Bojci_kar je napisal/-a::wink:
Bad carma again...
Qwerty je napisal/-a:... nisem bla pridna...
...........womans.........
bkranjec je napisal/-a:No da ti mogoce dam se zadnje upanje! Ce se imas doma racunalnik pa disk, potem probaj disk dat za kakih 15 minut v hladilnik in ga nato spet priklopi oz. naj ti ga kdo drug ce nisi "domača" pri takih stvareh, pa pol arhiviraj! Slisi se cudno vendar v nekaterih primerih celo pomaga. :P
Qwerty je napisal/-a:Bojci_kar je napisal/-a::wink:
Bad carma again...
no, kaj poreces na tole: disk je star 1 leto in 2 mesca. nesem na servis in mu povem da men to pac ni normalno - sej avta tut ne posraufam vsakic, preden ga zalaufam, al pa bognedaj pr 200 na uro vmes se mal pod havbo poruzim, in mi gospod serviser odgovori, da sej je space shuttle tut dol padu. space - sh. bo njemu na glavo padu, ce ne bo podatkov zbrihtal.
po tolk mal cajta disk nima kaj crknt!!! sej ga nisem v pralnem prasku dubla...
Bojci_kar je napisal/-a:Qwerty je napisal/-a:Bojci_kar je napisal/-a::wink:
Bad carma again...
no, kaj poreces na tole: disk je star 1 leto in 2 mesca. nesem na servis in mu povem da men to pac ni normalno - sej avta tut ne posraufam vsakic, preden ga zalaufam, al pa bognedaj pr 200 na uro vmes se mal pod havbo poruzim, in mi gospod serviser odgovori, da sej je space shuttle tut dol padu. space - sh. bo njemu na glavo padu, ce ne bo podatkov zbrihtal.
po tolk mal cajta disk nima kaj crknt!!! sej ga nisem v pralnem prasku dubla...
Sem se malo pohecal...![]()
Saj ni zamere?![]()
Glede razmišljanja maš pa prav.
Kar ga daj v hladilnik...bo bolj obstojen.![]()
spet se zezam....
Qwerty je napisal/-a:po tolk mal cajta disk nima kaj crknt!!! sej ga nisem v pralnem prasku dubla...
Qwerty je napisal/-a:ej, ni panike. itak mam od vceri tok enga sra*ja, da me 40 GB niti ne gane... iz hladilnika bo trdi disk sigurno prisel se trsi, ane?
Bojci_kar je napisal/-a:Qwerty je napisal/-a:ej, ni panike. itak mam od vceri tok enga sra*ja, da me 40 GB niti ne gane... iz hladilnika bo trdi disk sigurno prisel se trsi, ane?
Ne samo trši.......obstojnejši bo!
Zakaj te živila daš v hladilnik?![]()
![]()
Ja, btw lahko tudi potem to stvar (ko bo fajn mrzel) stunaš, da bo bolj laufala, ker bo imel dovedeno veliko mrzlega zraka, pa še performense bo mel!!!
![]()
Qwerty je napisal/-a:Bojci_kar je napisal/-a:Qwerty je napisal/-a:ej, ni panike. itak mam od vceri tok enga sra*ja, da me 40 GB niti ne gane... iz hladilnika bo trdi disk sigurno prisel se trsi, ane?
Ne samo trši.......obstojnejši bo!
Zakaj te živila daš v hladilnik?![]()
![]()
Ja, btw lahko tudi potem to stvar (ko bo fajn mrzel) stunaš, da bo bolj laufala, ker bo imel dovedeno veliko mrzlega zraka, pa še performense bo mel!!!
![]()
glede na to, da sem air intake z avta vrgla - dobra ideja - zdej ga lohk na disk namontiram. mislis da rabm homologacijo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost