VW-BUS je napisal/-a:ker avto ti bo pa dau

vw bus te je vprasal

Vuso je napisal/-a:Kwa vas pa to matra![]()
baje da gre za 1 let starga bimmerja 645.fotr ga pa daje stran zato ker so mu zici pretrdi![]()
BlackWind je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Kwa vas pa to matra![]()
baje da gre za 1 let starga bimmerja 645.fotr ga pa daje stran zato ker so mu zici pretrdi![]()
super...ja sj nas ne matra samo ce ze mi odgovarjamo na vprasanja...(no jest nism v tej temi nic prispeval) ampak vseeno pol lahko se mi kaj vprasamo ane?! al nimam prov...povejte fantje...sej mal debata pa to...tut ce je fico..a ves da me boli k****...kar kol ze mu bo dal je dobr...ce ne ze zarad druzga ker je zastonj...pa ker se pelje po 4ih kolesih pa da ma streho!! ze to je velik!
to pa je samo stvar debate.....
BiMMER je napisal/-a:Ma kaj tupite, da ni darilne pogodbe. Darilna pogodba seveda obstaja. Če gre za prvo dedno razmerje (torej če oče podari sinu) potem se oproščeni tudi davka. Vse kar moraš storiti je, da izpolneš darilno pogodbo (v knjigarnah jih nimajo, zato kupi kr kupoprodajno in prečrtaj kupoprodajna in napiši darilna). S to pogodbo greš na UE, kjer ti jo overijo za 255 SIT (prej je zadeva pri notarju stala 6700 SIT). Zraven te pogodbe imej še rojstni list, s katerim greš na davčni urad, da ti potrdijo da gre res za prvi dedno razmerje. Potem gre tvoj fotr na oddelek za promet, kjer odjavi avto. Nato greš na zavarovalnico, kjer fotr uveljavlja prenehanje zavarovanja. Tukaj se lahko naredi pobot in sicer da fotr iz svoje police preostanek denarja nakaže tebi za novo polico s tem, da moraš še nekaj doplačat (pri zavarovalnici nikoli ne dobiš toliko kot plačaš
). Z novo polico greš spet na UE in tam registriraš avto z novimi tablicami.
Thats it!
BlackWind je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Kwa vas pa to matra![]()
super...ja sj nas ne matra samo ce ze mi odgovarjamo na vprasanja...(no jest nism v tej temi nic prispeval) ampak vseeno pol lahko se mi kaj vprasamo ane?! al nimam prov...povejte fantje...sej mal debata pa to...tut ce je fico..a ves da me boli k****...kar kol ze mu bo dal je dobr...ce ne ze zarad druzga ker je zastonj...pa ker se pelje po 4ih kolesih pa da ma streho!! ze to je velik!
to pa je samo stvar debate.....
dejan84 je napisal/-a:Kukr sm jst mel izkušnje lansko leto z darilnimi pogodbami, se ne splačajo. Takrat vem da so hoteli zaračunati ne vem koliko procentov vrednosti avtomobila za davek (znesek je bil okol 30k, će se ne motm), tako da se je veliko bolj splačalo, da smo lepo doma napisali prodajno pogodbo za majhno vsoto in šli to zrihtat, kot da je bil avto normalno prodan. Ali se je od julija lani kej spremenil, pa ne vem.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov