Danes sem gledal en avto, bolj natančno njegov motor.V oči mi je padlo to ,da je bil bel , dobesedno

Skratka seloten motor je bel

Hvala za odgovore
s_mande je napisal/-a:šmeks je napisal/-a:a od soli pa ni bil bel
Tocno to je to!Vem iz lastnih izkusenj,delal vcasih v avtopralnici in veliko tega videl...sol naredji cudeze...posane belo ko se posusi!Tako da brez skrbi!Lahko da je tudi kaj drugega dejavnik za to ampak dvomim...
killah bee je napisal/-a:sam recimo pri meni tega ni, tamala tud nima na renojčku, to pa sem danes videl na dveh , meganu in Cliotu l.99 , me se zdi to čudn,da zgleda koplet motor bel glede na to da avto ni tolk star, moj je pa l.94![]()
pa to ne zgleda kot od soli, pa sej ste mogl kdaj to že videt
s_mande je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:sam recimo pri meni tega ni, tamala tud nima na renojčku, to pa sem danes videl na dveh , meganu in Cliotu l.99 , me se zdi to čudn,da zgleda koplet motor bel glede na to da avto ni tolk star, moj je pa l.94![]()
pa to ne zgleda kot od soli, pa sej ste mogl kdaj to že videt
Saj mislim da je to to,ti se pa sigurno vsak dan vozis pa tudi kdaj splahnes srce avtomobila,tisti avti pa stojijo tudi po mesece dni ali celo vec!Nevem si probal z prstom drgniti ali kako drugace odstraniti,ali je slo?
šmeks je napisal/-a:killah bee men se zdi da si bil še zaspan pa si bolj meglen vidu :P sj kj drucga ne more bit...ej drugič pofotkaj pa slikce prpopaj sm gor
lisko je napisal/-a:Čak mal zun stojita? Kaj pa če je bla mašina prana..... pol pa prej ko se je pač posušil pa je zmrznilo...... ivje kao.... BI lahk blo to? Kaj pa če laufa mal mal dal časa.... probnja vožnja al pa kaj? pol isto?
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov