Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če feb 03, 2005 8:50 pm

V-i-p je napisal/-a:ANTHRAX2, spet kakšen velenjski frajer? Ti tak način reševanja sporov ustreza? Kaj pa, če se gremo takole: "Če se kdaj slučajno kaj zgodi z darkdogovim avtom ti obljubim, da posadim v avto tri naše najboljše telesne stražarje kar jih je v naši firmi in smo iz LJ v Velenju v eni uri. Pa se lahko potem pogovarjamo. In če misliš da blefiram, vprašaj malo kolege v Ljubljani kaj in kdo je SAVOY. Nehaj grozit, pa raje lepo umiri svojo mladostniško glavo, bo še najbolje...

:bow :bow
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če feb 03, 2005 8:53 pm

Fantje nebi rad se delal pametnega V-i-p lepo da si se zavzel za darkdoga ampak naj fanta rešita kar mata in to po mirni poti ti pa samo bencin na ogenj prilivaš sicer te podpiram sam po moje je bolje če se tole res reši po mirni poti ker nobeden noče da bi kdo mel sesut avto.
ANTHRAX2 če si res policaj pa se prosim malo zamisli.S tem samo slabo luč mečeš na policijo in institucijo kot tako.In pa kako si sploh lahko postal kaps če si tko vskipljiv in bi rad kr neki razbijal dej no a vas (če si sploh bil) v Tacnu to učili al kaj mislim mal se zamisli model 8)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če feb 03, 2005 8:56 pm

:lol: :lol: :lol:

evo ce se mate kj za zment js vam prodam ak-47 vseh velikosti in oblik, 100k za osnovno verzijo, kabriolet 140k.
Slika

pugi :bow

drgac pa jutr grem na policijo, ker mam obcutek da mi gargamel v smrkcih grozi :shock:

ANTHRAX2
Nov uporabnik

Kraj: MOZIRJE

Napisal/-a ANTHRAX2 Če feb 03, 2005 9:02 pm

vip A SI ZIHR DA BOŠ PRŠU V ENI URI ko je pa zunaj tolk snega,zdej a boš jo čez ČRNIVEC mahnu al pa raj pejt po AC da še cestninarji kaj zaslužjo bo bolš veš

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če feb 03, 2005 9:08 pm

ANTHRAX2 je napisal/-a:vip A SI ZIHR DA BOŠ PRŠU V ENI URI ko je pa zunaj tolk snega,zdej a boš jo čez ČRNIVEC mahnu al pa raj pejt po AC da še cestninarji kaj zaslužjo bo bolš veš

TIHO TAM :!:

lepo se ponizno opravic darkdogu, pa mu pejt spolirat cliota, ce ne bos meu z vec posamezniki probleme in to ni zdravo. pa dandanes so dobre proteze hudicevo drage, vem ker mam par umetnih zob. porcelan je drag.
Zadnjič spremenil Voith, dne Če feb 03, 2005 9:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če feb 03, 2005 9:13 pm

Slika
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Če feb 03, 2005 9:17 pm

stari sory sm take kot si ti ANTRAX bi jim treba j***a s hrbtenico vn potegn pa ga pol z unim natepst k vola.
dj ne znašaj se nad avti pa pejt ovce pa pižmovke past

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če feb 03, 2005 9:17 pm

seat je napisal/-a:Slika

Predlagano tudi z moje strani! IDOTIZAM VLADA TEM FORUMU!

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če feb 03, 2005 9:17 pm

svi vi/mi ,ste/smo tanajbolj hudi,tanajtavečji, tanajtajači , gospoda zgoraj za jajčka prjel,

Znamo bit kulturni ljudje,
ne obnašajmo se kot divje horde :D
Tema smeha za polne sklede,
modije prosim da se to zaklene :P
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če feb 03, 2005 9:21 pm

ja kot sem že enkrat napisal
LOCKED
Ker tole je res čisti idiotizem

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če feb 03, 2005 9:23 pm

pomoje je pa najbol ce pustite odklenjen, ker to je cist rekordna tema, v kksni urci do dveh 5 strani :D ce bo to do jutr odprt se bo nabrala materiala za knjigo formata lord of the rings :D vranicnemu prisadu nej da kdo atribut +B in je problem resen.

aja pa se ena taka cist neumesna: a gre kdo cod uo? :D

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če feb 03, 2005 9:29 pm

ne da se mi.......
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če feb 03, 2005 9:39 pm

Ne zaklepat no...nas zanima epilog...tole je ko telenovela, ko enkrat začneš brat ne morš nehat...
KRUHA IN IGER bi rekli....
Go Darkdog, go darkdog :D

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Če feb 03, 2005 9:41 pm

pugi has gone 1337... tale ak-47 zgleda okusno... kdaj bi se dal kj zment?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če feb 03, 2005 9:45 pm

dj đeri springer je feget. zapiramo temo, zgleda da se naute nikol zmenil...

Gdo upa rečt polcaju tole? :D

gospod Krof - fak of!
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov