Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker So jan 01, 2005 6:38 pm

rok46 je napisal/-a:still not impresive...vidu že lepše

LP

Ja naprimer ta ane:

Slika

:roll:
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 So jan 01, 2005 7:06 pm

ja od 166 je tud lepa, v živo še dost bolš...in ja sm tud u živo že vidu og golfa 5ke notranjost :roll: ni mi lepa...

Slika

ta je lepa

LP
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So jan 01, 2005 7:11 pm

Sm glih jst hotu rečk, kaj se spet drkate z armaturami avtomobilov različnih razredov (golf GTI vs. alfa 166). Če je tko, se more primerjat golf GTI pa 147 GTA, stilo abarth, 307xsi, astra opc, blablabla...
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker So jan 01, 2005 7:15 pm

Ja sam očitno ne upoštevaš da je to armaturka od 166-ke (vrh Alfine ponudbe), primerjamo pa z armaturko od Golfa (daleč od vrha volkswagnove ponudbe). Sej bi ti dal armaturko od Phaetona pa se mi ne ljub iskat pametne slikce, na teli se že vid tud recimo primerjavo med 166 in Phaetonom čeprav ni ravno najbolša slikca(tudi sama primerjava ni ravno 100% pravilna):

Slika

Sam mi gre kar malo na smeh (posledično tudi zaradi mene) da se tkole dajemo kateri avto ima lepšo armaturko, to je vse stvar okusa, kar pa mislm da se vsi strinjajo čeprav lepota je pa le stvar estetike.
Zadnjič spremenil Spyker, dne So jan 01, 2005 8:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 So jan 01, 2005 7:15 pm

če pob ne ve da je tisto od alfe 166,je vidu sm znakec alfa pa jo je prlimou gor...jebat ga,pa prosm ne jokat če mi armatura od ˝najjačega˝ avta ni ušeč,pač to je moje mnenje ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 So jan 01, 2005 7:17 pm

phanteona in 166 pa še zdaleč ne morš vrečt v isti koš

LP
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So jan 01, 2005 7:18 pm

Tud phaeton pa 166 nista čist glih. 166 je precej pod njim. Pa še ena stvar je: phaeton je od lani, 166 je pa že od 1998!!!! 6 LET RAZLIKE
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker So jan 01, 2005 7:20 pm

rok46 je napisal/-a:če pob ne ve da je tisto od alfe 166,je vidu sm znakec alfa pa jo je prlimou gor...jebat ga,pa prosm ne jokat če mi armatura od ˝najjačega˝ avta ni ušeč,pač to je moje mnenje ;)

S tem ko sem dal armaturko od 166ke sem hotel samo povedat da je meni osebno armaturka od Golfa GTI (ki NI vrh volkswagnove ponudbe) lepša od tiste pri 166ki (ki pa je vrh alfine ponudbe).

Ok kar se tiče armaturk sem jaz končal, ne mislm primerjat nič več ker vidm da bo tema lahko privedla še k kakšnemu sporu.

Alfisti premirje :)

P.S.: pa čisto spoštujem tvoje mnenje, pač ti ni všeč, stvar osebnega okusa (že 1000x rečeno).
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So jan 01, 2005 8:02 pm

rok46 je napisal/-a:tole je lepa aramturka ? zame je isto k polo 1.2 ... same shit :!: :roll: pa me prou briga kaj bote zdj rekl,k če je to komu podobno,sam vidz navadne cenene plastike
LP

:lol: :lol: :lol: Kaj naj rečem za tvoj post, samo to, da si prišel, po domače povedanI "DREK MEŠAT". ZgledA, na tem forumu ni možna normalna debata. :lol: :roll:

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker So jan 01, 2005 8:09 pm

Evo TomyBoy2 k vem da ti je številka 300 všeč :) :

SlikaSlika
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So jan 01, 2005 8:25 pm

OOO SUPER, lepi detajli. :D
Manjka samo še rdeča črtica na 130 km/h.(PROVIDA !!!) Zdaj pa še bolj ne bom mogel spati, februar je še daleč. :cry:

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker So jan 01, 2005 8:33 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:OOO SUPER, lepi detajli. :D
Manjka samo še rdeča črtica na 130 km/h.(PROVIDA !!!) Zdaj pa še bolj ne bom mogel spati, februar je še daleč. :cry:

Žal res :(
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti So jan 01, 2005 8:46 pm

Golf GTI je res odličn avto pa se lahko vsi alfisti pa ostali na trepalnice postavite!!
Da o kvaliteti materialov sploh ne začnemo debatirat ker je vw v samem vrhu glede obdelave in materialov!!
In tud ,če pogledam konkurenco nebi mel dobenga drugega rajš ,ko GTI-ja ker vožnja z navadno 5-ko z šport opremo je odlična in komaj čakam ,da še lahko sprobam GTI-ja in verjamem ,da bo zadeva odlična!!!
Tak ,da nehajte srat z nevem kakimi drugimi avti v tej temi!!!
Če pa bi radi pa si odprite novo temo ala GTI proti 166-ki heh!!!

Pa brez zamere!! ;)

Uporabniški avatar
DIrk
Novinec

Napisal/-a DIrk So jan 01, 2005 8:50 pm

Demo je napisal/-a:Evo TomyBoy2 k vem da ti je številka 300 všeč :) :

SlikaSlika

Tele števci so pomojem mnenju za en ku**c. Res ne vem zakaj koncern VW tko blesavo obrača cifre?!?!

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker So jan 01, 2005 9:08 pm

@ DIrk: tak način majo pač za označitev števcev, meni osebno so zelo všeč, rad imam pregledne števce ki niso označeni z nevem kakšnimi kič barvami in dodatki. Verjamem pa da nisi edini ki mu to pri teh števcih ni všeč, čist mnenje posameznika
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 So jan 01, 2005 10:03 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:tole je lepa aramturka ? zame je isto k polo 1.2 ... same shit :!: :roll: pa me prou briga kaj bote zdj rekl,k če je to komu podobno,sam vidz navadne cenene plastike
LP

:lol: :lol: :lol: Kaj naj rečem za tvoj post, samo to, da si prišel, po domače povedanI "DREK MEŠAT". ZgledA, na tem forumu ni možna normalna debata. :lol: :roll:

amm,jst drek mešat? kul,kakor ti pravš men ,jst tko nazaj...ja pršu sm drek mešat,se prav drek od avta golf gti 5 :lol: how do you like that ;) če pa že mormo drek mešat ga pa deljmo še dalje s to temo ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker So jan 01, 2005 10:05 pm

rok46 je napisal/-a:
TomyBoy2 je napisal/-a:
LP

amm,jst drek mešat? kul,kakor ti pravš men ,jst tko nazaj...ja pršu sm drek mešat,se prav drek od avta golf gti 5 :lol: how do you like that ;) če pa že mormo drek mešat ga pa deljmo še dalje s to temo ;)

LP

:roll: :roll: :roll: Grow up...
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 So jan 01, 2005 10:12 pm

Demo je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:
TomyBoy2 je napisal/-a:
LP

LP

:roll: :roll: :roll: Grow up...

as soon as he will ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker So jan 01, 2005 10:14 pm

A bojo mogl moderatorji temo spet za neki cajta zaklent da se bo stvar umirila :?: :roll:
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So jan 01, 2005 10:31 pm

Tako je - če bi dal tole temo na mobisux bi se vam samo smejal... Res mate otročje fore:

Men je rdeč balon najbolši!
Men pa zelen!
Tis b****r, a ne vidš, da je rdeč bolši?!
Ne, ti si, pa še grde igračke maš!

Grow up vsi skupej an ;) Ni point v življenju, da enmu dokažeš, da je ena armatura lepša od druge!! Poglej jo in si misl svoje, ne pa zdj enmu drugmu tupit. Kaj bi blo, če bi bla vsem samo ena ženska všeč?? Think!

LPPu
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov