"Pred 3/4 ure so policaji zaključili montažo radarja na severni obvoznici pod Podutiško cesto. Če pelješ iz Viča proti Šiški se tam formalno konča avtocesta in začne cesta
za motorna vozila, kjer je omejitev 100 km/h. Ker znakov itak nihče ne gleda, cesta pa je še vedno enaka (avtocesta...) bo večina umirjenih voznikov priletela s 150 km/h na 100 podlage. Če bodo upoštevali, da je to naselje, sledi odvzem vijolične izkaznice..."
Potrebujejo se dodatni dokazi + priporočeno -slike, da objavimo lahko še to kot uradno... hvala.
Tole mi je ravnokar kolega poslal, čeprav radarja ne vidim, je pa tam - vsaj pravijo.
Sem pa včeri po mailu dobil, da je radar v rožni, kjer se cesta odcepi proti Brdu, pa moram rečt, da sem šu gledat in tam radarja ni, razen, če so ga kam v žbunje skril in z vejami zamaskiral. Vse, kar sem vidu je ena el. omarica, ki ima neko zeleno nalepko gor, tko, da se je nekdo al mal pohecal, al mal zmotu al pa sem jest slep.
no, končno se je nekdo spomnil, da je treba tud ljubljansko obvoznico mal bolj upočasnit, ker to kar počnejo nekateri tm..... zadnjič me je en beli fiat bravo po desni strani po odstavnem pasu prehitel na odseku od BTC proti Črnučam....pol naprej pa kr cik-cak vozu....
jst bi na vsake 200 al pa 500 metrov postavu en tak radar.....
gre za tole slikico, ne rjuhar? no treba bo vsekakor preverit. se ustavit mal ponjuhat okol...sicer bo malo čudno igledalo, če bo to naredilo cca 100 ljudi na dan
gre za tole slikico, ne rjuhar? no treba bo vsekakor preverit. se ustavit mal ponjuhat okol...sicer bo malo čudno igledalo, če bo to naredilo cca 100 ljudi na dan
iz kere smeri pa naj bi meril????
ker jaz se skoz tam vozim in zmeri okol 70!!Sej je čist ravna cesta!
A to naj bi že obratovalo ali se je glih naštimal??
mamicu jim......
Sam tolk, da te potolažim, naj ti povem, da tista bela škatlica ni radar, ampak je to namenjeno samo štetju prometa in jih je 16 na celotnem obroču! To je potrjena informacija, ker sem pravkar govoril s človekom, ki jih je za DARS montiral!