nebivedu je napisal/-a:Jst mam za mačke eno dobro rešitev z visokimi toni - en generatorček zvoka pa od 22 do 26 khz zvok proizvaja - usmeriš zvočnik lepo na avto in se mački izogibajo avta ko hudič križa - ker jih ta zvok moti. Lepo dela to tut na podstrešju al pa u kaki kleti, kjer se mački zbirajo. Lahko si pa to tut kupte - u konradu stane 13k sit, pa odganja mačke in pse, pa še kšne druge živali.
Druga rešitev je pa moj volkec, ki ne mara nobene druge živali na moji zemlji in poje(ampak dobesedno) vse od zajcev, srn, sosedovih psov in mačk, krti so pa itak specialiteta.
jst sm sam naredu, pol sm pa vidu, da isto stvar u konradu prodajajo - 13k stane tist v škatli in z senzorjem gibanja, da se vklaplja samo takrat, ko se kaj premika, drgač ga pa lahko kupiš tut v vrečki, pa ga moraš sam sestavit(okol 2k sit). Načrta pa nimam več.AndrejD je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Jst mam za mačke eno dobro rešitev z visokimi toni - en generatorček zvoka pa od 22 do 26 khz zvok proizvaja - usmeriš zvočnik lepo na avto in se mački izogibajo avta ko hudič križa - ker jih ta zvok moti. Lepo dela to tut na podstrešju al pa u kaki kleti, kjer se mački zbirajo. Lahko si pa to tut kupte - u konradu stane 13k sit, pa odganja mačke in pse, pa še kšne druge živali.
Druga rešitev je pa moj volkec, ki ne mara nobene druge živali na moji zemlji in poje(ampak dobesedno) vse od zajcev, srn, sosedovih psov in mačk, krti so pa itak specialiteta.
Ti so to kupo ali si si sam nardil (obstaja kje kakšn načrt )
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov