Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Pe jan 07, 2005 12:10 am

VW bi moral citigolfa prpelat v Europo (posodoblen golf 1) ampak po ceni novega Yugota. Pri vw je vse šlo na gor okoli leta 92 (corrado recimo je bil orenk precenjen).
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Re: Poceni nemec?

Napisal/-a Voith Pe jan 07, 2005 1:57 am

sanka je napisal/-a:Pozdravljeni/e.Te teme ne odpiram za to da bi se kregali oz. kritizirali katerekoli znamke.Vedno bolj opažam,da nemške znamke nimajo več v ponudbi ''poceni'' avtomobila.Nočem kritiziurati nemških znamk,nič nimam proti njim.Kaj se vam zdi?So moja opažanja pravilna ali ne?Upam da nisem odprl teme ki je že bila.

LP Sanka

js ti svetujem wartburg-a

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe jan 07, 2005 2:02 am

Demo je napisal/-a:Drugače so pa nemške znamke kot so naprimer Audi, VW, Mercedes,...Lamborghini, Bentley, Buggati,...res drage znamke (izmed teh je splošno gledano še najcenejši VW), imaš pa tudi cenejše kot so naprimer Opel, Seat, Skoda ;)

Je pa tako da kvaliteta pač stane :) (pa ne zdej govort da je to res al pa da to ni res, moje mnenje )

lamborghini pa bugatti sta italjanska avta, bentley je britanski, seat je spanski, skoda je pa ceska. kaj teb ni jasn?

to da je ena drzava vecinski lastnik se ne pomen da je to njena znamka.

kako se lahk sploh spustis na tak nivo, da reces da je lamborghini pa bugatti nemski???

prou zalitev na racun teh imenitnih avtov :? :evil:

AudiRS
Nov uporabnik

Napisal/-a AudiRS So jan 08, 2005 1:27 pm

Voith je napisal/-a:lamborghini pa bugatti sta italjanska avta

če se ne motim je v lasti audija. Je pa res, da je še vedno italijanski proizvod.

Drugače pa kot bi nemci rekli:

Ohne Fleiss, kein Preiss
Slika

Van
Novinec

Kraj: Kranj

Re: Poceni nemec?

Napisal/-a Van Ne jan 09, 2005 10:33 am

Defender je napisal/-a:Pozdravljeni/e.Te teme ne odpiram za to da bi se kregali oz. kritizirali katerekoli znamke.Vedno bolj opažam,da nemške znamke nimajo več v ponudbi ''poceni'' avtomobila.Nočem kritiziurati nemških znamk,nič nimam proti njim.Kaj se vam zdi?So moja opažanja pravilna ali ne?Upam da nisem odprl teme ki je že bila.

LP Sanka

V oči ti je najbrž padu zadnji Golf, ki je res precej poskočil od prejšnjega modela.
Takrat so se Golfisti kar precej pritoževali čez ceno novega modela in če se ne
motim, je bil tudi edini avto za ta denar, ki ni imel serijske klime. Mislim, da so to
kasneje popravili.
Se mi pa nasplošno zdi, da so Golfi precenjeni, tako novi kot rabljeni. Kaj češ.
Slovenska mentaliteta pač. Imeti golfa, biti taglavni na vasi.
Omejitve so stare kot človek.

hondafan
Novinec

Napisal/-a hondafan Ne jan 09, 2005 10:47 am

Corsa je res ugodna trenutno-jst sem dal zanjo 2mio, motor 1.2 16v, 2xairbag, električne šipe spredaj,ročna klima,5 vrat,pa še zimske in letne gume na svojih platiščih...Pa sem zelo zadovoljen z njo,motor je ravno prav poskočen,po števcu prileze celo do številke 180, prostora je zadosti, tudi če zadaj ter spredaj sedita 2 z okol 180 cm, prtljažnik za ta razred pa je tud zelo ok. Mi je pa všeč tudi zato, ker ima dokaj trdo podvozje,in posledično dobro lego....
lp

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne jan 09, 2005 12:31 pm

M3 je napisal/-a:vse skupaj je nekam precenjeno.

Ampak res VSE ne sam nemci. Če gledamo razmerje med avtom in stanovanjem, ja sej en VW Touareg stane tok kot eno stanovanje. Je tukaj kaj logike??? Pa če gledamo da je avto potrošen material (začansna naložba) ti sploh podre celo sliko primerjave v cenah.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Ne jan 09, 2005 12:44 pm

Precenjen je res mal, sam... cena je pac taka kot jo trzisce še sprejme. In ce folk kupuje avte za tok, unim ne bo padl na pamet da bi znizal cene. Logično.. ubistvu.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne jan 09, 2005 12:45 pm

@ Voith: sem se opravičil ker sem se zmotil in namreč govoril za VAG :roll:
Zadnjič spremenil Spyker, dne Sr jan 12, 2005 8:49 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Ne jan 09, 2005 12:54 pm

auto za 15 miljonou kup tist, k ma duma že bajto ipd in mu to ne predstavla stroška
to zih ne bo neka mlada familija kupla, k ga še na menjavo olja ne bi mogla pelat

precenjeni so vw, recimo polo je brez opreme dražji kot fiat, opel, vsi korejci... pustmo cliota pr mer, ker je cenejši in ker ga delamo pr ns

višje ko gremo, slabše je (zdej me boste spluval) recimo nek italjan - k ni tko zanč- je polno opremljen cenejši od kšnga bmwja z osnovno opremo
sej boste rekl da je to full uzdržjiu auto ipd, sam folk take aute menja po 5-7h letih, potem mora spet kupt nouga
sej je razlika u ceni ko prodaš rablenga ampak še zmeram si na zgubi, dau si 2 miljona več ko si kupu nouga, zato da dobiš 700 več ko ga prodajaš - res supr ane

usi auti so precenjeni, sam razmišlat o tem, da če je nemc je kakovosten in potem je cena opravičljiva je pa narobe

kupš magar hyundaja - novejši majo boljšo notranjost - in se ti ne bo kvaru, pa tud če se bi, je servis relatiuno pocen
podpis

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr jan 12, 2005 3:27 am

Demo je napisal/-a:@ Voith: sem se opravičil ker sem se zmotil in mareč govoril za VAG :roll:

sorchy, sam sm biu lih neki razpizden ko sm tist post pisu ;)

drgac pa lambo bo zmeri italjan pa tud ce ga bojo na luni zacel delat :P

alde l.p. pa brez zamere :pivo :pij: :noro

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr jan 12, 2005 8:49 am

@ Voith: je že vredu :pivo :pij:
Če je ravno, ni zabavno.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov