Debate, ki niso vezane na ostala področja...

todi
Nov uporabnik

Mnenje o ScenicII 1.5Dci 100KM

Napisal/-a todi Po dec 20, 2004 8:29 pm

Hmnja, v kratkem ga dobim kot službeno vozilo pa me zanima kakšne so kaj vaše izkušnje s tem avtom.
Tenx

PS: Pa ne mi pisat,da naj raje vzamem onega 1.9- ker ne morem!

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Po dec 20, 2004 8:51 pm

hja,sicr nism vozu točnu tega,ampk sva s fotrom mela 2.0 16V pa je res prfektn za vozt,saj men je biu zlo ušeč,fotru pa tud...v avtu se sedi precej višje kukr se zdi to od uzunej,maš lep pregled pred sabo,use je pr roki,števci so na sredin in to digitalni,tud obratomer je digitaln,skratka čist neki nouga,tud uzad se dobr sedi in je res mega avto.meu bi ga raj k laguno,to sm zihr ;) mi bomo tud vrjetno tega kupil al pa mogoče 120KM,sm moj fotr je tak k ni nek norc bl umirjeno voz,pa mu 100KM zadostuje pa še to mu je škoda :-P 2.0 pa res svinso potegne,pa ušeč mi je avtomatska ročna zavora...pač ko kuplengo stisneš,potegneš sm ročko mal vn in spustiš,kuplengo pa še zmeri držiš in avto je lpo na mer,ko pa dodaš mal gasa,se ročna avtomatsko spusti ;) kul zadevca,mogu bi ti bit ušeč ;) pa fajn voz

LP
Slika

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Po dec 20, 2004 11:05 pm

jah... če ga pa dobiš kot službeno vozilo se ga nikar ne brani!! :D no da preidem k stvari!!! avto ki je začel pisat zgodovino v tem razredu, ki ga je postavil ravno senic je, avto res avto za vsak dan in za vsako godpod,o ki si želi še nevem kakšno lagodje ter udobje v avtomobilu!! je zelo prosotoren in hkrati zelo všečen za vožnjo, izredno me je navdušila elektronska ročna zavora, ter zelo proročen manjalnik!! če pogledamo sam motor mislim da je za svojo moč dovolj živ za po mestu! Na odprtih cestah pa bo pokazal svojo šibkost še predvsem ko boste prehitevali si boste želeli še dodatni nekaj konjev :oops: še poraba gibala se bo okoli 6-ih litrov!!
tako da vam želim karseda valiko vozih užitkov!!

LP Miha

todi
Nov uporabnik

Napisal/-a todi To dec 21, 2004 6:33 am

Najlepsa hvala za hitre odgovore...tudi jaz sem preprican, da bom zadovoljen z avtom.
LP

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z To dec 21, 2004 8:25 am

Ja...naš fotr je scenica pol leta nazaj kupu in smo vsi z njim zadovoljni...
Udobje - kvaliteta izdelave - vozne lastnosti(za ta avtomobilski razred)... in še bi lahk našteval...
Fotr reče, da je ql, ker se mu na stara leta ne da več iz nizkih avtov vn vlečt - v scenica se sm vsedeš...

In še ena stvar, ki je mene presenetla - zuni zgleda najmanj en razred manjši, kot je v resnici...mali oblikovalski čudež...

Družinski avto - DA!
Službeni avto - DA!
Še v dvoje z opcijsko panoramsko streho je užitek zvezde gledat... 8)

Službeni avto? Šefu lahk rečeš hvala, se usedeš v senica in se smeješ...
...:::Cavallino Rampante:::...

todi
Nov uporabnik

Napisal/-a todi To dec 21, 2004 8:33 am

Mnja no...glede na to, da bom dnevno na cesti, bi si clovek ravno ne predstavljal, da se bom vozil naokrog v Cliotu! Pa ne, da bi mel kaj proti temu avtu ( da ne bo pomote).
Skratka- mislim, da je tak avto nuja v mojem primeru, ko bom dnevno delal vsaj 300 400 km

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi To dec 21, 2004 9:55 am

No fantje ker vidim da ga se noben ni vozu streljate kar tm nekam v prazno.Mene osebno je zelo presenetil,koncna brzina je 180km/h kar je za enoprostorca zelo dobro pa ce zraven pristejes da je 1.5,poraba 6,5 litra na 100km. To govorim po lastnih testih s tem avtom. Lega fenomenalna.
Recimo ce ga primerjam s Touranom kot noc in dan VW ni vec kar je bil(sekret od avta)
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. To dec 21, 2004 2:36 pm

alesi je napisal/-a:No fantje ker vidim da ga se noben ni vozu streljate kar tm nekam v prazno.Mene osebno je zelo presenetil,koncna brzina je 180km/h kar je za enoprostorca zelo dobro pa ce zraven pristejes da je 1.5,poraba 6,5 litra na 100km. To govorim po lastnih testih s tem avtom. Lega fenomenalna.
Recimo ce ga primerjam s Touranom kot noc in dan VW ni vec kar je bil(sekret od avta)

In spet allmighty pameten na delu. kako veš da nobenden od njih ni vozil tega avta. Zgleda da teb mal strelja v prazno. In seveda nebi bil alesi, če ne bi pljuval čez VW. Zanimivo je na večini testov touran pohvaljen, razen oblike, katera bi lahko bila malo drznejša, vendar po alesijevih osebnih testih, je to sekret od avta. :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 To dec 21, 2004 2:44 pm

kdo ga ni vozu senika ? k ti ne vidš kaj sm jst napisu...reku sam da nism vozu prou tega 100KM ampk pač 2.0 16V,povedou sm pa na splošno vtise in ne samo za ta ta motor k sm jst vozu...prej preber pol pa obotužuj :roll:

LP
Slika

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio To dec 21, 2004 3:02 pm

Renaulti mi nekako niso pisani na kožo(v življenju sm meu sam sraje z njimi). Sosed ma ta avto. Ka pa vem no. Js ga nebi meu, sam če bo služben pol ga itaq vzem. :roll:
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To dec 21, 2004 3:25 pm

alesi je napisal/-a:NoRecimo ce ga primerjam s Touranom kot noc in dan VW ni vec kar je bil(sekret od avta)

zanimivo je tvoje mnenje. veliko ljudi (po raznih revijah) pa piše kako je touran najbolj funkcionalen v svojem razredu in mu celo pripisujejo, da je najboljši izdelek VAG grupe zadnjih nekaj let. očitno navijaš za renoja, ker ga sam pelješ. me pa zelo zanima kateri je zate "pravi" VW, ki je vreden tvoje pohvale.
kot noč in dan jaooooo :bow :bow

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 To dec 21, 2004 3:47 pm

MacAudio je napisal/-a:Renaulti mi nekako niso pisani na kožo(v življenju sm meu sam sraje z njimi). Sosed ma ta avto. Ka pa vem no. Js ga nebi meu, sam če bo služben pol ga itaq vzem. :roll:

zakaj maš pa potem v podpisu renoja.če ni dobr avto :!: ;) pa še honda killer maš spodej pod slikco ;) divji si ti

LP
Slika

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio To dec 21, 2004 3:56 pm

rok46 je napisal/-a:
MacAudio je napisal/-a:Renaulti mi nekako niso pisani na kožo(v življenju sm meu sam sraje z njimi). Sosed ma ta avto. Ka pa vem no. Js ga nebi meu, sam če bo služben pol ga itaq vzem. :roll:

zakaj maš pa potem v podpisu renoja.če ni dobr avto :!: ;) pa še honda killer maš spodej pod slikco ;) divji si ti

LP

Nism pa še nikol reku de nebi več meu renoja sploh tega ki ga mam v podpisu.
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov