Najprej pozdrav vsem v klubu!
Nabavil sem neonko pa me zanima kam bi blo najboljse postavt jo v pritljažnik, tko da v bistu bi bila čimmanj vidna neonka sama in bi se samo svetloba razširjala po prostoru?
TNX
HVALA za dobrodošlico!
Ja avto je megane ni kupe. Mam pa polico posebi narjeno pa neb lih devu neonke na njo, k je potem vidna k se polica dvgne. V bistu bi jo rad skril, tko da je sam modra svetloba v prtljažniku:) Težka bo ne?
Tezko jo bos kr tko km skriu , razn ce bos polico kej predelov.
Js sm pa tist del neonke k gleda nazaj (ven) prelepu s crno neprosojno folijo. Neonka se sicer se zmeri vid, svet pa vn nc ne ampak sam po prtljazniku.
neumesna vmesna pripomba...mam eno neonko za prodat. 48 cm dolžina - modra, rabljena 2 tedna, z stikalom in možnostjo utripanja po glasbi...cena 4000 sit (zadnja)...sem iz celja...vse drugo na p.m. oz mobitel 051/349-831.
Hvala za nasvete sm že montiral, pa zgleda kr ql, k se neonke sploh ne vid.Edin blem je k je z ene strani svetloba močnejša, posledično rabil bi 2 neonki z vsake strani po eno, sam škoda denarja:) Pa tut presvetlo je pol.
V planu mam pa nardit tkole da se da izbirat kaj bo gorel al neonka al lučka za prtlažnik, pa po možnosti da so obe ugasnjene tut- prav pride k čistiš avto pa ti luč ne rabi goret:)