Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr dec 15, 2004 10:47 pm

Pa pacienti so v obeh spolih. Edino kar opazam je, da ce je cudna situacija je povecini zenska za volanom. To je pa tudi vse. Kdor rece, da zenske ne znajo vozit je za moje pojme zelo preprican v svoje znanje.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr dec 15, 2004 11:18 pm

neki je... zenske sigurn bol obvladajo saltkebl, k tipi :twisted:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Sr dec 15, 2004 11:20 pm

Voith je napisal/-a:neki je... zenske sigurn bol obvladajo saltkebl, k tipi :twisted:

:har :har :har

Ce druzga ne, v drzi salthebla :mrgreen: :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr dec 15, 2004 11:24 pm

k*** pa salthebl :D

ROCNA povah :D
Slika

Lp PiLLLe
Zadnjič spremenil PiLLLe, dne Sr dec 15, 2004 11:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr dec 15, 2004 11:25 pm

Voith je napisal/-a:neki je... zenske sigurn bol obvladajo saltkebl, k tipi :twisted:

:twisted: :twisted:

;)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr dec 15, 2004 11:45 pm

PiLLLe je napisal/-a:k*** pa salthebl :D

Slika

Lp PiLLLe

ja pizdarija baba bejž dol z ročne boš use uničla :D :P ja ja se znajo punce z ˝menjalnikom˝ dobr igrat :P :lol:

LP
Slika

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo Sr dec 15, 2004 11:54 pm

moje mnenje gre pa nekak tkole:po moje so sam zato ženske boljše voznice ker niso tok velik na cesti in s tem gre zravn še število nesreč (če si pač enkrt na tedn zuni z avtom pa se ne zaletiš se ne morš primerjat z unim k je vsak dan v avtu in nardi newem kok km in se zaleti)

drgac je pa tud res d so kaki stari veterani prov pacienti za volanom (najprej ne vid pol se pa konstantno pelje 70 pa nima veze al je omejitev 90 al pa 40-in to se sklepa kot varno vožnjo???)

morm pa rečt d včasih prov z veselem pogledam kako žensko za volanom, kr prov dobr voz in nardim sam :shock: :shock: :)

srečno vožnjo vsem skupi
LP, sixtoo

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a [LePP] Če dec 16, 2004 12:50 am

Slika

Lp PiLLLe

ahahaha pol pa prideš v avto pa vse mastno ... fejjj .. to je to k jih moški se zadovoljijo pol pa tkole drucga prjatučka jahajo :/:o:/
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Če dec 16, 2004 1:10 am

sixtoo je napisal/-a:morm pa rečt d včasih prov z veselem pogledam kako žensko za volanom, kr prov dobr voz in nardim sam :shock: :shock: :)

Res je.

Enkrat se mi je zgodil. Sem sel v Ajdovscino in na Colu,kjer se prikljuci cesta iz smeri Predmeja stoji ena beal Ibiza in si mislim " Mater pocak me, da mi ne bos potem lazil pred mano" Kar se tudi zgodi, cool. Ta Ibiza pride za mano in zacnem nekolikan hitreje voziti in gledam v ogledalo. Mater a je punca za volano al ne. Tako se voziva do Ajdovscine in ko sva se locila ji v vzratno ogledalo nardim Slika Punca pa se nasmehne :]
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če dec 16, 2004 3:19 am

Tist zakaj so kao voznice slabše od voznikov...... bi se dal razpravljat. Ampak na prvem mestu je samozavest. Če tipu vgasne avto na semaforju..... no big deal ga vžge in spelje naprej ( se tud men zgodi kdaj pa kaj?). Ko pa se punci to zgodi.... pa študira vse živo (od tega da ji je nerodno do tega da more dat u ler pritisnit sklopko ponovno obrnit kluč......) med te pa se vzad nabira nestrpnost pri drugih....pol pa ji slučajn še kdo potrobi..... je pa tko out.
Poznam dost punc pa lepo vozjo pa hitr pa vse..... ampak u takih situacijah..... vse pogrnejo.
Kot da hočejo punčke preveč popolno vse..... kao hočejo dokazat da so enakovredne (ne vem zakaj a jim kdo govori da niso?) in pol iz tega rata pizdarija..... ker se preveč zamislijo ne vidijo dejanske situacije.....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy Če dec 16, 2004 11:13 am

:jy .. :EE .. eni pa ne morte iz svoje kože...

sm je pa res, npr. moja sestra ni še nobenga kreša nardila, voz pa diooo-miiio, ponavad trzne k na ovinku sreča avto, pa se pizdi kaj jo je ustrašu, pa je lepo po svoj stran prpelu; enkat ji razložim kaj more v krožnem narest, k pa pride u krožnga pa hoče bremzat pa une not spušat, na avtocesto noče hodt, ...(sm je pa res da je mela kilavga inštruktorja pa u Postojn je vozila.) no, enkat se je zarotirala za 180 na ovinku, k je prpičila, pa pozim, pa ustrašla se je kamjona pa ni bil še bliz nje..

..tko da če se gleda kdo varnejše voz, glede na nesreče, je res bl :?: vse skup
..bl je kultura, tko k so že govoril... ;) pa pač eni so taki drugi drgačni.

to sm zdj napisala primer moje seke, sj se mi smil, ampak se bo že navadla ;)
sj jst tut ne vozm nevemkaku, sm bolš pa že od nje ;)
lp soncy
Honda sedan- 6.gen.

Uporabniški avatar
mihant
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a mihant Če dec 16, 2004 11:21 am

Slika

Lp PiLLLe

to je primer ženske k pada na avte, tako imenovana pleh-pi*ka
jaz niti nimam kej dost pojma o avtih.

Uporabniški avatar
Barbapapa
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Barbapapa Po dec 20, 2004 10:49 pm

Nevem zakaj se moski tolk spravlate na zenske, da slabo vozijo. Vsak dan se morem izogniti par situacijam, ko bi lahko prislo do nesrece, po navadi zato ker vozniki sploh ne gledajo mrtvih kotov in ne upostevajo znaka za odvzem prednosti oz. mislijo da ce majo dober avto, da majo prednost. :shock:

Jaz ne bi vseh zenskih voznic metala v isti kos, ker bi potem lahko iz izkusenj rekla da moski ne znate vozit-ker mislite da ste frajerji, ko ste za volanom. Da ne omenjam pubecov, ki jim foter kupi dober avto, katerega po enem mescu zlamajo v totalko. :twisted:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po dec 20, 2004 10:56 pm

jaz se z izidom ankete na mobisuxu več al manj strinjam. moje mnenje je preprosto. ne posplošuj. včasih naletim na dedke v lepih (zelo hitrih) avtomobilih in pod 200 ne spustijo, enako velja za deklice, gosk(p)e in mamice v lepih limuzinah (svojih ali od tipa, moža..). so pač posamezniki iz vsake omenjene skupine, ki ga malo svinjajo. j*** ga. tko je. samo obvozit ga moras. ne se živcirat ni vredno ;) .
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov