Daco je napisal/-a:Uporabi iskanje, je kar precej o tem napisano.
Ce naredim povzetek... nakup odsvetjem.
Bivsi lastnik megane coupeja, ki je naredil iz njega totalko
P.S. Sej za sminko je dober, se vedno ima meni osebno full vsecno linijo pa udoben je. To je pa tut vse.
cresh je napisal/-a:Daco je napisal/-a:Uporabi iskanje, je kar precej o tem napisano.
Ce naredim povzetek... nakup odsvetjem.
Bivsi lastnik megane coupeja, ki je naredil iz njega totalko
P.S. Sej za sminko je dober, se vedno ima meni osebno full vsecno linijo pa udoben je. To je pa tut vse.
sej lep je, sploh če je zrihtan, ampak ne vem, avto ne gre nikamor, sploh 1.6e, za šminkirat, kej več pa ne.
Vem pa za enga 2.0, letnik 96,, če te zanima.Ga voz ena punca in je avto ful zamorjen, avto se je skoz počas pelu. Ga pa prodaja zato ker naj bi šla na hondo. Hja pametna punca
Vičo je napisal/-a:Ma mal poglej nazaj, je blo res dosti napisano!
Ga ma en frend z 180k km, letnik 96, in še zmer kr dobr gre,
sam mal je pretežk za 1.6.
So se pa zdej začeli stroški (ležaji, končniki, dihtunge,..).
Avto je drugače ful dobr ohranjen, ker ga je prej vozu njegov stric.
Aja, pa ko ga je kupu (novga) mu je po 2 tednih diferencial zmlelo.
Reno, kaj čmo.![]()
M3 je napisal/-a:če ga že misliš vzet vzem al 1.6 16v ali 2.0 16v, 1.6e je zelo lena mašina in meni osebno nekompatibilna za tak tip avta. drugače hja, oblika je pravega coupeja, za pazit pa
ne vem kaj naj bi bilo, stvar je samo ohranjenosti, in ta avto je eden tistih katerega rabljenega boš bol težko najdu ohranjenega, ker velika večina lastnikov je mularija. drugače kar soliden avto.
Andy je napisal/-a:M3 je napisal/-a:če ga že misliš vzet vzem al 1.6 16v ali 2.0 16v, 1.6e je zelo lena mašina in meni osebno nekompatibilna za tak tip avta. drugače hja, oblika je pravega coupeja, za pazit pa
ne vem kaj naj bi bilo, stvar je samo ohranjenosti, in ta avto je eden tistih katerega rabljenega boš bol težko najdu ohranjenega, ker velika večina lastnikov je mularija. drugače kar soliden avto.
Js pa menim da 1.6 ni prav nič lena, ker avto spolh ni tezak in kar lepo potegne, glede ohranjenosti je pa tko, da tudi marsikdo mlad oz. tko kot ti praviš mularija, zna čuvat avto, če si ga sam zasluži
Res je, da je 16V bolj prožen, ti se pa pričnejo od l. 99 naprej.M3 je napisal/-a:Andy je napisal/-a:M3 je napisal/-a:če ga že misliš vzet vzem al 1.6 16v ali 2.0 16v, 1.6e je zelo lena mašina in meni osebno nekompatibilna za tak tip avta. drugače hja, oblika je pravega coupeja, za pazit pa
Js pa menim da 1.6 ni prav nič lena, ker avto spolh ni tezak in kar lepo potegne, glede ohranjenosti je pa tko, da tudi marsikdo mlad oz. tko kot ti praviš mularija, zna čuvat avto, če si ga sam zasluži
sej ti verjamem da tisti ki si ga sam kupi ga prekleto čuva, samo še vedno velika večina
jih je očetovih sinčkov. glede 1.6e, gledano iz strani bol dinamičnih voznikov mi je 1.6e
lena mašina, osebno če bi ga že vzel bi vzel 1.4 16v ki ima isto konjev sam se bol rad vrti.
ima kolega 1.6e, pa mi prav ni všeč mašina, pri 5500 rpm rdečea je dizel
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov