lenivec je napisal/-a:aja butast primer je tut evropark 50kmh...
zakaj? zato ker je enih par bedakov preko ceste laufalo, zaj bomo pa vsi trpeli zaradi tega... mislim bedarija, zakaj mormo zaj 50kmh vozit če jee folk tak nor da gre tam preko laufat
dobek je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:aja butast primer je tut evropark 50kmh...
zakaj? zato ker je enih par bedakov preko ceste laufalo, zaj bomo pa vsi trpeli zaradi tega... mislim bedarija, zakaj mormo zaj 50kmh vozit če jee folk tak nor da gre tam preko laufat
tam je ze leta omejitev 50 preko mosta
kdk je napisal/-a:dobek je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:aja butast primer je tut evropark 50kmh...
Da dodam še nekaj . Na tem mestu je 50km/h samo zaradi možnosti naleta ko stojijo avtomobili pred prehodom za pešče , ki je samo za eno dolžino avtomobila oddaljen od glavne ceste , tako da že 2 avto stoji na 4pasovnici .
Drugače pa sem doma pri Mariborskem "raju" 50km/h -( nova obvoznica s krožišči ) . Glede na to , da ni dneva ko ni nesreče na teh krožiščih je še teh 50km/h na cesti do njih preveč. Dejansko vidim cesto skozi okno in ko je malo več prometa lepo vidiš probleme ( in vsak dan modri light show na policijskih avtomobilih ). Po ravnini vsi potegnejo , pred krožišči( ki so pač vsa dvopasovna ) pa nastane panika in vozijo vse povprek . Na enem so kolesnice kar čez hrib v sredini . Škripanje gum pa je že stalnica ....
maddog je napisal/-a:Ja 2 pasa na takem malem rondoju nista ravno neka dobra resitev pomoje, vcasih so nesrece ze na tistem pri Stuku ... Pol se pa se najdejo pacienti, ki divje trobijo in mahajo , ker mislijo da imajo na notranjem pasu prednost ...
kdk je napisal/-a: ... Drugače pa sem doma pri Mariborskem "raju" 50km/h -( nova obvoznica s krožišči ) . Glede na to , da ni dneva ko ni nesreče na teh krožiščih je še teh 50km/h na cesti do njih preveč. Dejansko vidim cesto skozi okno in ko je malo več prometa lepo vidiš probleme ( in vsak dan modri light show na policijskih avtomobilih ). Po ravnini vsi potegnejo , pred krožišči( ki so pač vsa dvopasovna ) pa nastane panika in vozijo vse povprek . Na enem so kolesnice kar čez hrib v sredini . Škripanje gum pa je že stalnica ....
kdk je napisal/-a:dobek je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:aja butast primer je tut evropark 50kmh...
Da dodam še nekaj . Na tem mestu je 50km/h samo zaradi možnosti naleta ko stojijo avtomobili pred prehodom za pešče , ki je samo za eno dolžino avtomobila oddaljen od glavne ceste , tako da že 2 avto stoji na 4pasovnici .
Drugače pa sem doma pri Mariborskem "raju" 50km/h -( nova obvoznica s krožišči ) . Glede na to , da ni dneva ko ni nesreče na teh krožiščih je še teh 50km/h na cesti do njih preveč. Dejansko vidim cesto skozi okno in ko je malo več prometa lepo vidiš probleme ( in vsak dan modri light show na policijskih avtomobilih ). Po ravnini vsi potegnejo , pred krožišči( ki so pač vsa dvopasovna ) pa nastane panika in vozijo vse povprek . Na enem so kolesnice kar čez hrib v sredini . Škripanje gum pa je že stalnica ....
lisko je napisal/-a:kdk je napisal/-a:dobek je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:aja butast primer je tut evropark 50kmh...
Kdk...... ti povem od kdaj so tiste špure prek hriba u sredin? :P
Prvi dan otvoritve..... podnev ko so ga odprli sem jaz skor tam prek zleto ( oki priznam doooost preveč sem prpelu pa nisem bil pripralvljen na rondo) No in komi zvozim mimo..... ponoč ko sem se vračal od punce pa so že ble tiste špure preko.... se prav prvi dan je nekdo ( na isto foro kot jaz) tam pelu prek hribčka u sredin
nebivedu je napisal/-a:Sem pa tudi že videl policaja, ki se je ustavil s kiblo, stopil ven postavil znak 40km/h na odseku kjer je drugače hitrost 70km/h(tudi sama ravnina in nikjer nobenega dovoza) in se je postavil malo naprej, pa začel mert z radarjem in kasirat - 99% vseh je dobilo položnice za 30km/h čez omejitev - če to ni nabiranje denarja, potem pa ne vem več kaj bi to blo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov