rok46 je napisal/-a:still not impresive...vidu že lepše
LP
Ja naprimer ta ane:

rok46 je napisal/-a:če pob ne ve da je tisto od alfe 166,je vidu sm znakec alfa pa jo je prlimou gor...jebat ga,pa prosm ne jokat če mi armatura od ˝najjačega˝ avta ni ušeč,pač to je moje mnenje
rok46 je napisal/-a:tole je lepa aramturka ? zame je isto k polo 1.2 ... same shit![]()
pa me prou briga kaj bote zdj rekl,k če je to komu podobno,sam vidz navadne cenene plastike
LP
TomyBoy2 je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:tole je lepa aramturka ? zame je isto k polo 1.2 ... same shit![]()
pa me prou briga kaj bote zdj rekl,k če je to komu podobno,sam vidz navadne cenene plastike
LP
![]()
![]()
Kaj naj rečem za tvoj post, samo to, da si prišel, po domače povedanI "DREK MEŠAT". ZgledA, na tem forumu ni možna normalna debata.
![]()
rok46 je napisal/-a:TomyBoy2 je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:tole je lepa aramturka ? zame je isto k polo 1.2 ... same shit![]()
LP
![]()
![]()
Kaj naj rečem za tvoj post, samo to, da si prišel, po domače povedanI "DREK MEŠAT". ZgledA, na tem forumu ni možna normalna debata.
![]()
amm,jst drek mešat? kul,kakor ti pravš men ,jst tko nazaj...ja pršu sm drek mešat,se prav drek od avta golf gti 5how do you like that
če pa že mormo drek mešat ga pa deljmo še dalje s to temo
![]()
LP
Demo je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:TomyBoy2 je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:tole je lepa aramturka ? zame je isto k polo 1.2 ... same shit![]()
LP
![]()
![]()
![]()
amm,jst drek mešat? kul,kakor ti pravš men ,jst tko nazaj...ja pršu sm drek mešat,se prav drek od avta golf gti 5how do you like that
če pa že mormo drek mešat ga pa deljmo še dalje s to temo
![]()
LP
![]()
![]()
Grow up...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov