audi4ever je napisal/-a:sicer vem, da ni lepo grajati domačih proizvajalcev, pa vendarle si grajo zaslužijo, ker niso naši akuji ne vem kaj. če bi potreboval novega bi se odločil za bosch silver, ki je vsaj pri meni deloval skoraj enkrat dlje kot prej, ko sem imel enga iz tuzemstva
vR5GTT je napisal/-a:audi4ever je napisal/-a:sicer vem, da ni lepo grajati domačih proizvajalcev, pa vendarle si grajo zaslužijo, ker niso naši akuji ne vem kaj. če bi potreboval novega bi se odločil za bosch silver, ki je vsaj pri meni deloval skoraj enkrat dlje kot prej, ko sem imel enga iz tuzemstva
Si že kdaj mel Vesno al pa Toplo aku. da ga kritiziraš? Bosch silver je tud že crknil po 2mescih tko da ne morš rečt daje dobr! Mogoče si imel srečo da ti je tolk zdržal, če pa primerjaš ceno naših in Boscha pol pa računej da boš dal saj 5k več pa ni nujn da je zaradi tega dobr!
monster_d je napisal/-a:Skoda kesa za akomulator, raj uzamem eno vesno al pa toplo za mal dnar.
Si lahko skor dva kupim, ko enga boljsiga.
Sicr pa tisti ko nima muzike v avtu, tistemu akomulator dolgo drzi brez problema.
lisko je napisal/-a:Folk ste jemal že to da enostavno avtek zjutri več ne vžge...... pogledaš akku in ugotoviš da mu manjka 2 litra tekočine? Prav ste prebral... 2 litra destilirane vode sem pleg zlil...... je pa VESNA 75Ah star 2 leti in pol.
vepar je napisal/-a:ki bok ma veze turbo z obremenjenostjo akkuja???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov