pa brez zadnjega vozu ene 2 mesca, pa se vmes sm bil na policiji, k so zapisnik delal, pa niso nc rekl :lol:

vazn da sm mel tablco na zadnji polici, pa tmne sipe, tko da se je res dobr vidla :lol:

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Ne dec 12, 2004 7:24 pm

accent lover je napisal/-a:
darwin je napisal/-a:@lenivec: lohk se pa neumnga nardiš, pa k ti kaps reče, zakaj si brez odbijačev, sam :shock:, pa rečeš, da to pa ne more bit res. Kako naj bi pa sploh bil brez odbijačev, to pa ni mogoče. Greš pogledat, še bolj :shock: in ga na kasneje vprašaš, če krajo lahko kr njemu prjavš. :lol: Mogoči bi pa ratal :twisted:

Sej zato sm pa smajlota dau zravn, k vem, da ne bi šlo. Po moje bi te tok zašumaru, da se dva dni neb pobrau.
Sam če bi pa kkšna blonđa to nardila, pol pa še tipa klicala, če kej ve, kako to, da so ji "tiste stvari, k so pr avtu čist spredej, pa zadej" dol padle, bi pa po moje kr šlo. :twisted: ;) :lol:
-------------------
Zdej pa resno: če boš kkšn tedn brez, mu lohk lepo poveš, da jih maš na barvanju in da jih jutri dobiš nazaj. Po moje nau komplicirou, če boš to na lep, vljuden način povedu.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Ne dec 12, 2004 7:52 pm

darwin je napisal/-a:
accent lover je napisal/-a:
darwin je napisal/-a:@lenivec: lohk se pa neumnga nardiš, pa k ti kaps reče, zakaj si brez odbijačev, sam :shock:, pa rečeš, da to pa ne more bit res. Kako naj bi pa sploh bil brez odbijačev, to pa ni mogoče. Greš pogledat, še bolj :shock: in ga na kasneje vprašaš, če krajo lahko kr njemu prjavš. :lol: Mogoči bi pa ratal :twisted:

Sej zato sm pa smajlota dau zravn, k vem, da ne bi šlo. Po moje bi te tok zašumaru, da se dva dni neb pobrau.
Sam če bi pa kkšna blonđa to nardila, pol pa še tipa klicala, če kej ve, kako to, da so ji "tiste stvari, k so pr avtu čist spredej, pa zadej" dol padle, bi pa po moje kr šlo. :twisted: ;) :lol:
-------------------
Zdej pa resno: če boš kkšn tedn brez, mu lohk lepo poveš, da jih maš na barvanju in da jih jutri dobiš nazaj. Po moje nau komplicirou, če boš to na lep, vljuden način povedu.

ha ha ha :har

sej vem da se sam hecas :lol:
LP VSEM :D

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Po dec 13, 2004 5:17 pm

eh, men noben ni nikol nč reku nikjer :lol:

še k sm na mejo pršu z iber luknjo direkt za kolektorjem pa je ropotal ko tank, so sam gledal pa nc rekl (jst pa 5km/h mimo da ja ni TOOOOK ropotal) :lol:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po dec 13, 2004 5:32 pm

Ja fack no :P :lol:
Sem se jaz pelo 20km brez tablic, odbijacev, zmigavcev na odbijacu, ogledal, brisalcev itd... jah jeba saj te nekak mores avto pelat barvat.
V tem casu se pac cimmanj vozi, ce pa te ustavi moder pa mu razlozi zadevo.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po dec 13, 2004 5:56 pm

monster_d je napisal/-a: jah jeba saj te nekak mores avto pelat barvat.

Na prikolici?
Slika

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Po dec 13, 2004 6:16 pm

Enkrat so me policaji ustavli, ko sem peljal katro domov od mehanika, ki ji je naredu optiko (brat jo je malo splužu spredaj desni blatnik in odbijač, pa smo kar sami pokrpal..). Na katri je manjkalo: sprednji odbijač, steklo na desnem žmigavcu in pozicijski, pa še desna sprednja guma je bila letna (ostale zimske-je blo pozimi) in blatnik druge barve-za videt kar sumljivo :P No, policaji so meli akcijo, pihal sem (0,00), o avtu pa niti besede..Hvala bogu(sem že računal koliko bodo :con )
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To dec 14, 2004 8:34 pm

CockroaC je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a: jah jeba saj te nekak mores avto pelat barvat.

Na prikolici?

:lol: :lol: :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov