Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

ŽENEVA

Napisal/-a andrej777 To jan 04, 2005 9:17 pm

Jz sem se letos že kr bol kot ne odloču da bom šel mal v ženevo na sejem pogledat.

Nimam pa še blage veze kako in sploh kdaj točno je. Kdo je že bil kdaj in kdo gre kaj letos. Kakšna je najbolša varjanta in kako kaj hodte kje. Z avtom ali z avionom?? Jz z avtom ravno ne mislm it zarad tega ker nimam svojga avta (zaenkrat je še od mat merc dobr). Bo tudi kakšna organizirana varjanta.

Mogoče je še mal zgodi samo bi se rad mal pozanimal.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti To jan 04, 2005 10:10 pm

Salon se odpre v začetku marca!!
Mi smo odpotovali trije z avtom!! Iz Mb pa do Ženeve je blo okrog 1000km torej nekje 10 ur vožnje!!Se pa splača it na vsak način!!!
;)

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 To jan 04, 2005 10:38 pm

Kdaj je pa najbol zanimivo. Koliko časa je odprt pa je kaj razlike kdaj pridš pogledat??

Čo bi kdo mislu it pa da ma kej placa bi prosu če bi lahko šu zraven. Za prevoz bi se pa že zmenil. Ni problema.

Uporabniški avatar
enrique
Novinec

letalo

Napisal/-a enrique To jan 04, 2005 10:53 pm

najbolj se splača z letalom z brnika direkt pred sejmom te da pa dol, se gre kar peš iz letališča ker to je vse povezan.Se prav zjutraj greš zvečer si pa že doma v postelji v enem dnevu si vse ogledaš in poslikaš.Pride pa tm ukol 80tisoč sit se mi zdi preko kompasa.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Re: letalo

Napisal/-a andrej777 Sr jan 05, 2005 9:33 am

enrique je napisal/-a:najbolj se splača z letalom z brnika direkt pred sejmom te da pa dol, se gre kar peš iz letališča ker to je vse povezan.Se prav zjutraj greš zvečer si pa že doma v postelji v enem dnevu si vse ogledaš in poslikaš.Pride pa tm ukol 80tisoč sit se mi zdi preko kompasa.

Je res je najbolš tole samo najcenejše pa glih ne. Nevem no samo ni glih moji denarnci prijazno.

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Sr jan 05, 2005 12:01 pm

v začetku marca se začne, vstopnina ni predraga in, če greš z letalom je ob letališču palexpo, kjer se vse to dogaja in je prijetno doživetje. če greš z busom pa pride okrog 35 čukov iz lj - ge 11ur vožnje, najbolj se splača, če vas gre več in greste s svojim avtom, da se stroški mal porazdelijo ;)
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr jan 05, 2005 12:04 pm

Vsekakor je najboljše it z avtom!!! Si še lahko kaj drugega ogledaš mi smo še šli za en dan v Milano npr...
Drugač pa najboljše je it med tednom ker mi smo šli v soboto in je že 1 uro preden so odprli slaon bla kr dolga kolona pred vhodi!!!
Karta pa mislim ,da niti 1500 sit ni koštala!!!
;)

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Sr jan 05, 2005 1:13 pm

No dobr pol se da zgleda res dost pocen skos pridt. Ker ko sem vidu uno cifro 80jurju sem že mal čudn pogledal. Sej jz sem tut razmišljal da bi šli z avtom samo med kolegi nimam glih nekih velikoh navdušencev avtomobilov ki bi šli to gledat. Jz bi pa šel, ravno zato sprašujem tuki gor če kdo gre.

Tako če bo kdo palniral in bo mel kaj prostora bi se nekje zravn prslinu če bi se lahko. Itak da bi dal neki za bencin pa sej to bi se še zmenil.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Sr jan 05, 2005 1:47 pm

audi4ever je napisal/-a:v začetku marca se začne, vstopnina ni predraga in, če greš z letalom je ob letališču palexpo, kjer se vse to dogaja in je prijetno doživetje. če greš z busom pa pride okrog 35 čukov iz lj - ge 11ur vožnje, najbolj se splača, če vas gre več in greste s svojim avtom, da se stroški mal porazdelijo ;)

Čaki mal kaj pa maš za 35 čukov. Če je v eno stran 1000km je v obe 2000km. Kilometer z busom je max 220sit se pravi 440ksit+ dnevnica cca 10 jurju pa cestnine pa parkirnine pa je recimo 500 jurju. Če je na busu vsaj 40 ljudi (naš največji bus scania ma 55 sedežev) pride bus 12.500 po osebi. Če jih je 50 pa 10.000 na osebo. Prek agencije res plačaš še 30-50 jurju vodiča ki je čist brezveze (in 5x bolš plačan k šofer ki odgovarja za vse potnike) samo še vseno nismo niti blizu 35 jurjev.

Sej če bi blo kej več folka k bi hotl it bi lahko sami organiziral.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov