Na sejmu sm prodou unota k je biu vredn recmo 80k mogoce mal vec k je biu pou leta pred tem lakeran

Btw da nepozabmo biu sm 16 let str pokouc

LP PiLLLe
INFINITI je napisal/-a:Jaz sem že enkrat prelakiral avto, ker je ves bil spraskan od prascev nemarnih po parkiriščih in če mi bo kak potencialni kupec sikal zato češ da je bil razbit, namesto da je vesel da je avto kot nov ga sam odjebem u 3 pm
Tayfun je napisal/-a:Najboljše še je to da mi upa rečt če lahko še ceno kaj znižam, sem mu jo že pred tem 30000, ker drugač mu nekaj denarja zmanjka in bo mogo na obroke registrirat.
pilgrim je napisal/-a:tako kot naju s kolegom, ko sva prodajala fiata 128ko za 1600 mark, pa je na sejmu rekel kupec da je to, pa to, pa to in to narobe in da nama da 1400, pa da je avto star, zato ni vredna več kot 1200, da pa nima več kot 1000, pol popoldan, ko je prišel po avto, pa se je še spomnil, da so gume zanič, pa nama - teletoma - je dal 800 mark.
gre_up je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:tako kot naju s kolegom, ko sva prodajala fiata 128ko za 1600 mark, pa je na sejmu rekel kupec da je to, pa to, pa to in to narobe in da nama da 1400, pa da je avto star, zato ni vredna več kot 1200, da pa nima več kot 1000, pol popoldan, ko je prišel po avto, pa se je še spomnil, da so gume zanič, pa nama - teletoma - je dal 800 mark.
imata slučajno še kaj za prodat![]()
![]()
![]()
![]()
šala mala![]()
LP
G
INFINITI je napisal/-a:Jaz sem že enkrat prelakiral avto, ker je ves bil spraskan od prascev nemarnih po parkiriščih in če mi bo kak potencialni kupec sikal zato češ da je bil razbit, namesto da je vesel da je avto kot nov ga sam odjebem u 3 pm
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov