Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Re: VANDALIZEM NAD AVTOMOBILI!!!

Napisal/-a menjekul To jan 18, 2005 7:28 am

BMW Motorsport je napisal/-a:Glejte zadnjič se pridm odpelat v službo ko pred blokom vidim svojega golfa naenkrat celga v moki pa obmetanga z jajci.. In sm stal kot butl pa gledam kdo bi loh bil, tut sanjal se mi ni in sm pač mogu brezveze plačat tega kosa v avtopralnici - hudo a ne, blo bi mogoče še smešn če neb biu moj avto... Tistga k ga vidm to delat men drugič, ga bom fentu!!! Drugač so pa je nekdo ene 2 mesca nazaj mojmu kolegu avto zaprašil z gasilnim aparatom - ja takrat sem se še smeju, zdj pa... popizdu bom!! Zanima me če mate tut vi kakšne podobne izkušnje in kaj ste slišal!! Ter kaj menite o tem... Lp..

res zivis na rakovi? pa sj tm je... gadno :? . dok su jaja dobro je :P ko bodo metki me poklič, greva na avtosejem po drug avto (te jaz zapeljem, častim) :mrgreen:

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy To jan 18, 2005 11:13 am

INFINITI je napisal/-a:
Shatzy je napisal/-a:Nam so havbo posprejal :shock: In še nč pametnga niso ustvarl...sam eno črto, ko da sprobavajo sprej... :?

Kok si to zrihtal?

Avto smo pelal k ličarju in je tisto ne vem kako dol spravu...zgledal je k sprej, sej ne vem kaj točno je blo...

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To jan 18, 2005 12:30 pm

Ja kot so ti ze mnogi napisal,jeb*ga bolje moka in jajce kot praska z kljuci ali nevem cim in moras potem se iti k licarju!Tako si sel pa v avto pralnico in je bila stvar resena-bil si pasžc ob 1.000SIT,z prasko pa nevem ce bi se tako lepo izslo!

Sem pa tudi sam proti temu da se kdo znasa nad avtomobili,mislim ce bi koga zalotil pri delu da bi mu polomil kolke...ampak pac nekateri se imajo cas zajebacati in nimaj odovolj poguma in stvar naredijo malce drugace,on sam nima kaj od tega,mogoce zadovoljstvo ce komu naredi skodo,stroske,zato se pa ni dobro komu zameriti!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jan 18, 2005 12:37 pm

AIRbrush je napisal/-a:Jaz sem na to že navajen. Podrsani boki avtomobila z ključi, skrivljene antene, razbita stekla, odtrgani špegli, ....
Možno da so kake zamere zarad mojega poklica. Škoda ker nobeden od teh "junakov" nima j**c direkt do mene prit in mi kaj rečt. Avto mu dejansko ne bo nič nazaj naredil.

Sej to je največji problem - ni več junakov, k bi kej povedal direkt u faco, vsak se spravi samo še na stvari, katere mu ne morejo nič nazaj narest. To so junaki kapitalizma zdej. Lih dons smo ugotavljal, da bi moral mulce mal u vojsko naterat za ene 15 mesecev, pa bi vn iz vojske prišli mal bolj vzgojeni -je blo včasih manj kriminala. pa najkbrž tut zato k policaji niso ustavljal " norcev " na cestah k vozijo 2km/h prehitro, ampak so lovl kriminalce - ja v socializmu nam je bilo lepo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd To jan 18, 2005 12:46 pm

nebivedu je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:Jaz sem na to že navajen. Podrsani boki avtomobila z ključi, skrivljene antene, razbita stekla, odtrgani špegli, ....
Možno da so kake zamere zarad mojega poklica. Škoda ker nobeden od teh "junakov" nima j**c direkt do mene prit in mi kaj rečt. Avto mu dejansko ne bo nič nazaj naredil.

Sej to je največji problem - ni več junakov, k bi kej povedal direkt u faco, vsak se spravi samo še na stvari, katere mu ne morejo nič nazaj narest. To so junaki kapitalizma zdej. Lih dons smo ugotavljal, da bi moral mulce mal u vojsko naterat za ene 15 mesecev, pa bi vn iz vojske prišli mal bolj vzgojeni -je blo včasih manj kriminala. pa najkbrž tut zato k policaji niso ustavljal " norcev " na cestah k vozijo 2km/h prehitro, ampak so lovl kriminalce - ja v socializmu nam je bilo lepo.
:bow

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To jan 18, 2005 11:47 pm

Skull23 je napisal/-a:ti si dal samo jurja za avtopralnico. js mam pa s ključem rajso od prednjih vrat pa do zadnjih luči... :roll:

sem ZA poboj uglavnem...

men so tud nardil to uslugo.da ga vidm mu čreva čez usta vn potegnem
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov