Ko se je vonj po jagodah razdišal po kakme tednu se sploh ni več vedlo kaj se je zgodilo. Je blo pa kar za ene 2h dela ker sem tolk spucu tist del da sem mogu pol še cel avto od zuni ker je se ja na ostalem delu vidlo kolko je drugača že umazan

lp
Templar je napisal/-a:Jaz sem spravil JAGODNI TEKOČI JOGURT!!!! iz avta s vodnim sesalcem in namenskim čistilom ki se je namesto predpisanega razmerja 1:100 redčilo 1:20 plus tega pa sem še sproti šprical gor sprej proti bolj hudim madežem.
Ko se je vonj po jagodah razdišal po kakme tednu se sploh ni več vedlo kaj se je zgodilo. Je blo pa kar za ene 2h dela ker sem tolk spucu tist del da sem mogu pol še cel avto od zuni ker je se ja na ostalem delu vidlo kolko je drugača že umazanops:
lp
lublancan je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Jaz sem spravil JAGODNI TEKOČI JOGURT!!!! iz avta s vodnim sesalcem in namenskim čistilom ki se je namesto predpisanega razmerja 1:100 redčilo 1:20 plus tega pa sem še sproti šprical gor sprej proti bolj hudim madežem.
Ko se je vonj po jagodah razdišal po kakme tednu se sploh ni več vedlo kaj se je zgodilo. Je blo pa kar za ene 2h dela ker sem tolk spucu tist del da sem mogu pol še cel avto od zuni ker je se ja na ostalem delu vidlo kolko je drugača že umazanops:
lp
če ti auto diši po jagodah je fajn, če pa po mleku pa ne
sej problem je, da ti lahk use očistš, sam vonj ostane
če ne pa uno probi, k je za odstranjevanje cigaretnga dima, pa vonja po hrani iz zaves in podobnga, en sprej, pa še reklama je bla po tv
lublancan je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Jaz sem spravil JAGODNI TEKOČI JOGURT!!!! iz avta s vodnim sesalcem in namenskim čistilom ki se je namesto predpisanega razmerja 1:100 redčilo 1:20 plus tega pa sem še sproti šprical gor sprej proti bolj hudim madežem.
lp
če ti auto diši po jagodah je fajn, če pa po mleku pa ne
sej problem je, da ti lahk use očistš, sam vonj ostane
če ne pa uno probi, k je za odstranjevanje cigaretnga dima, pa vonja po hrani iz zaves in podobnga, en sprej, pa še reklama je bla po tv
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov