Debate, ki niso vezane na ostala področja...

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO Pe jan 14, 2005 12:31 pm

In zakaj bi bil pol ti njen prjatu sam če ma citroen servis? Kr neki :ue

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Kraj: nekje na obali

Napisal/-a DarkAngel Pe jan 14, 2005 12:59 pm

Ce so na sevisih zaposleni ljudje, ki se spoznajo na avte in elektroniko tolko kot jaz, potem se pac zgodi, da imam probleme.To pa se ne pomeni, da je avto slab..sam popravit ga je treba znat!Odgovor pa je bil na temo, da se C2 vozi slabse kot yugo..tukaj je napaka na avtu "izven", ker je valda nimajo vsi..Nazalost pa to res mece slabo luc na citroen.sicer pa je renault isti, pa toyota tudi, pa se marsikaj se najde..
bay

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO Pe jan 14, 2005 1:34 pm

Mojca je napisal/-a:Ce so na sevisih zaposleni ljudje, ki se spoznajo na avte in elektroniko tolko kot jaz, potem se pac zgodi, da imam probleme.To pa se ne pomeni, da je avto slab..sam popravit ga je treba znat!Odgovor pa je bil na temo, da se C2 vozi slabse kot yugo..tukaj je napaka na avtu "izven", ker je valda nimajo vsi..Nazalost pa to res mece slabo luc na citroen.sicer pa je renault isti, pa toyota tudi, pa se marsikaj se najde..
bay

Se strinjam. :bow

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Pe jan 14, 2005 5:56 pm

jst ne vem kva ste tolk pikolovski, sej dobr veste da se da na forumu neki pokazat samo z ekstremizmi (vozi kot yugo), ampak dejansko mi je kulega reku da se ne vozi najbolš (vrjetn tut zarad medosne razdalje). jst sm gledu 1.6 vtr al vts al kva je (ročni menjalnik), le ta naj bi bil zarad motorja strup, pa mi je reku da je bolši nakup c3 sam men je oblikovno mim, sploh glede na c2.
uglavnem ne bit takoj užaljeni k nima smisla naute s tem nč dosegl
drgač pa 100 ljudi 100 čudi pa hvala bogu da je tko
lp

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Pe jan 14, 2005 7:12 pm

@Mojca: a nisi ti nekje napisala, da imaš VTR, ne VTS?
Slika

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Napisal/-a DarkAngel Pe jan 14, 2005 7:28 pm

Ja

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Pe jan 14, 2005 7:33 pm

Ahh...tega ne bi mel, sva pa lahko še zmer prijatelja :P
Slika

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Napisal/-a DarkAngel Pe jan 14, 2005 7:44 pm

Ti ga ne bi imel in ga zato nimas, jaz pa bi ga in ga zato imam - preprosto ne?Vsak ima svoj okus..sicer pa s tem zakonom, ki je zdaj bols da nimas nic, ker je se 30KM prevec ce gledas omejitve..Prijatla sva seveda lahko, saj ves: nasprotja se privlacijo.. :g:

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Pe jan 14, 2005 7:50 pm

Ne me narobe razumet. C2 mi je blazno všeč avto. Pri VTR me izredno moti kvazi robotiziran menjalnik, ki noče prestavljati takrat ko jaz hočem. Če pa prestavi, pa za to porabi celo sekundo.
Slika

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Napisal/-a DarkAngel Pe jan 14, 2005 7:55 pm

Vidis, ko ne vprasas...moj ima namesto senso drive menjalnika opcijo ABS in navaden menjalnik, ker sem bila enakega misljenja kot ti. ;)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe jan 14, 2005 8:02 pm

a ma VTR al VTS kvazi avtomatski menjalnik?

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Pe jan 14, 2005 8:04 pm

Oooo prijateljica! Pametno. :)
Vem, ko sem bil na tiskovki, so naši Citroenovci zagotavljali, da se VTR-a nikakor ne bo dalo kupiti z ročnim menjalnikom. S treznim razmišljanjem, so zgleda prišli do pravega zaključka.
Slika

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Napisal/-a DarkAngel Pe jan 14, 2005 8:19 pm

VTR je imel najprej samo opcijo VTR SENSODRIVE.Ko sem ga kupovala, mi to ni bilo najbolj vsec in sem vprasala, ce se da po narocilu malo modificirat avto..Valda ni bilo problema, ce pocakas, pa vec placas in tako sem po dveh mesecih dobila tega z navadnim menjalnikom in abs kot doplacilo, pa seveda se druge opcije.Popusta pa mi valda niso dali, tako da me je avto prisel stat malo cez 3 mio.Se pa razlikuje od sensdrive tudi po barvi notranjosti, ker ni crno-rdec, ampak crno-siv.Baje pa da pri navadni opremi ne mores zamenjat menjalnika..kaj ces...delajo v svojo korist.Moram zrihtat nalepke na bokih, pa ti posljem sliko za pokazat, da mi bos verjel..Lahko pa se zmeniva tudi za testno voznjo :lol:

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe jan 14, 2005 11:37 pm

Mojca je napisal/-a:VTR je imel najprej samo opcijo VTR SENSODRIVE.Ko sem ga kupovala, mi to ni bilo najbolj vsec in sem vprasala, ce se da po narocilu malo modificirat avto..Valda ni bilo problema, ce pocakas, pa vec placas in tako sem po dveh mesecih dobila tega z navadnim menjalnikom in abs kot doplacilo, pa seveda se druge opcije.Popusta pa mi valda niso dali, tako da me je avto prisel stat malo cez 3 mio.Se pa razlikuje od sensdrive tudi po barvi notranjosti, ker ni crno-rdec, ampak crno-siv.Baje pa da pri navadni opremi ne mores zamenjat menjalnika..kaj ces...delajo v svojo korist.Moram zrihtat nalepke na bokih, pa ti posljem sliko za pokazat, da mi bos verjel..Lahko pa se zmeniva tudi za testno voznjo :lol:

a VTS je pršu pa naknadno s navadnim menjalnikom
p.s. hvala bogu da si tko nardila (motor pred notranjostjo- končno ena pametna ženska)
lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov