Fenistil je napisal/-a:Če mene vprašate kje vozim 50kmh je to le pri speljevanju in zaviranju, al pa ko za kakim sralcem vozim!!! in nisem nek nori voznik, ne norim, samo po omejitvah voziti je že prava umetnost(sploh če maš ker bolš avto, kot je yugo)!!!
A zdej sem pa že sralec, če se 50 furam, tam kjer je 50 omejitev??? Pa dejte se no poslušat ljudje.
DA
:P :P :P
bom tkole reku, če se voziš po kakih ozkih uličicah po lj (avti na levi in na desni parkirani) in se tam pelječ 50 kmh (kar je dovoljena hitrost) si ČISTI NORC!!!! nikoli ne veš, kdaj in kje bo kdo med avti stopil na cesto, al pa vrata od avta odpru al pa....
če pa je naselje (na vsakih 100 metrov bajta) , cesta ravni in široka, al pa recimo po dolenki, ko je skoz omejitev 50kmh, pa je dvopasovnica, ravn in pregledna (nima zelenga pasa med voznima pasovoma- kao nevarno) in če se tle voziš 40 oz 50 kmh po možnosti še sred noči, JA POL SI PA RES SRALEC!!!
sej sem napisal, da nisem kak norc, ampak po mestu (celovška, drenikova...) se vedno vozim cca 80 kmh, kar sploh ni norenje!!!med tem pa eni res norijo z 120kmh in več, kar pa je odločno preveč!!!
recimo ČRNA VAS je eno tako dolgo naselje pa vse skup 20 hiš hitrost pa celo pot 50, cesta pa ravna, isto proti IGU, ravnica!!! omejitev 50!!! in velikrat kapsi merjo, ker vejo da je skor nemogoče pelat tok počas!!!
Po središču mesta vozim po omejitvah, saj je gužva, ampak vseeno se najde kak d****, ki pa pasu za buse piči 100 ali več!!!
izuven naselja se vozim kakih 110 ali 120, cesta pa ravna in pregledna, da bi se lohk peljal 200!!In nekateri tudi se, kar je zopet odločno preveč!!!
avtocesta me ne vidi, ker je predraga in brezvezna vožnja!!! če je že treba, pa na ac vozim po omejitvah.Pač 1/4 gasa in gre kokr gre!!!
glede na moje hitrosti, ki sem jih naštel, nikakor ne sodim med norce!!!!ampak dinamični voznik, ampak za naše vrle PLAVE oz UNE debile, ki so zakon pisali, ter postavljali znake, sem čisti norec in mi je treba odvzet izpit!!!
JA VALDA to je čist pravilno ane!!
Voith: kot vedno, kar nekaj stvari pametnih, pa mal pretiravanja :P