A infrardeče tut ponoč gud slikajo al bl ne?
Vsak komentar dobrodošu..

Stuhec je napisal/-a:Avalon je napisal/-a:Zavarovati proti radarjem se NE SMEŠ ker ti sledi ubitačna kazen, če te dobijo, pa če se ne motim (mogoče se) odvzem izpita.
ce te dobijo :P
glede radarjev pa ne vem nic
mene tak ne morjo dobit, imam plasticen avto :P
lublancan je napisal/-a:Stuhec je napisal/-a:Avalon je napisal/-a:Zavarovati proti radarjem se NE SMEŠ ker ti sledi ubitačna kazen, če te dobijo, pa če se ne motim (mogoče se) odvzem izpita.
ce te dobijo :P
glede radarjev pa ne vem nic
mene tak ne morjo dobit, imam plasticen avto :P
torej večina novejši radarjeu ma ir reflektorje, ki ne bliskajo, nardijo pa sred noči dan
zaščita je prepovedana, če se bo na sliki slabo vidla tvoja tablca in bojo vseen razbral vse številke oz. te kako drugač najdl, sledui visoka kazen
enako velja za radar detektorje ali jammerje
najboljše zavarovanje, je vožnja po omejitvah, pa še zastonj je
lublancan je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:Am moj bratec je pregledal zakonik na netu in opazil, da radar detektor ni prepovedan. Prepovedani so razni jammerji. Torej zadeve, ki onemogočijo delo radarju. Ne pa zadeve, ki voznika opozorijo na radar.
sami radar detektorji so prepovedani, ker je to nehomologirana stvar na/v avtomobilu
poleg tega večina detektorjeu moti sam radar (namerno ali nenamerno) in če detektorja ne izklopiš, se na radarju javi napaka - ustavi te in ti napiše kazen
pa cdji so tud prepovedani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov