Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po jan 24, 2005 8:41 am

_Jerry_ je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:Sem vidu slike od tega Saxoja in vam povem da se zadeva 100% splača ker resnično ni fajn zbit.

Kje je pa karamboliran in kaj vse bi bilo treba zamenjat? Sicer je pa verjetno itak ze prepozno (ali pa bo vsak cas), ker tisti avti ki se jih splaca vzet, se hitro prodajo... :?

Mislim da še ni prepozno. Butnjen je spredaj desno v blatnik. Menjat bi blo treba blatnik in nekaj malega kleparskega dela in ličanja seveda.

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ To jan 25, 2005 7:44 pm

AIRbrush je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:Sem vidu slike od tega Saxoja in vam povem da se zadeva 100% splača ker resnično ni fajn zbit.

Kje je pa karamboliran in kaj vse bi bilo treba zamenjat? Sicer je pa verjetno itak ze prepozno (ali pa bo vsak cas), ker tisti avti ki se jih splaca vzet, se hitro prodajo... :?

Mislim da še ni prepozno. Butnjen je spredaj desno v blatnik. Menjat bi blo treba blatnik in nekaj malega kleparskega dela in ličanja seveda.

Ce je samo to, ni nic... Saj me rajca ampak imam same dolznike vsenaokrog in pomanjkanje gotovine... likvidnostni problemi... sem preveril in zal ne bo slo :( Upam, da ga bo vseeno vzel kdo drug :?

Zakaj ga pa tvoj prijatelj mehanik ne vzame kar sam? Cena je vec kot ugodna ;)

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To jan 25, 2005 9:11 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:

Ce je samo to, ni nic... Saj me rajca ampak imam same dolznike vsenaokrog in pomanjkanje gotovine... likvidnostni problemi... sem preveril in zal ne bo slo :( Upam, da ga bo vseeno vzel kdo drug :?

Zakaj ga pa tvoj prijatelj mehanik ne vzame kar sam? Cena je vec kot ugodna ;)

Ma tud on mal stiske zdaj. Drugače bi ga tud vzel. Sej ga full muči. Sej mene tud pa nimam kej narest.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov