Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Ne dec 19, 2004 5:58 pm

baron je napisal/-a:Jest sm enkrat eni bejbi ustavu, zdej pa že poročen (z isto bejbo). Tko da ne kr vsakmu ustavt. :shock: :D

Hehe ta je dobra...a še dons odplačuje, da si jo zategnu? :lol:

LP
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Po dec 20, 2004 9:17 pm

Jest sicer nikol nisem stopal, ampak vseeno razumem kako je stat folku zunaj pa cakat kdaj bo kdo ustavil.. Tako da, cist rad zapeljem vsakega normalnega cloveka, ce je njegova destinacija na moji poti. Velikokrat poberem se kake studentke na moji poti v LJ zjutraj.. Pa se pogovarjamo, pa je. Dolgcas ni, manj bencina porabim ker pocasneje furam ce se pogovarjam s kom.. Kaj se hoces?!?! ;)
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po dec 20, 2004 10:41 pm

Jaz načeloma pobiram štoparje, ker vem kako je če ne dobiš štopa. Tudi jaz sem štopal kr precej ko sem hodil še v SŠ. Znancem in prijateljem vedno ustavim če jih vidim.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Barbapapa
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Barbapapa To dec 21, 2004 5:47 pm

Naceloma ustavim, ce vdim kaksnega poznanega. Sem pa tud 1x stoparja pobrala.

Uporabniški avatar
LUDACRIST
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a LUDACRIST Sr dec 22, 2004 9:13 am

Hm enkrat, eni zlo luštni punci če bi še več takih blo bi še večkrat, drgač pa si naj našparajo za bus... 8)
Moje fokice so modre...

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So dec 25, 2004 9:51 pm

Fullback je napisal/-a:
baron je napisal/-a:Jest sm enkrat eni bejbi ustavu, zdej pa že poročen (z isto bejbo). Tko da ne kr vsakmu ustavt. :shock: :D

Hehe ta je dobra...a še dons odplačuje, da si jo zategnu? :lol:

Vprasanje, KDO komu odplacuje... :mrgreen:

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So dec 25, 2004 10:08 pm

Zdajle sem se spomnil zgodbice, ki mi jo je povedal prijatelj. On je poznal nekega Italijana, ki je v prtljazniku svojega BMWja vedno vozil skatlo z najlonkami 8) In zakaj ravno najlonke? :shock: Cisto preprosto. Vsaki (slovenski) stoparki, ki jo je pobral, je natvezil, da je lastnik tovarne, ki izdeluje najlonke in ji ponudil, da ji senka en par :P Ona seveda takoj vsa "happy" ob (zaenkrat se zelo nedolzni) ponudbi, ampak zataknilo se je, ko na vreckah ni bilo oznak z velikostjo :mrgreen: Potem puncam (ki so se medtem ze cisto zagrele za idejo, da bi dobile lep par najlonk zastonj) ni ostalo cisto nic drugega, kot da lastnorocno pomerijo nekaj parov :EE In ko enkrat bejba slece hlacke, jo (ce verjamemo Italijanu -jaz recimo mu verjamem) ni treba prav prevec zagreto silit, da jih takoj spet oblece, sploh pa pri tem en takle lep kos BMWja in dejstvo (pa ceprav zlagano), da si lastnik tovarne, prav nic ne skodi :D Vam povem, tip se je nasexal do onemoglosti... :cry

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So dec 25, 2004 10:23 pm

[Iztok] je napisal/-a:Povej kaj več o tem...

Ni kaj dosti govorit. Narkoman kot narkoman, samo da ga tezko locis od recimo kaksnega nedolznega zurerja. Tipa sem pobral v centru Ljubljane, ko mi je natvezil, da je ostal brez bencina in me prosil, ce ga lahko zapeljem samo do najblizje bencinske pumpe, da bo napolnil kantico. Potem se je pa zacelo. Je postajal cezdalje bolj neprijazen in nazadnje le povedal, da hoce 5 jurjev. In se tega ni pozabil dodati, da si bo v nasprotnem primeru zapisal mojo regitrsko tablico in mi razbil avto in podobne stvari. Sicer je najbrz nakladal, ampak nikoli ne ves. K sreci sem imel samo jurja in ko sem mu pokazal, da nimam vec kot toliko se je nekako le spravil iz avta. Zazelel sem mu lep dan se naprej, potihem pa en lep "overdose" :P Od takrat glede na dejstvo, da po telesni kondiciji nisem kot kak Hulk Hogan, raje ne jemljem vec NIKAKRSNIH stoparjev (osel gre pac samo enkrat na led) :? No, kaksno mamico bom se kdaj potegnil, ce bo imela RES lepe noge... :mrgreen: Pa ene najlonke bo treba dat v prtljaznik, pod nujno... :EE

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So dec 25, 2004 10:29 pm

@ _Jerry_: Huda fora. Sam to je mogl bit že kr ene par let nazaj. Včasih se najlonk ni povsod dobil, pa tut drage so ble, dons so se pa sam še redke gorenjke* prpravljene slečt za ene najlonke.

*gorenjke - izraz ne označuje prebivalk severo-vzhodne Slovenije, ampak izredno šparovne ženske.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So dec 25, 2004 11:00 pm

darwin je napisal/-a:@ _Jerry_: Huda fora. Sam to je mogl bit že kr ene par let nazaj. Včasih se najlonk ni povsod dobil, pa tut drage so ble, dons so se pa sam še redke gorenjke* prpravljene slečt za ene najlonke.

*gorenjke - izraz ne označuje prebivalk severo-vzhodne Slovenije, ampak izredno šparovne ženske.

Ja, je res ze kar nekaj let od tega. Sicer se je pa kaksna najbrz slekla zaradi najlonk, druga zaradi BMWja in tovarne, tretji so se kolena zasibila zaradi kaksnih njegovih komplimentov... ;) Saj jih je sigurno tudi veliko odklonilo ponudbo, ampak ostalo je cista statistika -vec kot jih je pobral, vec jih je polozil (pri statisticno gledano enakem delezu) :mrgreen:

Prav tako pa bi lahko na trnek obesil tudi kaj drugega, ujel jih je z jezikom, ne z najlonkami :P

Uporabniški avatar
CyberMatrix
Nov uporabnik

Napisal/-a CyberMatrix Sr dec 29, 2004 10:03 am

Jerry upam, da se tale narkoman kmalu usede v moj avto in mi začne piskat. Pr meni bo postopek zanj malo drugačen, ker bi se igra obrnila v kratkem v njegovo nočno moro. Če pride dobim nazaj še tvojga jurja. 8)
Sem se pa srečal že z zelo podobnim modelom, na kongrescu mi je težil za jurja kao da natoči kanto za bencin ker nima dnarja. Mogoče je bil pa isti pezde.

Drgač pa kar se štopark tiče pa lahko povem, da tudi do seksa lahko pride. S kolegi smo namreč pobrali enkrat eno bejbo v avtomobil, se kot pac znamo, malce zezali, muzko na easy pa gretje do konca. Na koncu je sedela zgoraj brez na zadnjih sedežih, mi pa namesto, da bi šli v Ljubljano smo končali v Celju. Nazajgrede jo je najpogumnejši pošteno nategnil na bencinski črpalki, da je avto kar poskakoval. Ostali smo se užitkom iz takih ali drugačnih razlogov odrekli, ga je pa njemu še celo pot do Ljubljane lepo vlekla.

Tako, da možno je vse, tudi takrat ko mogoče najmanj pričakuješ. :D 8)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr dec 29, 2004 10:07 am

Pobiram stoparje..

Lp, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Sr dec 29, 2004 1:58 pm

CyberMatrix je napisal/-a:Jerry upam, da se tale narkoman kmalu usede v moj avto in mi začne piskat. Pr meni bo postopek zanj malo drugačen, ker bi se igra obrnila v kratkem v njegovo nočno moro. Če pride dobim nazaj še tvojga jurja. 8)
Sem se pa srečal že z zelo podobnim modelom, na kongrescu mi je težil za jurja kao da natoči kanto za bencin ker nima dnarja. Mogoče je bil pa isti pezde.

Drgač pa kar se štopark tiče pa lahko povem, da tudi do seksa lahko pride. S kolegi smo namreč pobrali enkrat eno bejbo v avtomobil, se kot pac znamo, malce zezali, muzko na easy pa gretje do konca. Na koncu je sedela zgoraj brez na zadnjih sedežih, mi pa namesto, da bi šli v Ljubljano smo končali v Celju. Nazajgrede jo je najpogumnejši pošteno nategnil na bencinski črpalki, da je avto kar poskakoval. Ostali smo se užitkom iz takih ali drugačnih razlogov odrekli, ga je pa njemu še celo pot do Ljubljane lepo vlekla.

Tako, da možno je vse, tudi takrat ko mogoče najmanj pričakuješ. :D 8)

A pol ste ostali hodil po crpalki gpr ba dol in cakal da una dva opravta.Al sre sedel not pa drkal z upanjem da opazi se vas :P :P :lol: :lol:

LP VSEM IN SRECNO NOVO LETO :D

Uporabniški avatar
CyberMatrix
Nov uporabnik

Napisal/-a CyberMatrix Sr dec 29, 2004 8:13 pm

Recimo da smo hodil ja. :D
En štajerc pa na bencinski: "Vidi, vidi, kok se tale petka maje!" :D :D

Sicer je kolega še reku naj se zamenjamo ampak vecina bi imela slabo vest zaradi punc, ki so cakale doma... enostavno je blo pa tudi malo utrgano in nepricakovano...da clovk kr ne ve kaj naj si misli.

K kaksna utrgana ameriska sex komedija vse skupaj. :D

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Sr dec 29, 2004 10:02 pm

Jah kaj poklicete se svoje punce pa eno orgijo nardite :P :P American styiling

E.D-35
Nov uporabnik

ne vem

Napisal/-a E.D-35 Ne jan 02, 2005 10:00 pm

Jest sem tud štopav v SŠ, zdaj pa, ko mam avto tudi ustavljam, ampak ne vedno. Odkrito rečeno najrajš ustavljam starim mamam. So zelo hvaležne, kar je pa še boljše- so zelo zgovorne. Za razliko od najstnikov, ki poleg "dober dan" in "nasvidenje" ne rečejo nič. Sploh fantje. Pa če pobereš štoparja ne moreš muzko šopat. :?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov