Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To jan 18, 2005 10:01 pm

lisko je napisal/-a:Mislim sploh ni čudn da je forum zašel u taki podn če ste tle gor sami angelčki ki nikoli ne storite prekrška.....
Model je uprašu kok bo dobil kazen...... ni uprašal oziroma reku naj ga skurcate..... BI SE LAHK NA TEM FORUMU ENKRAT VSAJ 2/3 FOLKA DRŽALO TEME??????
Al je to tak hudi blem?.....
Ne odobravam vožnje pod nobenim uplivom..... ampak model je pač napihu.... nč ne mormo.... naj ga ubijemo zato? A dej zresnite se že.. vedn so izjeme....
Glede kazni pa..... verjetno res okol 90 jurjo+ sodni stroški..... pa verjetn kak mesec ali več brez izpita..... res pa je da velik od sodnika.... torej pusti se presenetit.

Če kdo ne vozi pijan..... naj bo zase srečen...... ne rabmo vsi vedet kaki angelček je.... glede na to da si je pa sam kriv...... sej bo sam tud plaču.

P.S. Za druge pa...... PRVO OPOZORILO!!!! Če u nadaljevanju teme zasledim sam enga ki bo oh in sploh pameten.....kao u smislu jaz ne vozim pijan... ali pa sam si si kriv...... temo zaklenem brez debate... JASNO!?!?!

Sm en problem mam z vsem skupi. Kaj pa če bom jst mogu zarad enga kretena z 1.5 promila plačat?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jan 18, 2005 10:04 pm

Omelo je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Mislim sploh ni čudn da je forum zašel u taki podn če ste tle gor sami angelčki ki nikoli ne storite prekrška.....
Model je uprašu kok bo dobil kazen...... ni uprašal oziroma reku naj ga skurcate..... BI SE LAHK NA TEM FORUMU ENKRAT VSAJ 2/3 FOLKA DRŽALO TEME??????
Al je to tak hudi blem?.....
Ne odobravam vožnje pod nobenim uplivom..... ampak model je pač napihu.... nč ne mormo.... naj ga ubijemo zato? A dej zresnite se že.. vedn so izjeme....
Glede kazni pa..... verjetno res okol 90 jurjo+ sodni stroški..... pa verjetn kak mesec ali več brez izpita..... res pa je da velik od sodnika.... torej pusti se presenetit.

Če kdo ne vozi pijan..... naj bo zase srečen...... ne rabmo vsi vedet kaki angelček je.... glede na to da si je pa sam kriv...... sej bo sam tud plaču.

P.S. Za druge pa...... PRVO OPOZORILO!!!! Če u nadaljevanju teme zasledim sam enga ki bo oh in sploh pameten.....kao u smislu jaz ne vozim pijan... ali pa sam si si kriv...... temo zaklenem brez debate... JASNO!?!?!

Sm en problem mam z vsem skupi. Kaj pa če bom jst mogu zarad enga kretena z 1.5 promila plačat?

Dj petarda kwa ti je no???! A loh vsiskup nehate? A odpremo sticky kjer boste sproščal jezo nad pijanimi vozniki? :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To jan 18, 2005 10:08 pm

Ok bom tiho. Na pugijevo in liskotovo veselje.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jan 18, 2005 10:12 pm

Omelo je napisal/-a:Ok bom tiho. Na pugijevo in liskotovo veselje.

Ful sm zdj vesel, lj k se smejem -> :? Hehe, omelo, tis men še en sok doužn kokr vem, zato začni šparat ;)

Drgač je pa ta tema itak že dosegla namen an. najmanj 90+stroški pa pike...
Slika

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM To jan 18, 2005 10:12 pm

Tukaj se pač ne da dati pametnega odgovora, ker nismo sodniki. Kaj veš, kako se bo odločil 8]

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To jan 18, 2005 10:16 pm

Pugi je napisal/-a:

Ful sm zdj vesel, lj k se smejem -> :? Hehe, omelo, tis men še en sok doužn kokr vem, zato začni šparat ;)

Sok dolžn od?? Surprise me... nč ne vem :roll:

Kukr se jst spomnm si ti men en sok dolžn - majice. :twisted:

Pač edino kr še pravm je to: bil bi na pogrebu moje fullll full dobre kolegice, pa bi razumel zakaj sovražm folk ko popije 3 pere se usede v avto pa reče... sej se mi čist nč ne pozna, sm upam da me policaji ne ustavjo, da ne bo kazni.

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen To jan 18, 2005 10:21 pm

Pivce za živce v tem primeru glih ne morm svetovat, ane? :)
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To jan 18, 2005 10:25 pm

Omelo je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:

Sok dolžn od?? Surprise me... nč ne vem :roll:

Kukr se jst spomnm si ti men en sok dolžn - majice. :twisted:

Pač edino kr še pravm je to: bil bi na pogrebu moje fullll full dobre kolegice, pa bi razumel zakaj sovražm folk ko popije 3 pere se usede v avto pa reče... sej se mi čist nč ne pozna, sm upam da me policaji ne ustavjo, da ne bo kazni.

Omelo...... kok se te na hitr spomnim s sejma si ql dečko... sam jebat se dogaja.... Sam sem zgubil že kr nekaj kolegov in to sam zarad pijanosti voznikov... nem našteval kak pa kaj..... en je živ zgoru.....
Sam nič ne mormo kapiraš kaj mislim? Pač so modeli ki ne razumejo tega.... izjeme so vedn.....Na žalost je pač človeštvo tako da se največ nauči šele ko nekaj izgubi ( u tem primeru hvalabogu samo denar)
Pa nobenga ne zagovarjam...... sam sovražim pa da vedno ko se odpre taka ali drugačna tema ki je povezana s takimi kazni se začne kregarija na forumu.... in to mi gre močno na falus.....
Prosim da stresate jezo kjer drugje kot pa po forumu... je tok težko? Prosim no.... v imenu celga foruma....
Sicer pa...... do polnoči je tema odprta.... pol zaklenem..... dosegla je približn nivo.... in je nima smisla nadaljevat ker bo sama kregarija....
Torej če ma še keri kaj pametnega za dodat.... prosim.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To jan 18, 2005 10:29 pm

Grem jst v vrečo nabijat :D

Že dolgo nism :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov