Debate, ki niso vezane na ostala področja...

drzni
Nov uporabnik

Kraj: logatec

a se je že kdo (zajebu) na avtosejmu v ljubljani

Napisal/-a drzni So jan 22, 2005 7:19 pm

zanima me ko ste kupovali avto na ljubljanskem avtosejmu,ste mogoče kupili avto polno hib ali ste bili z njim zadovoljni.

prosim odgovore.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc So jan 22, 2005 7:20 pm

avtosejem je u ku*cu!! vcasih si se kej pametnga dobu, zdej pa sam se svercarji hodjo, k te hocjo nategnt!! lahko mas pa sreco pa dobis kej pametnga! sam zlo pazi!!!

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Re: a se je že kdo (zajebu) na avtosejmu v ljubljani

Napisal/-a s_mande So jan 22, 2005 7:23 pm

drzni je napisal/-a:zanima me ko ste kupovali avto na ljubljanskem avtosejmu,ste mogoče kupili avto polno hib ali ste bili z njim zadovoljni.

prosim odgovore.

Kaj pa vem!Res zanimivo vprasanje!Nekaj ljudi se je sigurno zaradi napoznavanja avtomobilov in se takoj zaletijo in verjamejo neznancem na besedo!Jaz osebno nimam slabih izkusenj,tudi moji prijatelji ne...tako da je to tako,tako vprasanje!Lep pozdrav!

P.S.:Ce te skrbi kupiti avto na avtosejmu ga kupi v avtohisi kjer pravtako(vecinoma)znizajo kilometre...niso posteni!

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Re: a se je že kdo (zajebu) na avtosejmu v ljubljani

Napisal/-a M3 So jan 22, 2005 7:24 pm

drzni je napisal/-a:zanima me ko ste kupovali avto na ljubljanskem avtosejmu,ste mogoče kupili avto polno hib ali ste bili z njim zadovoljni.

prosim odgovore.

huh za konkretne primere ne vem, samo jih je ogromno ljudi nasankalo ko so
tam kupili avto. se pa vseeno najdejo pošteni ljudje in lahko dobiš v redu avto.
Slika

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} So jan 22, 2005 7:47 pm

Tisti, ki se zajebe na avtosejmu, bi se lahko tud prek Oglasnika ali kako drugače.
Če ne znaš pogledati avta, ugotoviti ali je bil zaleten, je zjeban .... tega ne delaj sam ampak imej sabo mehanika ali pa se s prodajalcem zmeni za pregled na servisu, kjer se prej zmeniš da boš prišel. Seveda pa je to težko narest, ker ko imaš enkrat keš v žepu in mamjiv avto pred sabo; te boli kur*, samo da maš avto, ki si ga želiš ....

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} So jan 22, 2005 7:51 pm

Nisem se zajebu, sem pa jaz zajebu enega preprodajalca. Sem imel zjeban menjalnik, zjebane roke .... pa je šel samo krog po pesku, nič več in tega ni ugotovil, jz pa reven študent in sme bil tud tiho.

Avto je treba dobr stestirat, it na avtocesto, poslušat če kej žvižga, pregledat kje je bil čohnjen; ko je po tvojih merilih OK, pol pride na vrsto še mehanik.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc So jan 22, 2005 7:53 pm

@grega : zarad takih budal je poj tok jeba kupit rabljen avto, ker nikol ne ves kdo te bo nategnu!! ce bi bil jest ta kupec, bi nazaj do tebe prsu pa te povozu pa ti menjalni u rit zabu...samo povem, pa ne zamert :P

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 So jan 22, 2005 8:08 pm

Kolega je gor prodal petko k je bla čist v kur... Človk k je kupu niti pokrovčka od olja ni dvignu. če bi samo to naredu bi lahko vidu da je spodi močno bel kar tut prbližno ni dobr. :lol: :lol: :lol:

Ampak ne. Un je samo pogledal gume kilometre se šel zapelat in kupu. Tazga lahko najebaš kjer češ in ne samo na sejmu. Tut na sejmu bi mogoče kej najdu samo moraš res vse pogledat. Se najde pomoje kakšen ki ne ve da sejam danes ni več tisto kar je bil 15 let nazaj in gre kje prodajat res dobr in pošten avto. Samo takih ni veik.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So jan 22, 2005 8:08 pm

fora je ta da so dol sam švercarji....pred kake pol leta sem bil dol in kaj srečam...dost poznanih švercarjev ki sam dnar dol obračajo....

zdj je tko da kjerkol kupiš avto ga morš dodobra pregledat in šele potem kupit....pa ne mislt kako so avtohiše poštene (na njih se lahko za malenkost bolj zaneseš,ampak fora je v tem da avtohiše tko po smešni ceni avto odkupujejo,prodajajo pa ravn kontra) res da je to njihov biznis...

še najbolj je tko da ko greš nek avto kupovat (pa če sam nimaš kaj preveč pojma) da uzameš zravn kakšnga meehankarja. pa pol ko kupiš avto nareš en ornk servis pa vse dodobra pregledaš...
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} So jan 22, 2005 8:18 pm

vesolc je napisal/-a:@grega : zarad takih budal je poj tok jeba kupit rabljen avto, ker nikol ne ves kdo te bo nategnu!! ce bi bil jest ta kupec, bi nazaj do tebe prsu pa te povozu pa ti menjalni u rit zabu...samo povem, pa ne zamert :P

Dej ne bit naivčina; vsak ki te bo lahko te bo nategnu, sploh če gre za fizično osebo, ne za firmo (ki nekatere dajo nekaj na svoj ugled).

Sam sem se trikrat zajebu pri nakupu avta; najbolj pri prvem; na zunaj je zgledal lep; ko sem šel na prvi servis pa - bil na strehi, ves kitan, mašina bla zaribana, zjebani sinhroni menjalnika ... Čez čas sem ugotovu, da morš sam poskrbet da dobr kupt, ne pa da se na prodajalca zanašat, lepo prosim.

Kar se pa mojega primera tiče .... nisem glih najbolj ponosen; je pa bil preprodajalec tolk samovšečen, da me sploh ni nič vprašu; itak sem mu pa ceno precej spustu. Ko ga j**e.

Uporabniški avatar
marsal_tito
Novinec

Napisal/-a marsal_tito Po jan 24, 2005 12:57 pm

Najboljš je avto kupt od poznanga človeka.
Ko sem ene parkarat šel na sejem, sem opazu da so tm vedno eni in isti prodajalci vendar z različnimi avti. Ta sejem je sama mafija, jest tm ne bi nikol kupu avta.
Zadnjič sem se s taxijem pelal domov, pa vprašam taxista kolk ma kilometrov pa prav 400.000km na števcu pa je blo 198.000km. Pa ne morš kupt tacga avta.
LP
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov