Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

CENTRALNO ZAKLEPANJE nadgradnja

Napisal/-a Pacek Pe nov 28, 2003 5:42 pm

Zanima me kje se najceneje da dobiti centralno zaklepanje un komplet za usa 4 urata =) k tle na jesenicah pride 42 jurjev z vgradnjo vred ..

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Pe nov 28, 2003 5:46 pm

Mah sej centralno niti ni tako drago. Poglej si Spal 80. Pa maš in alarm in dalinsko zaklepanje. Sm pol moraš še 4 elektromotorčke kupt, pa use zvezat. Pride pa centralno samo po sebi ne drago - dragi so servisi, ke večkrat presegajo vrednost stvari ke ti jo namontirajo :(

http://www.avtoelektronika.fr.st

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

Napisal/-a Pacek Pe nov 28, 2003 7:42 pm

kva pa mors servisirat k ti montirajo a ne dela to skoz ? =)
al dost crkuje use skp ?

tale SPAL AS 80 ful uredu zgleda kolk pa pride montaza pa kje v kranju ker sm z gorenjskga konca ?

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Pe nov 28, 2003 7:55 pm

Sorry, nism mislu servisirat, mislu sm montirat :D

Ja zadevca je zanimiva, jst si jo mislm nabavit. Montaža je sej pravm, sigurno tulk kokr cel spal80, pa vrjetno še več. Sicr pa, če si vsaj mal mojster, lahko to zmontiraš sam. Dobiš vsa navodila zravn.

Majo pa to povsod se mi zdi. Uglavnm poklič tipa na gsm, pa ti bo on povedou kje to montirajo. Mislm da majo po celi Sloveniji organizirano.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So nov 29, 2003 1:37 am

Emm bi povedu kdo kaj več?:) Ker namreč to men tud resn zanima.
Je kaka možnost to kje u mb dobit? Kaj vse pa je v kompletu?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

Napisal/-a Pacek So nov 29, 2003 9:58 am

zgleda hudo kar sm brau karakteristike use mas alarm razne fore programiranja druge naprave loh se prklucs zravn itd mislm da pride use z montazo ene 40 jurjev alpa kej raj das zmontirat strokovnaku k pa da sam kej skurs nardis blokado motorja =)))

ko bo DINAR bo tud ALARM in pisk pisk skatlica zakleni se=)

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Ne dec 26, 2004 10:48 pm

moja pogruntavscina na spala je daljinski vzig motorja jasno tudi izklop

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Ne dec 26, 2004 10:54 pm

sablač je napisal/-a:moja pogruntavscina na spala je daljinski vzig motorja jasno tudi izklop

in kaj ce mas avto v brzini...in v blizini prepada??..kaj pol? ;) hehe..joke..
kaj to si ti naredu..??....ki to bi tui js naredu...samo pol pa mores met avto vedno v kontaktu a ne?...tko da ti samo zaganjas zazenes s pritiskom na gumb ne?..
LP

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Napisal/-a sablač Po dec 27, 2004 12:20 pm

ne vse sm naredo blokade na menjalnik na rocno itn tak da prepad odpade 8) .avto mas normaln ugasnjen brez kontakta.vzges ga in ugasnes lahk je avto zaklenjen in pod aklarmom lahk pa tud ne....mam to naret na dveh svojih avtih na vw transporter kombiju. to je vse upostevan tudi predgretje. in na jugotu. ja res na jugotu.(zelen kabrio u galeriji je fotka iz draga celje in iz grosuplja) naret pa ni nc kaj simpl.ce mas dost znanja elektronike ni problem.naredo pa sm pa to zadevo tudi ze za kamion atego za enga na avtovleko.z vsako to zadevo je blo dela kar krepkih 10-12 ur.ce te zanima pisi pa ti razkazem mozn pa je da ti jaz montiram

VW T3 1987
Nov uporabnik

Kraj: JESENICE

Napisal/-a VW T3 1987 Po dec 27, 2004 12:26 pm

ka pa mas za enga transporterja :?:
ker letnik :?:
dj kksno slikco gor :!:
VW 4 EVER

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Po dec 27, 2004 10:46 pm

sablač je napisal/-a:ne vse sm naredo blokade na menjalnik na rocno itn tak da prepad odpade 8) .avto mas normaln ugasnjen brez kontakta.vzges ga in ugasnes lahk je avto zaklenjen in pod aklarmom lahk pa tud ne....mam to naret na dveh svojih avtih na vw transporter kombiju. to je vse upostevan tudi predgretje. in na jugotu. ja res na jugotu.(zelen kabrio u galeriji je fotka iz draga celje in iz grosuplja) naret pa ni nc kaj simpl.ce mas dost znanja elektronike ni problem.naredo pa sm pa to zadevo tudi ze za kamion atego za enga na avtovleko.z vsako to zadevo je blo dela kar krepkih 10-12 ur.ce te zanima pisi pa ti razkazem mozn pa je da ti jaz montiram

hmm...kaj pomeni ce mas ti avto v brzini in da ni rocna zategnjena ga ne mores na daljinca vzgat?........
hmm...mene to ful zanima ki si bi tui js naredil...
ej...in kje si dubu cip.....un cip ki dobi signal od daljinca?...in kje si dubu daljinca?..he he...ki js bi si naredil en se kr velik daljinc...oz malega s ful gumbki...in bi dal...odklepanja, da se mi avto uzge, lucke, kake neonke ki si bi jih prigradil....ipd....sam ki me ful zanima......a ni da ki kej obvladam enektriko...
da mi ti namontiras?...si s celja...js s kopra ;)

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Napisal/-a sablač To dec 28, 2004 8:18 pm

za vw ja vozim vw transporter l92 perla temno modre barver temna stekla....oprema ni da ni vse v lastni reziji oz izvedbi...
vozim tudi jugo kabrio flurescentn zelen tudi domacga dela z tudi ful opreme seveda lastna izvedba...
dario.vzig pr men je osnova spal as 80 lahko pa tudi kak drug oddajnik vec kanalov kot je vec stvari lahk krmilis.trenutno bi blo mozn dobit dvokanalnga.bom pa naredo tud vec...je kar vredo ideja sam bol enostevn je da se ti vse przge pri kontaktu.
glede montaze. pa celje koper. men je primorska full vsec sam trojane mi se povezejo avtocesto pa sm za dve ure dol.rabim sam plac za spat tusirat pa privez za coln pa senco za delat (seveda kulk vole je) pa lahk cel poletje vsak vikend montiramo ka se vam pozeli.idej mi ne zmanka.<----voda na moj mlin 8)
lahk pa ti tud vezje naredim pa navodila pa si sam zmontiras.sam povaj za kir avto je. sam mislim da bo prej poletje (ker je kar zahtevn)
ce vas se kaj zanima pa vprasite
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo To dec 28, 2004 10:59 pm

sablač je napisal/-a:za vw ja vozim vw transporter l92 perla temno modre barver temna stekla....oprema ni da ni vse v lastni reziji oz izvedbi...
vozim tudi jugo kabrio flurescentn zelen tudi domacga dela z tudi ful opreme seveda lastna izvedba...
dario.vzig pr men je osnova spal as 80 lahko pa tudi kak drug oddajnik vec kanalov kot je vec stvari lahk krmilis.trenutno bi blo mozn dobit dvokanalnga.bom pa naredo tud vec...je kar vredo ideja sam bol enostevn je da se ti vse przge pri kontaktu.
glede montaze. pa celje koper. men je primorska full vsec sam trojane mi se povezejo avtocesto pa sm za dve ure dol.rabim sam plac za spat tusirat pa privez za coln pa senco za delat (seveda kulk vole je) pa lahk cel poletje vsak vikend montiramo ka se vam pozeli.idej mi ne zmanka.<----voda na moj mlin 8)
lahk pa ti tud vezje naredim pa navodila pa si sam zmontiras.sam povaj za kir avto je. sam mislim da bo prej poletje (ker je kar zahtevn)
ce vas se kaj zanima pa vprasite

he he....ce rabis sam tus...pa kje spat....za poleti ni panike...mam lih ob garadi eno staro hiso......upam da nisi ful zahteven....he he ;)))
a tud za coln??...ce ga lahko na suho privezes......ti dam v najem eno cresnjo ;)
sence pa je napretek.........
jah no......ce imas maybe ze kake sheme...bi blo qool......imam pa motor od P405 mi16...he he......
sej daljinsko centralno zaklepanje ze mam.....tui sipe......sam js bi si naredu neki posebnega... ;)
jah...dve urci...sam se vedno pride za benz 5-6k+avtocesta 1,5k v eno smer....tko da se nabere a ne ;)
ne vem ce se ti lih splaca ;)
LP Dario

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To dec 28, 2004 11:06 pm

Pacek je napisal/-a:kva pa mors servisirat k ti montirajo a ne dela to skoz ? =)
al dost crkuje use skp ?

tale SPAL AS 80 ful uredu zgleda kolk pa pride montaza pa kje v kranju ker sm z gorenjskga konca ?

lahko mal pregledaš to stran http://www.avto-hifi.com/aktualno.php vsaj jst sm tam montiru centralca pa alarm,pa morm rečt da je blo ugodno...res da sm dobil mal popusta ampak pozanimaš se vsekakor lahko kolk bi te prišlo.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Napisal/-a sablač Sr dec 29, 2004 9:23 pm

dario
za zment se je. zahtevn res nisem.sam da se uziva. k mam polet namen kar velik vikendov prezivet pr vas na primorskem.coln mam tak lahk parkiran u seči pr enem kolegovem zlahtniku tak da lahk cresnjo das drugem v najem 8) .benz pa tud ni tak problem.saj mam tud dizlna.
za hisko se je pa za zment.
no nazaj k biznisu.shema za komplet ne obstaja lahk ti pa vezje sestavim pa navodila zram kok zvezat,pa si ga sam vgradis.dalinsko pa je kirga tipa?dozdaj sm jaz to montiro sam na spala.sam se zmiram pravim da bo prej poletje.ker je zelo zahtevn.
pa se ena kako so ti kaj znan odpadi po italiji?kupo bi namrec enga unota turbo zvalanga da mal pojacam srce mojga kabria.
lep pozdrav iz celja......se vedno brez snega--hvala bogu
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Če dec 30, 2004 11:29 pm

sablač je napisal/-a:dario
za zment se je. zahtevn res nisem.sam da se uziva. k mam polet namen kar velik vikendov prezivet pr vas na primorskem.coln mam tak lahk parkiran u seči pr enem kolegovem zlahtniku tak da lahk cresnjo das drugem v najem 8) .benz pa tud ni tak problem.saj mam tud dizlna.
za hisko se je pa za zment.
no nazaj k biznisu.shema za komplet ne obstaja lahk ti pa vezje sestavim pa navodila zram kok zvezat,pa si ga sam vgradis.dalinsko pa je kirga tipa?dozdaj sm jaz to montiro sam na spala.sam se zmiram pravim da bo prej poletje.ker je zelo zahtevn.
pa se ena kako so ti kaj znan odpadi po italiji?kupo bi namrec enga unota turbo zvalanga da mal pojacam srce mojga kabria.
lep pozdrav iz celja......se vedno brez snega--hvala bogu

ja no...se bova zmenla...kko in kej...ce bom js to mojo strujo koncal glede mehanski del....upajmo da bo ;)
aa.....coln mas....he he...tud privez....pol pa bom na mojo cresnjo kako kozico kupu pa jo privezal a? ;) hehe...joke....
hmm,....ves da ne vem kirega tipa mam daljinc.......lahko bi pogledal...kaj na kljuc...al na senzor v avtu??....
hmm...ja ja...odpade v ts poznam vse......uno turbo?..bi ga dal v jugot a? ;) mulc..he he...sej praw....
no....h turbotu......pred casom je bil en na odadu...oww....ma motor ko nov skoraj ej....ga je mel kak nonic.....in ga je dajal celega.....za kakih 400-500 eurov.....ma ki turbina ko sus ej.......pomojem je mogu it ful doro....
ce zelis ti kej pogledam...pa ko dobim...prides dol......gremo pogledat in ce bos za biznis vzemem js orodje da ga ti dol ne vlacis.....se zmenimo z unim in ga en dan razstavimo ce bodo dali samo motor.......in ga poberes....pa problem resen a?
lep pozdrav tudi tebi...kjer je morje mrzlo ;)
Caw

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Napisal/-a sablač Po jan 03, 2005 7:17 pm

ja no...se bova zmenla...kko in kej...ce bom js to mojo strujo koncal glede mehanski del....upajmo da bo ;)
aa.....coln mas....he he...tud privez....pol pa bom na mojo cresnjo kako kozico kupu pa jo privezal a? ;) hehe...joke....
hmm,....ves da ne vem kirega tipa mam daljinc.......lahko bi pogledal...kaj na kljuc...al na senzor v avtu??....
hmm...ja ja...odpade v ts poznam vse......uno turbo?..bi ga dal v jugot a? ;) mulc..he he...sej praw....
no....h turbotu......pred casom je bil en na odadu...oww....ma motor ko nov skoraj ej....ga je mel kak nonic.....in ga je dajal celega.....za kakih 400-500 eurov.....ma ki turbina ko sus ej.......pomojem je mogu it ful doro....
ce zelis ti kej pogledam...pa ko dobim...prides dol......gremo pogledat in ce bos za biznis vzemem js orodje da ga ti dol ne vlacis.....se zmenimo z unim in ga en dan razstavimo ce bodo dali samo motor.......in ga poberes....pa problem resen a?
lep pozdrav tudi tebi...kjer je morje mrzlo ;)
Caw[/quote]
ja dober ne.raj bi mel kar celga unota, ker rabim tud instalacijo racunalnik stevc... pa podvozje tudi, saj ves bremze to se ni za igrat. ker moj jugi ze komi caka na menjavo srca.pa ne da to ki ga ma zdaj ni vredu ampakj mal svoh za mene divjaka..no cist smo sli iz teme...javi mi ce kaj najdes..
glede centralnih dalinskih zaklepanj pa mam na zalogi kar neki teh zadev. dalinsko centralno gemoni 2 dalinca,en harpon alarm-2 dalinca, en meta alarm 1 dalinc, in cel kup spal as 80 z po en in po dva dalinca.za cene pa piste.bo kak novoletn popust

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Sr jan 05, 2005 5:11 pm

hmm....ja ja...sej celega poberes....oz karoseriju mu tam pustis....drugo pa vse skopas vn.........glej ce bom kej sel....bom pogledal...pa ti javim.....
uh...mas ti tega a?...ma sej js v bistvu imam ze centralno daljinsko.....samo js bi se kej naredu daljinskega.....he he........malo igranja mi je vsec....in imet neki ekstremnega.... ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov