Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Po jan 24, 2005 4:37 pm

Fiat007 je napisal/-a:Glede na to, da je vectra kleparsko ravno končana (ni bilo rez. delov), in je zdej ravno v šprickitu, čaka pa še mehanični poseg (zbiti podvozj), se mi zdi totalno neumno da nabijate kok je kdo ta avto vidu!

Sploh pa me zanima kje je to tok preverjeno.....

Svašta....
Aja, drugače se pa poravlja na gorenjskem koncu, tako da vsak, ki malo sledi tem zadevam ve kako in kaj je s tem avtom.

In ne, nisem voznik tega avta, in če se že gremo to, ne vem zakaj bi moral biti voznik na prisilnem dopustu, če vectra ni bila kriva v tej nesreči, ker je v mirujočem stanju vectre v vozilo priletel drug avto?!

LP
Hehe no evo pa si končno neki pametnga povedu, ti vrjamem, a je blo tko zežko to bi lahko od začetka napisu, pa bi blo 5postov manj tuki not. Glede unga vozmika in prisilnega dopusta je bil joke ki ga na žalost nisi razumel :D Hvala pa za info, ker se bom bol sproščeno vozu po Ac ko bom isku accordico ne pa tud vektro :D

lpb

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 Po jan 24, 2005 4:41 pm

daewoo_rugby je napisal/-a:
Fiat007 je napisal/-a:Glede na to, da je vectra kleparsko ravno končana (ni bilo rez. delov), in je zdej ravno v šprickitu, čaka pa še mehanični poseg (zbiti podvozj), se mi zdi totalno neumno da nabijate kok je kdo ta avto vidu!

Sploh pa me zanima kje je to tok preverjeno.....

Svašta....
Aja, drugače se pa poravlja na gorenjskem koncu, tako da vsak, ki malo sledi tem zadevam ve kako in kaj je s tem avtom.

In ne, nisem voznik tega avta, in če se že gremo to, ne vem zakaj bi moral biti voznik na prisilnem dopustu, če vectra ni bila kriva v tej nesreči, ker je v mirujočem stanju vectre v vozilo priletel drug avto?!

LP
Hehe no evo pa si končno neki pametnga povedu, ti vrjamem, a je blo tko zežko to bi lahko od začetka napisu, pa bi blo 5postov manj tuki not. Glede unga vozmika in prisilnega dopusta je bil joke ki ga na žalost nisi razumel :D Hvala pa za info, ker se bom bol sproščeno vozu po Ac ko bom isku accordico ne pa tud vektro :D

lpb

Ne zameri, nisem tega napisal kot napad, ampak ne prenesem pa tega, da bi pač nekdo, ki je napisal, da so to preverjene informacije, mogoče požrl kaj je napisal in se resnično pozanimal kaj je s tem avtom, glede na to, da krožijo različne govorice na različnih forumih!
In zato je neumno, veliko je gorenjcev tukaj gor, da se širijo brezvezne informacije in se zganja napačna panika.
Ko smo ravno v tej debati, bodi pozoren na srebrno Hondo Accord LJ-S0-22Z in pa belega Mondea LJ-V8-37P
Mmondeo je namesto vectre, začasno, honda pa bo sotala na Gorenjskem do nadalnjega!!!

LP

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po jan 24, 2005 4:46 pm

Hvala za te info, par folka je poročal, da je vidl Vectro ustavljat na gorenjski avtocesti prejšnjo nedeljo in še med tednom... očitno ne razlikujejo med Vectro in Accordom (policijski avto je bil srebrn). Smo novičko, ki je očitno preuranjena, vseeno umaknili :)

Prosim, da se držite topica, torej racij, ki potekajo in ne cestne kontrole s provida sistemom. Bi tole bil lahko vzrok? http://www.24ur.com/naslovnica/slovenij ... php?Nxn=30
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Fiat007
Novinec

Napisal/-a Fiat007 Po jan 24, 2005 4:51 pm

Hvala za razumevanje. Še 1x, ne narobe razumet, ampak resnično ne bi rad, da se širijo bedarije
Obljubim pa, da obvestim takoj, ko bo Vectra speljala na cesto!!!

LP

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po jan 24, 2005 5:06 pm

ice je napisal/-a:Hvala za te info, par folka je poročal, da je vidl Vectro ustavljat na gorenjski avtocesti prejšnjo nedeljo in še med tednom... očitno ne razlikujejo med Vectro in Accordom (policijski avto je bil srebrn). Smo novičko, ki je očitno preuranjena, vseeno umaknili :)

Prosim, da se držite topica, torej racij, ki potekajo in ne cestne kontrole s provida sistemom. Bi tole bil lahko vzrok? http://www.24ur.com/naslovnica/slovenij ... php?Nxn=30

Jaz tudi mislim da se je nekaj podobnega dogajalo,sem ze prej napisal da je bil sigurno kaken rop menjalnice,poste...

sim
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a sim Po jan 24, 2005 5:39 pm

Kaj bi blo to nevem...vem pa da so mel v noči s petka na soboto akcijo promil in sicer sta bla najprej (jaz peljal iz gorenjske smeri proti lj ob cca 00:15) dva policijska avtomobila pri izvozu za Brezje pol pa na tistmu parkirišču k se spuščaš proti viaduktu pa ene 12 policijskih avtov...en policaj se je kr na cesto postavu in preusmeru ves promet :P

Btw.: A so še koga druzga ustavl? :D

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Napisal/-a reber Po jan 24, 2005 6:08 pm

No, dons sem bil v LJ in med Bledom in LJ nisem vidu tut 1 policaja :?
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po jan 24, 2005 8:18 pm

ice je napisal/-a:Hvala za te info, par folka je poročal, da je vidl Vectro ustavljat na gorenjski avtocesti prejšnjo nedeljo in še med tednom... očitno ne razlikujejo med Vectro in Accordom (policijski avto je bil srebrn). Smo novičko, ki je očitno preuranjena, vseeno umaknili :)

za 100 čukov al kaj? pa to je drobiž :roll:

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Po jan 24, 2005 9:12 pm

ice dons sm šu ob 3h mimo špedicije na hrušci... sam :shock: :shock: :shock: :shock: ... 7 AVTOV!!!! pa edn sam policaj je z wokitokijm stou na avtobusn na hrušci... swašta... kaj je blo to?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov