Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Tuljo kaskader aka italijan na cesti

Napisal/-a X-Hair So jan 01, 2005 11:17 pm

Pa se je brezveze.... danes res lep soncen dan in gremo na izlet, da se mal skuliramo od novega leta. Opravek je bil v Wajdusni in moja navada je taka, da rad naredim krog in jo mahneva s punco v Wajdusno preko Tolmina in NG. In sok v Tolminu. Sicer za uporabnike foruma iz Gorice in okolice je to cisto nekaj obicajnega ampak ko tole vidis pa sam :shock: vsaj jaz sem. V Tolminu ni dolgo tega, ko so naredili krozno krizisce. Pripeljem iz Tolminske smeri, iz Kobarida pa en Italijan in da levi smerokaz. :shock: OK pomoje se heca si mislim. Peljem okrog kroznega ob izstopu se ustavim in gledam tega modela. Pelje kontra smeri, pa WTF. Zavije za smer Tolmin in se pejle po NASPROTNEM PASU, ker se lahko sele kasneje zapeljes na svojega. Se pravi, ce bi jaz prisel v to krizisce 5s kasneje bi nasproti zagledal enega zbeganega italijan v sivi corsi.
HUH pa gremo dalje. Nadaljujeva pot proti NG s zmislimi "Bemtisveca morem si kupit digitalca" ko spet dohitiva avtomobil. Kaka tablica ze, ja italijanska spet. Model vozi 40km/h omejitev pa 90. Ma se se ti sosedi ocitno bolj ustrasili novega zakona kot mi. Ampak toliko je pa bil pri sebi da se je ob bliznji postaji umaknil da smo sli hitrejsi naprej. Peljem mimo njega in se ena cvetka. Model vozi z dolgimi lucmi.

He he, lep dan je bil.

Salesky pozdrave v Kanal :P As ga se od vceraj pil tam al kaj :mrgreen:
SlikaSlika

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Re: Tuljo kaskader aka italijan na cesti

Napisal/-a crazi So jan 01, 2005 11:20 pm

Ma se se ti sosedi ocitno bolj ustrasili novega zakona kot mi. :shock: :shock: :shock:
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So jan 01, 2005 11:24 pm

svašta....vedno se bodo našli osli na cestah
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 So jan 01, 2005 11:26 pm

italjani me sploh vec ne šresenacajo z njihovim cestnim navadm, polet jih na bledu prekolnem ko prasce k mutijo po cestah m**** j** j****. enim bi tko hitr izpit uzel da bi se kr kadil pa nej pridejo u svojo rodno dezelo kukr vejo in znajo

dostkrat se mi je ze glih pr italjanih zgodil da je mutil 20 po bledu ga zacnem prehitevat in to z zmigavcem in to vse by the book in k smo vstric pa on zacne na levo zavijat, jao kva bi ga kastrirov, sam kaj ces niso vsi rojeni da zanjo avto vozt
Slika Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky So jan 01, 2005 11:28 pm

Haloo :D

Ma ne jst sm šu lepo k nonotu in noni u Tmin. :D

Ma take srečaš vsak dan u NG tako da sm že navajen nekako. :roll: :roll:

LP
The MAN

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid So jan 01, 2005 11:49 pm

Nč novga glede krožnega pr pršetu. Je mel fotr bližnje srečanje(ki si ga ti zamudil za 5s), katero bi lahko botrovalo čelnemu trku. Hvalabogu je dost široko krožno za dva avta :bonk
Glede italjanskih penzionistov pa sm brez besed. npr.:Se vozim po soški in pred mano 'lah' voz 50/uro,ga prehitim un mi pa piska ko norc :shock: WTF

ps.:pa lepo je videt,da kdo zavije tud gor v naš konc

lp

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So jan 01, 2005 11:52 pm

LOL :lol:
SAm za italijane pa vemo ze dolg kaki farerji so.
Se spomnim ko smo enkrat bli v trstu, pol pa itak zenska ko itak nezna parkirat se spravi tisat avto v en ozek parplac, bocno itak, avto ki je zadaj bil je mal prestavila :lol: :P ...
In kaj mislite da je nardila pol?
V prvo dala pa ga enih 20centi naprej pomaknala.
mi pa sam aaaa :shock: :roll:

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Ne jan 02, 2005 12:02 am

Ja...Italijani so pojave ja :D

Drgac pa..zdj k je ta nov zakon, bodo "vsi" sam še v stevce gledali, da bognedaj nau prehitr pelju.
Aja...tud dostkrat opazm, da ma folk kr dolge vklopljene al pa se fura brez lamp...ne recem za podnev, sam ni mi jasn kako zvecer ne opaz, da se brez luci ne voz :?
There is no time...

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Ne jan 02, 2005 12:04 am

Neo32 je napisal/-a:italjani me sploh vec ne šresenacajo z njihovim cestnim navadm, polet jih na bledu prekolnem ko prasce k mutijo po cestah m**** j** j****. enim bi tko hitr izpit uzel da bi se kr kadil pa nej pridejo u svojo rodno dezelo kukr vejo in znajo

Me zanima kako se bos pa ti v Italiji znasel...sj ne recem, da jo dobr poznas, sam useen... ;) Vsak je zacetnik v tuji dezeli....
There is no time...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne jan 02, 2005 12:22 am

že dolgo nisem videl tako prazne ljubljane pa tako upočasnjenega prometa (vsi po omejitvah zaradi novega zakona). me zanima kak bo ponedeljek, ko bodo spet vsi skalali naokoli zaradi takšnih in drugačnih obveznosti...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jan 02, 2005 12:26 am

No se ene aka italijani sem se spomno :D
SE pelema z kolegom normalno po desni pa en gre nasproti nama.
En pa se je odloco po sredini pelat istocasno :twisted:

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Ne jan 02, 2005 12:41 am

To ze sam men pa fotru je pred parimi leti avto nasprot prpelu v lubleni s lj registracijo mal je vijugu po obeh pasih. :shock: :shock: :shock:
Smo se mogl mi ustavt da je mim su pa se skor bi nam ogledal odbivMa** mu j***m KMET
AL pa model prehiteva po ravni cesti bus in spet se mormo mi ustravlat.Ze 2kret :? :?
Sej je prov da so taki strogi zakoni Dokler se ljudje navjo odvadl neumnosti

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Ne jan 02, 2005 11:43 am

Tko mimogrede imajo italjani veliko višje kazni kot mi pa vozijo prav tako porazno pri njih.

LP
The MAN

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Ne jan 02, 2005 12:36 pm

Ronin je napisal/-a:
Neo32 je napisal/-a:italjani me sploh vec ne šresenacajo z njihovim cestnim navadm, polet jih na bledu prekolnem ko prasce k mutijo po cestah m**** j** j****. enim bi tko hitr izpit uzel da bi se kr kadil pa nej pridejo u svojo rodno dezelo kukr vejo in znajo

Me zanima kako se bos pa ti v Italiji znasel...sj ne recem, da jo dobr poznas, sam useen... ;) Vsak je zacetnik v tuji dezeli....

u italijo grem samo se ke kjer sm ze bil in vem kako do kje pridt, ker italjanske table in njihovo butasto oznacevanje cest, hitrih cest in avtocest ni logicno in je butasto, tko da grem kej iskat v italijo pa da nevem kje je, hvala lepa se raj u kolen ustrelim

drgac pa sej toleriram turiste, sej nimas kej, pac nekje drgje sm pa jest za njih turist sam ne delam pa pizdarij po cest kljub temu da sm mal zgubljen, ne grem glih na levo zavijat brez zmigavca, k me eden prehteva pa glih po sred ceste se ne vozm 20 da me nobedn ne more prehtet, kr se mi je pa ze na bledu dostkrat nardil, sploh z italjani, ma sej se drugi tud najdejo, sam italjani so klasa zase
Slika Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov