Darkdog, jst se cist strinjam s tabo in glupo je rect welcome to the real world. Ja pišuka, pol se ta svet ne bo nikol spremenu ce boste usi tko razmislal. Pa se to je, da je informacija dons vredna velik vec kokr kaka stvar, neko mnenje, ljudje se tega premal zavedajo. Logicno se ti zdi da placas za neko stvar, za informacijo pa nebi nikoli. Ce bi mu nekdo spizdu feltne bi pa usi rekl da je treba tipa lincat
Da jst kupim npr woofer se mi zdi logicno da dam zanjga 30kSit. Da mi pa nekdo pove pomembno finto, da mi o necem da strokovno mnenje, za tako stvar pa sploh pomislim ne, koliko odrekanja, casa v katerem bi lahko pocel mnogo stvari in zasluzil mnogo denarja je namenil ucenju in razmislanju o tej stvari. Ce pa gre za neko idejo, pa se da iz nje izvleci veliko koristnega.
In niti ni vazno a je darkdog odkril ameriko, al pa da majo papagaji perje, v vsakem primeru je 1.uradno predlagal zadevo pri nas kokr jst tole razumem, nek pomemben predlog na drzavnem nivoju. In to more bit jasno. Lahko mu zelooo koristi ko bo iskal sluzbo, tko bo pa mogoce (ni nujno, je pa verjetno) nekomu drugmu, pa kjerkoli bo ze iskal sluzbo. In to je pa sranje. To je pac neki pomembnega na njegovem podrocju.
Kar se pa tice tega da bi nekdo z boljsim avtom lahko vozil hitreje... O tem sm ze fuuul razmislal. Da bi lahk uvedl neke faktorje. Omejitev s faktorjem 1 je npr 50. Pol mas pa ti lahk mansi al pa vecji faktor.
Ampak ko bo en star ata s passat-om, tebe studenta prehitu v katri, bos pizdu kr se ti mudi, njemu pa ne kr je u penziji, da si ti bl sposobn za voznjo, itd, itd.
Pol pa dejmo soferjem faktorje... Pa bos furu v koloni za nekom z nizjim faktorjem, pa bos pizdu ko 100mater, ne bos zastopu kako lahko nekdo voz pod tvojo omejitvijo. Kr ti car bi lahk furu velik vec, kr si sposoben.
Mislm da zadeva je sicer mogoca, ampak folk se ni zrel. S tem mislm da bi pac nek ajde swift, lahk vozu 50km/h, M3 70, yugo 40, ne da M3 lahk pa probava mim vrtca, kje je tista njegova blokada hitrosti k pise da je na 250...
Lep dan, Swiftrider