Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Kraj: Jesenice-city

Napisal/-a Chip Sr jan 26, 2005 12:02 pm

lublancan je napisal/-a:
Alfist je napisal/-a:In kako te bo na 700m metrov lahko sliku in posnel tablco, še model avomobila ki je 700m oddaljen se ne vidi, kaj šele kaj drugega....

zoom zoom :P

drgač pa je potrebno oboje, hitrost provide in razdalja med avtoma

ker sam razdalja ti nč ne pove
hitrost pa tud nč
iz obojega se pa da izračunat da če provida pele za tabo 200 kmh in in razdalja pada, potem ti vozš samo 190
primer
če je pa razdalja konstantna, potem pelješ točno tolk kot provida

Provida vzdrzuje konstanto razdaljo( ne vem kako) in meri hitrost svojega avtomobila, ne nasega.Izracuna pa povprecno hitrost, glede na prevozeno razdaljo in cas.Lahko pa verjetno tudi samo maksimalno.Ampak kakor vem ti vedno povejo povprecno in maksimalno

Chip

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Sr jan 26, 2005 12:24 pm

Lepo pac lovi na 700 m.....sem se pogovrjal s voznikom alfe.........tko da je on potrdil da lovi na 700m pa zoom ma tud :lol:

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Kraj: Jesenice-city

Napisal/-a Chip Sr jan 26, 2005 12:42 pm

fiat gt je napisal/-a:Lepo pac lovi na 700 m.....sem se pogovrjal s voznikom alfe.........tko da je on potrdil da lovi na 700m pa zoom ma tud :lol:

Kakor jaz vem, se vec kot samo 700m :lol:

Chip

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr jan 26, 2005 3:37 pm

Še ena spletna anekdota o tistih optimistih, ki imajo sredi dirkanja celo čas gledat tablice :noro

"Iz prakse (doživela ta vikend) lahko povem, da tale seznam številk nič ne pomaga. Policija z radarjem je vozila po avtocesti pri Vrhniki s tako usranim avtom, da se tablice sploh niso videle. Vozil je za mano, pa pred mano, skratka sumljivo, in ker je bila tema, me je bilo najprej strah, da so kakšni cestni roparji (nič ni nemogoče, a ne), tako sumljivo je vse skup delovalo. Potem sem opazila, da ima na zadnji polici nekaj, kar se je občasno malo zableščalo (ugasnjena svetlobna tabla). Načeloma vozim po predpisih, tako da z mano ni imel zabave. No, potem se je spravil zasledovat en kombi, prižgal tablo in ga ustavil."
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Sr jan 26, 2005 5:01 pm

Simple ko pasulj nikoli te nebo ustavil ce vozis po predpisih in vedno ti bo naprej sledil oz zadaj pol pa odspredaj....pa tudi ce recimo vozis 130 po AC pa prehitis en avto z 160km/h pa se spet vrnes na svoj pas pa zmanjsas hitrost nazaj na 130 te nebodo ustavili.....problem so tisti ki iz 130 grejo na 160,170.180 in ne zmanjsajo :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov