sanka je napisal/-a:Pozdravljeni/e.Te teme ne odpiram za to da bi se kregali oz. kritizirali katerekoli znamke.Vedno bolj opažam,da nemške znamke nimajo več v ponudbi ''poceni'' avtomobila.Nočem kritiziurati nemških znamk,nič nimam proti njim.Kaj se vam zdi?So moja opažanja pravilna ali ne?Upam da nisem odprl teme ki je že bila.
LP Sanka
Demo je napisal/-a:Drugače so pa nemške znamke kot so naprimer Audi, VW, Mercedes,...Lamborghini, Bentley, Buggati,...res drage znamke (izmed teh je splošno gledano še najcenejši VW), imaš pa tudi cenejše kot so naprimer Opel, Seat, Skoda![]()
Je pa tako da kvaliteta pač stane(pa ne zdej govort da je to res al pa da to ni res, moje mnenje )
Defender je napisal/-a:Pozdravljeni/e.Te teme ne odpiram za to da bi se kregali oz. kritizirali katerekoli znamke.Vedno bolj opažam,da nemške znamke nimajo več v ponudbi ''poceni'' avtomobila.Nočem kritiziurati nemških znamk,nič nimam proti njim.Kaj se vam zdi?So moja opažanja pravilna ali ne?Upam da nisem odprl teme ki je že bila.
LP Sanka
M3 je napisal/-a:vse skupaj je nekam precenjeno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov