aja pa se vse dodatne opcije bi not ugradu, ala tiste auto spajkse za gume, pa un raketni skok pa te fore

ce kdo ve kako se to vse zveze nej mi posle pm :P
Voith je napisal/-a:hehe jst bi pa rd ce kdo ve kako se nardi, tist racunalnik k zna govort, pa k te poklice na cheap casio uro, k ga je meu knight rider v tistem avtu. mislm da se mu je rekl kitt
aja pa se vse dodatne opcije bi not ugradu, ala tiste auto spajkse za gume, pa un raketni skok pa te fore![]()
torstorm je napisal/-a:uporabi kar atmel eprome.Tu ne rabiš nobenih uporov, če uporabljaš ledice.Čip sprogramiraš kako pač hočeš,lahko več programov in nato samo s tipkalom preklopiš ali pa se samo.Potrebuješ še kristal,kaki upor in par kondenzatorjev in en stabilizator napetosti.
s_mande je napisal/-a:Voith je napisal/-a:hehe jst bi pa rd ce kdo ve kako se nardi, tist racunalnik k zna govort, pa k te poklice na cheap casio uro, k ga je meu knight rider v tistem avtu. mislm da se mu je rekl kitt
aja pa se vse dodatne opcije bi not ugradu, ala tiste auto spajkse za gume, pa un raketni skok pa te fore![]()
Jaz bi tudi to imel!Potem ti bodo se gume ckripale na makadamu(tako je bilo vsaj v filmu-nadaljevankah)!
sablač je napisal/-a:da bi avto govoro... kupte si renault 25 3.0v6 original govori za vsako napako, za premal bencina za vsake vrate ki niso dober zaprte, ce mas rocno zategnjeno ,ce mu karkol fali ....itd sam je pol vcasih ze tecn ko to kar naprej ponavla.govori pa francosko in nemsko. sam nemskiga je tezi dobit.mislim da pa se obstaja en ta racunalnik pr men doma...mel so pa to ze od letnika 1988 naprej pa mislim da ze prej tudi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov