Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko To jan 04, 2005 11:48 am

Fenistil je napisal/-a:
Če mene vprašate kje vozim 50kmh je to le pri speljevanju in zaviranju, al pa ko za kakim sralcem vozim!!! in nisem nek nori voznik, ne norim, samo po omejitvah voziti je že prava umetnost(sploh če maš ker bolš avto, kot je yugo)!!!

A zdej sem pa že sralec, če se 50 furam, tam kjer je 50 omejitev??? Pa dejte se no poslušat ljudje.

DA

:P :P :P
bom tkole reku, če se voziš po kakih ozkih uličicah po lj (avti na levi in na desni parkirani) in se tam pelječ 50 kmh (kar je dovoljena hitrost) si ČISTI NORC!!!! nikoli ne veš, kdaj in kje bo kdo med avti stopil na cesto, al pa vrata od avta odpru al pa....

če pa je naselje (na vsakih 100 metrov bajta) , cesta ravni in široka, al pa recimo po dolenki, ko je skoz omejitev 50kmh, pa je dvopasovnica, ravn in pregledna (nima zelenga pasa med voznima pasovoma- kao nevarno) in če se tle voziš 40 oz 50 kmh po možnosti še sred noči, JA POL SI PA RES SRALEC!!!

sej sem napisal, da nisem kak norc, ampak po mestu (celovška, drenikova...) se vedno vozim cca 80 kmh, kar sploh ni norenje!!!med tem pa eni res norijo z 120kmh in več, kar pa je odločno preveč!!!
recimo ČRNA VAS je eno tako dolgo naselje pa vse skup 20 hiš hitrost pa celo pot 50, cesta pa ravna, isto proti IGU, ravnica!!! omejitev 50!!! in velikrat kapsi merjo, ker vejo da je skor nemogoče pelat tok počas!!!
Po središču mesta vozim po omejitvah, saj je gužva, ampak vseeno se najde kak d****, ki pa pasu za buse piči 100 ali več!!!

izuven naselja se vozim kakih 110 ali 120, cesta pa ravna in pregledna, da bi se lohk peljal 200!!In nekateri tudi se, kar je zopet odločno preveč!!!

avtocesta me ne vidi, ker je predraga in brezvezna vožnja!!! če je že treba, pa na ac vozim po omejitvah.Pač 1/4 gasa in gre kokr gre!!!

glede na moje hitrosti, ki sem jih naštel, nikakor ne sodim med norce!!!!ampak dinamični voznik, ampak za naše vrle PLAVE oz UNE debile, ki so zakon pisali, ter postavljali znake, sem čisti norec in mi je treba odvzet izpit!!!
JA VALDA to je čist pravilno ane!!

Voith: kot vedno, kar nekaj stvari pametnih, pa mal pretiravanja :P

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To jan 04, 2005 11:53 am

Glede avtoceste..... jaz u avtošoli niti enkrat nisem vozu po AC niti enkrat u rondojih....Nem pa nikol pozabu kako je inštruktor delu ko sem s tretjo pri 40km/h šel prek križišča....
In se popolnoma strinjam s tistimi ki trdite da je tale zakon za poj u falus.namest da bi se nardilo kaj na preventivi..... se postav policaje za polnjenj proračuna..... kar pa je tko že splošno znano dejstvo da policaji niso več za red in mir ampak za zbiranje denarja....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jan 04, 2005 12:02 pm

steva cenejac je napisal/-a:voith - ti si i**** - ukinmo zakone pa bo, a ne?

A kdo govori o kakem ukinjanju, jaaaooo jaaaooo jaaaoooo. A se je spet kaki policaj na novo registriral al kaj :har
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To jan 04, 2005 12:21 pm

lisko je napisal/-a:Glede avtoceste..... jaz u avtošoli niti enkrat nisem vozu po AC niti enkrat u rondojih....Nem pa nikol pozabu kako je inštruktor delu ko sem s tretjo pri 40km/h šel prek križišča....
In se popolnoma strinjam s tistimi ki trdite da je tale zakon za poj u falus.namest da bi se nardilo kaj na preventivi..... se postav policaje za polnjenj proračuna..... kar pa je tko že splošno znano dejstvo da policaji niso več za red in mir ampak za zbiranje denarja....

Jp. Jest sem se celo peljal po AC in po rondojih ampak po zakonu morjo avto šole vozit po zunanjem pasu pri zavijanju (če dva pasa zavijata leto) in v rondoju. No in pol ljudje še naprej tko vozjo. Zato so pa pol rondoji zabasani s 3 avtomobili.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To jan 04, 2005 12:23 pm

Debata je sicer cisto zasla iz svoje prvotne smeri je pa zelo zanimiva :-P

Verjetno bi bila zelo dobra stvar ponovno opravljanje vozniskega izpita vsakih nekaj let in daljsa izpitna voznja, magar s pauzo vmes. Tale moj predlog bo sicer naletel na veliko kritik, zakaj pa nej bi se enkrat delal izpit, ... Prdvsem je pa vprasanje iz cigavega zepa bi slo to.

Naslednja dobra stvar bi bila sola varne voznje. Vem obstaja, AMZS ponuja voznjo na poligonih v avstriji... edino en problem je, za en dan te stane dobrih 30 tisocakov, kar je za marsikoga prevec. Vprasljiva pa je tudi ucinkovitost enega dneva vaje.

Se nekaj o omejitvah hitrosti. Vem da so dolocene omejitve in zahteve, kot npr. tista, da na dolenjki ni zelenga pasu in je zato omejitev 50, pa da mora biti omejitev 50 ce ni semaforiziranih krizisc ipd. Ze prav, da so te zahteve, samo ne da se vsega tako posplosit. Bi bilo bolje, ce bi ljudje, ki so si te zahteve zmisljevali pogledali vsako omejitev posebej, samo to ze spet stane. Eden izmed policajev na tem forumu je tudi napisal, da je tak postopek. Samo ce bi se ga vsi drzali, ne vem kako so potem lahko postavili znak 60 pred ovinek do gondole za na Krvavec. Ce tam peljes 60 tezko zvozis, ce nimas avta za rally...
Slika

Uporabniški avatar
amater
Novinec

Napisal/-a amater To jan 04, 2005 12:39 pm

Gricko je napisal/-a:
Fenistil je napisal/-a:
Če mene vprašate kje vozim 50kmh je to le pri speljevanju in zaviranju, al pa ko za kakim sralcem vozim!!! in nisem nek nori voznik, ne norim, samo po omejitvah voziti je že prava umetnost(sploh če maš ker bolš avto, kot je yugo)!!!

A zdej sem pa že sralec, če se 50 furam, tam kjer je 50 omejitev??? Pa dejte se no poslušat ljudje.

DA

bom tkole reku, če se voziš po kakih ozkih uličicah po lj (avti na levi in na desni parkirani) in se tam pelječ 50 kmh (kar je dovoljena hitrost) si ČISTI NORC!!!! nikoli ne veš, kdaj in kje bo kdo med avti stopil na cesto, al pa vrata od avta odpru al pa....

če pa je naselje (na vsakih 100 metrov bajta) , cesta ravni in široka, al pa recimo po dolenki, ko je skoz omejitev 50kmh, pa je dvopasovnica, ravn in pregledna (nima zelenga pasa med voznima pasovoma- kao nevarno) in če se tle voziš 40 oz 50 kmh po možnosti še sred noči, JA POL SI PA RES SRALEC!!!

sej sem napisal, da nisem kak norc, ampak po mestu (celovška, drenikova...) se vedno vozim cca 80 kmh, kar sploh ni norenje!!!med tem pa eni res norijo z 120kmh in več, kar pa je odločno preveč!!!
recimo ČRNA VAS je eno tako dolgo naselje pa vse skup 20 hiš hitrost pa celo pot 50, cesta pa ravna, isto proti IGU, ravnica!!! omejitev 50!!! in velikrat kapsi merjo, ker vejo da je skor nemogoče pelat tok počas!!!
Po središču mesta vozim po omejitvah, saj je gužva, ampak vseeno se najde kak d****, ki pa pasu za buse piči 100 ali več!!!

izuven naselja se vozim kakih 110 ali 120, cesta pa ravna in pregledna, da bi se lohk peljal 200!!In nekateri tudi se, kar je zopet odločno preveč!!!

avtocesta me ne vidi, ker je predraga in brezvezna vožnja!!! če je že treba, pa na ac vozim po omejitvah.Pač 1/4 gasa in gre kokr gre!!!

glede na moje hitrosti, ki sem jih naštel, nikakor ne sodim med norce!!!!ampak dinamični voznik, ampak za naše vrle PLAVE oz UNE debile, ki so zakon pisali, ter postavljali znake, sem čisti norec in mi je treba odvzet izpit!!!

NO istomisleči , naj radarje postavjo pred šolo ne
pa na konc avtoceste p***a ane :x
vsak avto je dober, le če je izdelan na Švedskem
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To jan 04, 2005 1:16 pm

amater je napisal/-a:
Gricko je napisal/-a:
Fenistil je napisal/-a:

DA

NO istomisleči , naj radarje postavjo pred šolo ne
pa na konc avtoceste p***a ane :x

:bow :bow :bow
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon To jan 04, 2005 2:34 pm

Tole pa mene res zanima po kakšnem sistemu Policija postavlja prometne kontrole ker jih jaz osebno na relaciji Vrhnika-LJ videvam neprestano na enih in istih mestih tko da ljudje že na pamet vemo kje ga lahko pritisnemo in kje ne. Kak komentar uslužbenca Policije bi bil res dobrodošel. Hvala.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Sr jan 05, 2005 2:37 am

Njabolse da se potem vsepovsod vozimo 40 -50, tak da ne bo kazni!
Slika
Slika
Slika
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov