Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Ali bi se udeležili predavanja na temo novega ZVCP in Nacionalnega programa o varnosti cestnega prometa (NPVCP) v sodelovanju z Generalno policijsko upravo MNZ in Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu

DA, vsekakor
26
21%
DA, vendar samo če bo brezplačno
54
44%
NE, te stvari me ne zanimajo
43
35%

Skupaj glasov : 123

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Ali bi se udeležili...

Napisal/-a BiMMER Ne dec 12, 2004 3:53 pm

LP!
Prosim vas, da glasujete resno. Če niste 101% da boste prišli raje glasujte za NE.

Avto klub BMW Slovenija ima v načrtu v začetku leta 2005 organizirati predavanje na temo novega ZVCP in Nacionalnega programa o varnosti cestnega prometa (NPVCP) v sodelovanju z Generalno policijsko upravo MNZ in Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu. Ker smo še v fazi dogovarjanja s strokovnimi službami iti ne vemo, ali bo predavanje brezplačno ali bo treba za predavanje odšteti kakšen tolar. Predavanje bo organizirno samo, če bo dovolj prijavljenih članov. Vabljeni ste vsi tudi tisti ki niste člani kluba.

Še enkrat vas prosim, da glasujete resnično in ne zavajate organizatorjev z neresnimi odgovori!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne dec 12, 2004 5:48 pm

Me ne zanima njihovo mlatenje prazne slame oziroma naj se izrazim drugace: Strinjam se, da je potrebno urediti stanje na cestah a pred tem je treba urediti stanje v njihovih vrstah. Ne me jebat s takimi da mi sred neke vukojebine vzame izpit zato ker sem vozil prehitro ogrozal sem pa samo mušice! Pred vrtci pa šolami pa razni papki, ki so kupili 15 let staro leteco trugo al pa od fotra uzeli G4 TDI pa na polno speljujejo med folkom in se s tem kao dokazujejo... pa nikom ništa. Po mestu ne divjam, sam po AC pa nebom vozil 130. Sam to se tem "znalcem" neda dopovedat... oziroma njim mogoče še.. sam tistim, ki na koncu izvajajo vse to pa definitivno ne. Važno, da je državna blagajna polna... pa dobr no, recimo da se jim gre tut za varnost nas vseh... naj najprej to dokažejo, pol pa nej gobezdajo! Skratka razočaran sem nad načinom, ki so ga izbrali... pa nič osebnega proti tebi Bimmer ;)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne dec 12, 2004 6:09 pm

To grem pa jaz takoj, da jim zjebem sistem pa naredim tako sramoto, da se bojo do nafte pogreznil... o happy day. 8)
Varno vožnjo vam želi Avalon.

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Ne dec 12, 2004 6:16 pm

Daco je napisal/-a:Me ne zanima njihovo mlatenje prazne slame oziroma naj se izrazim drugace: Strinjam se, da je potrebno urediti stanje na cestah a pred tem je treba urediti stanje v njihovih vrstah. Ne me jebat s takimi da mi sred neke vukojebine vzame izpit zato ker sem vozil prehitro ogrozal sem pa samo mušice! Pred vrtci pa šolami pa razni papki, ki so kupili 15 let staro leteco trugo al pa od fotra uzeli G4 TDI pa na polno speljujejo med folkom in se s tem kao dokazujejo... pa nikom ništa. Po mestu ne divjam, sam po AC pa nebom vozil 130. Sam to se tem "znalcem" neda dopovedat... oziroma njim mogoče še.. sam tistim, ki na koncu izvajajo vse to pa definitivno ne. Važno, da je državna blagajna polna... pa dobr no, recimo da se jim gre tut za varnost nas vseh... naj najprej to dokažejo, pol pa nej gobezdajo! Skratka razočaran sem nad načinom, ki so ga izbrali... pa nič osebnega proti tebi Bimmer ;)

Se podpišem pod tvoj post.

E.D-35
Nov uporabnik

maš prav

Napisal/-a E.D-35 Ne dec 12, 2004 11:10 pm

[quote="Daco"]Me ne zanima njihovo mlatenje prazne slame oziroma naj se izrazim drugace: Strinjam se, da je potrebno urediti stanje na cestah a pred tem je treba urediti stanje v njihovih vrstah. Ne me jebat s takimi da mi sred neke vukojebine vzame izpit zato ker sem vozil prehitro ogrozal sem pa samo mušice! Pred vrtci pa šolami pa razni papki, ki so kupili 15 let staro leteco trugo al pa od fotra uzeli G4 TDI pa na polno speljujejo med folkom in se s tem kao dokazujejo... pa nikom ništa. Po mestu ne divjam, sam po AC pa nebom vozil 130. Sam to se tem "znalcem" neda dopovedat... oziroma njim mogoče še.. sam tistim, ki na koncu izvajajo vse to pa definitivno ne. Važno, da je državna blagajna polna... pa dobr no, recimo da se jim gre tut za varnost nas vseh... naj najprej to dokažejo, pol pa nej gobezdajo! Skratka razočaran sem nad načinom, ki so ga izbrali... pa nič osebnega proti tebi Bmir ;)[/mequote]

Po svoje maš prav. Vendar se moraš zavedat, da si v slabi poziciji, če ne poznaš zakonov, policije in njihove pristojnosti. Novi zakon je "ubitačen" in bo treba kar dobro vedeti kje so za nas "normalne voznike" najhujše pasti. Polek tega pa lahko to svoje mnenje (na bolj diplomatski način) poveš tudi na predavanju. Vedno namreč ponudijo možnost vprašanj in mnenj. Ko gre za nohte je vsaka informacija pomembna.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po dec 13, 2004 11:45 am

najdite luknje v zakonu da bomo lahko to izkoriščali :D :D :D
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po dec 13, 2004 2:25 pm

a tukaj na forumu se nebi dalo razložit novega zakona pa kaj lahko policaji in kaj pa ne?
ne razumem zakaj hodit nekam na predavanja ko stvari bi dalo tukaj urejat, sej drugače
zelo lepa zamisel, in je lepo in prav da obstajajo taki ljudje ki se upajo stvar primiti v roke in naredit nekaj koristnega.
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po dec 13, 2004 2:32 pm

Jst sm za, če bo zastonj - mal me finance bašejo, po novem letu bo pa še hujš, če bo tak zakon zunaj.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Po dec 13, 2004 8:23 pm

M3 je napisal/-a:a tukaj na forumu se nebi dalo razložit novega zakona pa kaj lahko policaji in kaj pa ne?
ne razumem zakaj hodit nekam na predavanja ko stvari bi dalo tukaj urejat, sej drugače
zelo lepa zamisel, in je lepo in prav da obstajajo taki ljudje ki se upajo stvar primiti v roke in naredit nekaj koristnega.

Uf zakon ima tam okoli 300 členov. Težko je tle gor vse to pisat :?
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Po dec 13, 2004 8:48 pm

Upam, da bo kakšen ugoden termin.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po dec 13, 2004 9:56 pm

BiMMER je napisal/-a:
M3 je napisal/-a:a tukaj na forumu se nebi dalo razložit novega zakona pa kaj lahko policaji in kaj pa ne?

Uf zakon ima tam okoli 300 členov. Težko je tle gor vse to pisat :?

saj ni treba vseh, sam tiste, ki nas najbolj zanimajo (beri "tiste, ki se nanašajo na hitrost in alkohol in ....")
pa ne me zdaj v zobe dajat, ker sm napisu alkohol zraven.... :oops:
Slika

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Sr dec 15, 2004 1:35 pm

Kje pa bi naj to potekalo pa kdaj ?
Slika

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr dec 15, 2004 2:49 pm

Count me in. Ce bo zastonj vsekakor, pa ce bo kakih parsto SIT za plačat tudi lahko. Kaj več pa niti ne...

ToniTic
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a ToniTic Sr dec 15, 2004 7:56 pm

Jaz bi prišel, če ne bo terba par jurjev plačat. Do jurja bi še dal.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Ne dec 19, 2004 8:59 pm

Jaz bi tudi prišel, če bo ugoden termin pa še najmanj enga bi pripeljal 8)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jan 25, 2005 4:06 pm

No a bo zdej kje kaj tazga, da pridemo mal pogledat, pa pokomentirat?
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov