Fiat Tipo je napisal/-a:Zdej me pa nekaj zanima npr. alfa 155 se mi zdi da ima original naštimano da ko daš rikverc ti utripajo vsi 4 smerniki. Kako naj bi potem dal ti samo npr levi smernik za rikverc če ima avtomatsko vse 4 in pol ti bo kaps zacolal 40 jurijev al kolkr je že
reber je napisal/-a:Fiat Tipo je napisal/-a:Zdej me pa nekaj zanima npr. alfa 155 se mi zdi da ima original naštimano da ko daš rikverc ti utripajo vsi 4 smerniki. Kako naj bi potem dal ti samo npr levi smernik za rikverc če ima avtomatsko vse 4 in pol ti bo kaps zacolal 40 jurijev al kolkr je že
Tiste avtomatike ki so včasih montiral v avte delajo tako, da utripajo 4 smerniki če imaš v rikvercu, smeri pa ne moreš nakazat in to je v nasprotju z novim zakonom.
Moja nova avtomatika je v skladu z novim zakonom in prototip že deluje v škodi feliciji. Sedaj pride na vrsto še octavia in še kakšen kolega, da zadevo sprobamo, čez mesec ali dva pa udarim na trg.
28. člen ZVCP
...
(2) Med vzvratno vožnjo morajo biti na vozilu vklopljene varnostne utripalke. Pri vzvratnem parkiranju in vzvratnem obračanju mora voznik vklopiti smerne utripalke.
Van je napisal/-a:Reber pravi, da je treba folk prepričat da to rabi in pika.
To me spominja na tisto reklamo o beljenju zob. Če hočete imeti
bla, bla bla, to rabite in pika.
Kdor nasede, rabi kaj drugega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov